Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ostrvo sa blagom je knjiga kojom sam fasciniran još od detinjstva (a probao sam da tu fascinaciju prenesem i na dete- neuspešno). Odgledao sam i veći broj filmskih adaptacija, međutim, ova sa mladim Kristijanom Bejlom (Oliverom Ridom, Čarltonom Hestonom, itd...) mi je na neki način izmicala i moram reći da je sasvim dobra: https://www.imdb.com/title/tt0100813/

Posted

večeras, na RTS 2, dokumentarac o dženis džoplin. slučajno ili namerno (nadam se) 2 dana posle godišnjice njene smrti. bila mi je jedna od četiri omiljene pevačice u to vreme.često sm vrteo njene ploče. RIP dženis.

Posted

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

Posted
29 minutes ago, mustang said:

5+ kako si postovao 

I ime filma i link. Hvala

A ima i jebulje.

• Haha 1
Posted
31 minutes ago, Moća said:

A ima i jebulje.

Nema vise. 😡

Posted
2 minutes ago, mustang said:

Nema vise. 😡

Sram ga bilo!

@maheem sram te bilo!

• Haha 1
Posted
38 minutes ago, kipo said:

Luckiest girl alive. Zivjeti sa traumom, licne borbe..  Gledljivo. Mila Kunis sjajna. 

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pustio novi Hellraiser, prva scena:image.thumb.jpeg.841ef7b85c89c731107dfed007f1128f.jpeg

Obecava :)

• Haha 1
Posted
6 hours ago, Blojler said:

meni bas bas los bio i gluma i prica i preskoci vremena previse zbunjuju, nije mi se nimalo dopao... 

Pa nema sta da zbunjuje jer od trilera i mystery nema nista, sasvim jednostavno prolazi kroz traumu koje se, realno, tesko prisjecati i to se vidi, taj pritajeni grc. Sad, prica i film nisu remek djelo, i njena naracija mi nije legla, ali ni u jednom trenutku nisam uhvatio da to nije ona. Cak sam pozelio da gledam jos njenih filmova.

Posted (edited)

Ovi novi americki filmovi ne mogu vise da se gledaju od soundtrack. Znaci non-stop, ne staje. 

Bas mi smeta. 

Edited by mustang
Posted (edited)

Sve ti j****, kakvo je sranje moonfall!

Bukvalno mi je neverovatno (znači, bukvalno) da je ovakav film snimljen 2022. godine i to sa budžetom od skoro 150 miliona (proverio). Zaradio zajebanih 59 milki, neko je puk'o 80 miliJona.

Hali Beri je smešna ko bioskop.

Doduše, ceo film i svi u njemu su smešni ko bioskop. 

Edited by Mil@n