Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Ostrvo sa blagom je knjiga kojom sam fasciniran još od detinjstva (a probao sam da tu fascinaciju prenesem i na dete- neuspešno). Odgledao sam i veći broj filmskih adaptacija, međutim, ova sa mladim Kristijanom Bejlom (Oliverom Ridom, Čarltonom Hestonom, itd...) mi je na neki način izmicala i moram reći da je sasvim dobra: https://www.imdb.com/title/tt0100813/

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

večeras, na RTS 2, dokumentarac o dženis džoplin. slučajno ili namerno (nadam se) 2 dana posle godišnjice njene smrti. bila mi je jedna od četiri omiljene pevačice u to vreme.često sm vrteo njene ploče. RIP dženis.

Speak No Evil (2022)

https://m.imdb.com/title/tt14253846/?ref_=ext_shr_lnk

Ima dobrih momenata al jedna strana je morala mnogo bolje da se prikaže (da ne spojlujem sad na šta mislim).

Šokiran jesam, oduševljen nisam, a nije ni loš film. Drugi put ga sigurno neću gledati :lolol:

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

29 minutes ago, mustang said:

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

A ima i jebulje.

Fuj

31 minutes ago, Moća said:

A ima i jebulje.

Nema vise. 😡

2 minutes ago, mustang said:

Nema vise. 😡

Sram ga bilo!

@maheem sram te bilo!

Luckiest girl alive. Zivjeti sa traumom, licne borbe..  Gledljivo. Mila Kunis sjajna. 

Jutros ocena 8 sad vec 6.5 ... :mellow:

38 minutes ago, kipo said:

Luckiest girl alive. Zivjeti sa traumom, licne borbe..  Gledljivo. Mila Kunis sjajna. 

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pustio novi Hellraiser, prva scena:image.thumb.jpeg.841ef7b85c89c731107dfed007f1128f.jpeg

Obecava :)

6 hours ago, Blojler said:

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pa nema sta da zbunjuje jer od trilera i mystery nema nista, sasvim jednostavno prolazi kroz traumu koje se, realno, tesko prisjecati i to se vidi, taj pritajeni grc. Sad, prica i film nisu remek djelo, i njena naracija mi nije legla, ali ni u jednom trenutku nisam uhvatio da to nije ona. Cak sam pozelio da gledam jos njenih filmova.

Ovi novi americki filmovi ne mogu vise da se gledaju od soundtrack. Znaci non-stop, ne staje. 

Bas mi smeta. 

Edited by mustang

Sve ti j****, kakvo je sranje moonfall!

Bukvalno mi je neverovatno (znači, bukvalno) da je ovakav film snimljen 2022. godine i to sa budžetom od skoro 150 miliona (proverio). Zaradio zajebanih 59 milki, neko je puk'o 80 miliJona.

Hali Beri je smešna ko bioskop.

Doduše, ceo film i svi u njemu su smešni ko bioskop. 

Edited by Mil@n