Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

di ste kupili assault on wall street?edi(k)t™ : slovo r

Edited by Sir Oliver

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

edi(k)t™
:lolol:
di ste kupili assault on wall street?
u Kneza Viseslava kratke cevi, a duge znas dole na Dorcolu kod Kize automehanicaraMMur Divine fali

hvala na trudu, careveć sam dobio info

The Conversation, ko nije gledao OBAVEZNOMV5BMjY0NjYzNjkwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTk3MzU3Mg@@._V1_SX214_.jpgPre neki dan sam ga gledao po ko zna koji put, mnogo dobar film

Novi star trek - ništa posebno, prethodni duplo bolji. Al vredelo je bioskopske karte, nije da nije.

nočileanski film nominovan za oskara za strani filmkroz jednu ličnu sudbinu prikazan 5. oktobar u čileu. malo razvučen al sa odličnom poentom.na redovnom repertoaru sledeće nedelje u dkc-u.

Паклене улице 6. Коначно упропастише и овај генијални серијал.

eh sad, genijalan. ja htela da idem da gledam zbog ana-lusije, ali niko nije hteo sa mnom.i ne stigoh jos star trek, ali u pripremnom gledanju pao ponovo kec, i ziveo! za nas nefanove, divota.

Како није генијалан када је до овог дела стандардно непретенциозан и забаван, препун риба и кола и ортака и када је у његовом универзуму пиво и роштиљ Олимп људског духа? Да Жарково завлада светом, Паклене улице би пуштали уместо химне. :wub:

La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)

3:10 to YumaPosle filma sam ostao u rebusu, da li je problem u meni ili u filmu.Jer mi uopšte nije jasna motivacija polovine likova, zaplet je prepun logičkih grešaka, a film ima odličnu ocenu.Evo npr. jedne od reakcija sa kojom se slažem

Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by Milosh76

La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)
heh gledala i ja, u studenjakuOdredjeni kadrovi u tajnoj sobi sa damama su mi bili super, i dalje najjaci utisak iz filma :)Virgil-e-i-suoi-quadri.jpgPredvidiv (maltene ocekivan) kraj, a ono motanje sopstvenog filma unazad me podseti na sirotog Dafoa u "New Rose Hotel" (jehuse, ima ocenu 4.5 :isuse: ).
Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.
Moraću. Ovaj novi je sranje. A sećam se da je najavljivan kao odličan film kada se pojavio.