Krampa Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Vi se zajebavate. Ja sam mislio da je Ajant zaista filmski kriticar i da njegove postove treba malo pazljivije citati kada su u pitanju recenzije filma. Nisam pratio pa nisam upućen.
zmanic Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) Nolan ladno rimejkovao ovo: malo spec. efekata, malo sisa i sex-a i eto kolko smo napredovali za 50+ godina PS Branko Pleša je bio bolji glumac od Marlon Branda, 10x bolji ! Edited July 27, 2023 by zmanic 3 2
Sludge Factory Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 hours ago, zmanic said: Nolan ladno rimejkovao ovo: malo spec. efekata, malo sisa i sex-a i eto kolko smo napredovali za 50+ godina PS Branko Pleša je bio bolji glumac od Marlon Branda, 10x bolji ! Hvala za ovo! Trazio sam ovaj film onlajn pre izvesnog vremena, nije ga bilo, pitao sam i ovde na forumu. Vidim da je sveze okaceno na youtube.
Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Openhajmer izgleda kao trejler u trajanju od tri sata 4
slepa živana Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 4 hours ago, Nikodije said: Openhajmer izgleda kao trejler u trajanju od tri sata meni je tako izgledao onaj film o elvisu. to je izgleda neki novi pravac. 4
Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 1 minute ago, slepa živana said: meni je tako izgledao onaj film o elvisu. to je izgleda neki novi pravac. Da, nije za epileptičare. Šta fali da film bude normalan, evo ne znam. Zato volim horore jer su uglavnom old skul u toj nekoj strukturi™. Ovi Elvisi, Openhajmeri, to je negledljivo 2
Filozof manijak Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 nisam gledao Opija al nameravam. pa me zanima kako to film izgleda kao trejler? Jel to zbog brzog smenjivanja kadrova, vremenskih skokova, ili je nešto drugo u pitanju?
Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: nisam gledao Opija al nameravam. pa me zanima kako to film izgleda kao trejler? Jel to zbog brzog smenjivanja kadrova, vremenskih skokova, ili je nešto drugo u pitanju? Pa vidiš da znaš kako izgleda film - trejler. 2
pt 2.0 Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) Sad sam se popišmanila od Nikodijeve recenzijeTM Kakva je Emili Blant ()? Jbt, otići ću da gledam Barbi na kraju… Edited July 27, 2023 by pt 2.0 1
Molder Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 6 hours ago, Nikodije said: Openhajmer izgleda kao trejler u trajanju od tri sata +1 Tri sata samo diže i na kraju..... mlaka katarza. Muzika je pauzirala samo u jednom delu filma na minut-dva i onda opet Nije ispunio moja očekivanja. Jedan od najslabijih Nolanovih filmova. Posle sam morao da pogledam Fat Man and Little Boy da popravim utisak. I dalje odličan film, kakav mi je i ostao u sećanju.
Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) E da, to sa muzikom je pakao. Baš užasan film. Plus narod u bioskopu koji nemilosrdno proždire kokice i one smrdljive tortilje. Traumatično iskustvo Edited July 27, 2023 by Nikodije 1 3
ToniAdams Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 hours ago, slepa živana said: meni je tako izgledao onaj film o elvisu. to je izgleda neki novi pravac. bravo to je to, da nema novog vesa andersona bio bi najgori film koji sam pogledao u posl vreme. doduse i spilberg novi im dise zavrat.
Recommended Posts