Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

spacer.png

Air - Sve sto ste hteli da znate o nastanku "Dzordanki", a niste imali koga da pitate. Tu je Ben Affleck da lepo i sarmantno isprica u nepuna 2 sata, koji prolete za cas. Vrlo jak vibe 80-ih, glumci fino razigrani i Jordanov duh koji je sveprisutan, mada ga cestito ni ne vidimo..

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Air - Sve sto ste hteli da znate o nastanku "Dzordanki", a niste imali koga da pitate. Tu je Ben Affleck da lepo i sarmantno isprica u nepuna 2 sata, koji prolete za cas. Vrlo jak vibe 80-ih, glumci fino razigrani i Jordanov duh koji je sveprisutan, mada ga cestito ni ne vidimo..

Gledaj 30 for 30 : Sole man.

Gledao sam..

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Je l se može reći da je ovde Met Dejmon glavna uloga? Pokušavam da bez čitanja sinopsisa procenim koliko ga uma u filmu, vidim da je first billed.

Po trejleru - jeste

Da, apsolutno. Sve je ispricano iz vizure njegovog lika..

A Love Song (2022)
https://www.imdb.com/title/tt12691830/

Lep filmic za kisno popodne. Ocekivao sam nesto vise a nisam trebao. Bez ocekivanja je solidan.

Svedsko srce moje majke (2021)
https://www.imdb.com/title/tt13244426/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_svedsko%20

Ugasio posle 15 minuta. Kao pozorisna predstava, gluma i neprirodni dijalozi su me naterali da predjem na Usekovanje, za koji ce se ispostaviti da je odlican.

Nothing Hill juce na tvu, kako je lepo napisan ovaj film :wub:

Rimini (2022)

https://www.imdb.com/title/tt8956284/

Posle mnogo hvalospeva očekivao sam nešto više. Dobar, ali predvidljiv i na momente dosadan.

11 minutes ago, maheem said:

Rimini (2022)

https://www.imdb.com/title/tt8956284/

Posle mnogo hvalospeva očekivao sam nešto više. Dobar, ali predvidljiv i na momente dosadan.

Sad se bas u bioskopima ovde daje njegova Sparta (valjda je odmah izadao posle Riminija) i razmišljam da li da gledam zbog teme, pošto sam postala preosetljiva. Inace su ga i stavili u bas kasne sate.

Sick Of Myself (2022)

https://www.imdb.com/title/tt18816518/

Satira o praznini ljudi u sadašnjem dobu. Na trenutak naivno i banalno, al uspeva da zaokruži priču i pošalje poruku, postavi bitna pitanja. Odlična glavna rola. Izgledom (atmosfera, lokacije i scenografija) jako liči na The Worst Person In The World, Joachim Triera, komparativnim guglanjem sam došao do zaključka da je u pitanju ista produkcija. 
Nije remek delo, al sasvim solidan uradak mladog reditelja.

Der Fuchs (2022) Lep film, na momente baš tužan... Jbg nađeš se u situaciji da navijaš za jednog vojnika Wehrmachta (makar i Austrijanca), a još više za njegovog krznatog ljubimca... Nije samo film o simpatičnom lisičiću, već i teškim životnim traumama. Iz druge je nacije i vremena, ali nekako je sve blisko (i zbog odlične glume i inteligentne režije.)

DerFuchs.jpg

image.png.344e33847c8fe9803545d8194be4f6b1.png

klasican rivendz vestern smesten u rane dveiljadite u nekakvu budjavu englesku varosicu sa sve onim lokalnim inbrid ermaks trenerka facama, topla preporuka, osam od deset ko kutja

Bas gotivima ovaj film..

Nešto od atmosfere lepljivog užasa, u tonalnosti kieslowskog.

Djon Vik IV - nista ja ne kapiram ovaj matriks za vrli novi svet. OK su lokacije, vizuelno ola-la i nista vise, digitron mi crko zbrajajuci mrtve duse a zapamticu samo deo profila DJ djeve sa Ajfela koja pusta na gramofon Paint it black.