Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

the white tiger

vrlo dobro, preporuka

8.06/10

netflix

1184217125_TustaPoster.thumb.png.6328cd397182a635d5ed1c2beeac98a5.png

The little things. 

Ah... Okej je. Atmosfera je dobra, napetost, ali skript nije dovoljno jak. 

Malek jos uvek baca na fredija, denzel je denzel, al i dalje ga volim :wub:, jared zraci dzokera mada sam odmah i bez dzokera imala pik na njega, ne podnosim metod glumu. Steta... Treba da se opuste i prepuste. 

x7ZTLqEHWNMZWFdmuX89ePaJ9aZNfN_original.

Vau! Jako šarmantan film. Dijalozi, casting, emocije, dinamika. Sve je nekako stvarno. 

Pogledao ovaj novi Netflixov Outside the wire i bzvz je. Sve klise do klisea.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

the swerve

odlican. briljiranje glavne protagonistkinje zarobljene u bezizlazu porodicne idile™.

Promising young woman. 

Slabo... Predvidljiv a pomalo i glup svršetak.

Another round 4/10. Bas smorio.

surovi ste obojica :fantom:

Ma zao mi je dva sata sto sam potrosio na glupost. Svi su ga svuda nahvalili i ocekivao sam nesto specijalno da ce film ponuditi.  Mislim da bi bio efektniji da je nekih 80 minuta. Ne znam zasto je trend u zadnjih nekoliko godina da se snimaju jako dugi filmovi, gde je barem pola sata praznog hoda.

žvake za baloni

lep blgarski film. 

Zaboravio sam da se izjasnim o Švapsko/Norveškom 12th man. Priča koja je mogla zanimljivije da bude ispričana. Barem 30 minuta njegove patnje i čega sve ne viška. Predugačke scene u kojima se ništa ne dešava. 

On 27.1.2021. at 23:54, kud u maglu Simoviću said:

the white tiger

vrlo dobro, preporuka

8.06/10

netflix

Sinoć sam odgledao i nažalost, rasplet mi je krhk kao čačkalica. Ima lep flow, po neku inteligentnu duhovitost, ali poslednja trećina mi nije ispunila očekivanja, i nije mi se svidelo to što se desilo... Od mene 6.5/10.

sinoć na EON premiere odličan krimić "The Gentlemen". odlični hju grant i kolin farel. ko može, neka pogleda