Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Ostrvo sa blagom je knjiga kojom sam fasciniran još od detinjstva (a probao sam da tu fascinaciju prenesem i na dete- neuspešno). Odgledao sam i veći broj filmskih adaptacija, međutim, ova sa mladim Kristijanom Bejlom (Oliverom Ridom, Čarltonom Hestonom, itd...) mi je na neki način izmicala i moram reći da je sasvim dobra: https://www.imdb.com/title/tt0100813/

večeras, na RTS 2, dokumentarac o dženis džoplin. slučajno ili namerno (nadam se) 2 dana posle godišnjice njene smrti. bila mi je jedna od četiri omiljene pevačice u to vreme.često sm vrteo njene ploče. RIP dženis.

Speak No Evil (2022)

https://m.imdb.com/title/tt14253846/?ref_=ext_shr_lnk

Ima dobrih momenata al jedna strana je morala mnogo bolje da se prikaže (da ne spojlujem sad na šta mislim).

Šokiran jesam, oduševljen nisam, a nije ni loš film. Drugi put ga sigurno neću gledati :lolol:

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

29 minutes ago, mustang said:

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

A ima i jebulje.

Fuj

31 minutes ago, Moća said:

A ima i jebulje.

Nema vise. 😡

2 minutes ago, mustang said:

Nema vise. 😡

Sram ga bilo!

@maheem sram te bilo!

Luckiest girl alive. Zivjeti sa traumom, licne borbe..  Gledljivo. Mila Kunis sjajna. 

Jutros ocena 8 sad vec 6.5 ... :mellow:

38 minutes ago, kipo said:

Luckiest girl alive. Zivjeti sa traumom, licne borbe..  Gledljivo. Mila Kunis sjajna. 

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pustio novi Hellraiser, prva scena:image.thumb.jpeg.841ef7b85c89c731107dfed007f1128f.jpeg

Obecava :)

6 hours ago, Blojler said:

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pa nema sta da zbunjuje jer od trilera i mystery nema nista, sasvim jednostavno prolazi kroz traumu koje se, realno, tesko prisjecati i to se vidi, taj pritajeni grc. Sad, prica i film nisu remek djelo, i njena naracija mi nije legla, ali ni u jednom trenutku nisam uhvatio da to nije ona. Cak sam pozelio da gledam jos njenih filmova.

Ovi novi americki filmovi ne mogu vise da se gledaju od soundtrack. Znaci non-stop, ne staje. 

Bas mi smeta. 

Edited by mustang

Sve ti j****, kakvo je sranje moonfall!

Bukvalno mi je neverovatno (znači, bukvalno) da je ovakav film snimljen 2022. godine i to sa budžetom od skoro 150 miliona (proverio). Zaradio zajebanih 59 milki, neko je puk'o 80 miliJona.

Hali Beri je smešna ko bioskop.

Doduše, ceo film i svi u njemu su smešni ko bioskop. 

Edited by Mil@n