Mil@n Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Tolkien - ok je, dosta emotivan, notice - ne bavi se toliko njegovim kreativnim radom od hobita na dalje, već odrastanjem, prijateljima, školovanjem, i ljubavlju.
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Ajd' da pogledam nesto nase i stukao Koncentriši se, baba i Boomerang na jedvite jade. Ne znam kome vise moze da se proda kreveljenje, jeftine fore, psovke i humor sa dna kace. Cemer.
beyoncé Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 kakav film kakve žene! srce mi je slomljeno i puno u isto vreme debra & shirley 1
Frank Pembleton Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 De si bre @beyoncé! .... Shiit has hit the fan! 1
Lancia Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 (edited) Mnogo dobar The Father, vestim snimanjem te stavlja u kozu glavnog aktera, pravi kaleidoskop. Anthony Hopkins puca od glume, kao i cela ekipa. Edited March 27, 2021 by Lancia 1 1
Skyhighatrist Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 U bravo, imam ga na nišanu jedno pola godine, gledao neki intervju Olivije Kolman (carica), kad je pominjala rad sa Hopkinsom kao fantastično iskustvo. Odo na trafiku. 1
Ajant23 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 26 minutes ago, Lancia said: pravi kaleidoskop Znači, da ga ne gledam preko interneta već u onim najskupljim starinskim bioskopima po celuloidu... 1
Skyhighatrist Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 2 hours ago, Lancia said: Anthony Hopkins puca od glume, kao i cela ekipa. Carski spakovano, Hopkins pokidao
Lancia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Sweet Thing - i sweet i bitter o najcistijem decjem srcu. Vrlo lep film.
אַף אֶחָד Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Zasto, ali o zasto!? Zasto sam prekrsio sopstveno pravilo da ne gledam filmove iz Njetfliks produkcije ako mi ih bar tri proverena izvora ne preporuce (a to se desi otprilike nikad). Znaci, Mosul je dum-dum-dum deset ljutih gusara, ostalo ih devet, dum-dum osam ljutih... Random ratni film. I tako do kraja koji ima neku dirljivi ljudski touch ocekivan i milion puta vidjen. Mislim, jedno opako, veliko, nepotrebno sranje i jedino sto te drzi da gledas je aktuelnost Mosula i tog konflikta, pa kao ocekujes neku novu perspektivu. A dobijes goli kurac sa razvucenim kadrovima ubacenim da bi se nekako dogegalo do 100 minuta. Inace, ako nekom padne na pamet da kaze, eto, bar smo videli na sta Mosul lici nakon rata, film je snimljen u Maroku.
copkillah Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 On 19.3.2021. at 21:38, Skyhighatrist said: Bravo za upozorenje, ovo je kod Rusa česta situacija. Ponoviću, qBittorrent ima ugrađen odličan search. Našao, skinuo, originalni zvuk, hardcoded engleski titl. Kome treba, bacite pm za wetransfer link... (mp4, H264, ~900mb) hvala za savet! 1
gospa buba Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 zashto ja? daj neki markeing u do 3 rechenice, moze i kratke
namenski Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 37 minutes ago, gospa buba said: zashto ja? daj neki markeing u do 3 rechenice, moze i kratke Prosveta. Obrazovanje. U nase vreme i u slicnim okolnostima. Ne znam sto se filmsketm strane tice, to bi trebali poznavaoci. Ali radnja : stara profesorka pred penzijom se na casu sa maturantima, tviterasima, taj rad, dokopala pistolja jednog od njih koji joj je pretio, zakljucala ucionicu, tu je i Pink mediji mislim... Dalje nema svrhe da prepricavam, ali istinska preporuka, vredi pogledati...
Recommended Posts