January 30, 20214 yr The little things. Ah... Okej je. Atmosfera je dobra, napetost, ali skript nije dovoljno jak. Malek jos uvek baca na fredija, denzel je denzel, al i dalje ga volim , jared zraci dzokera mada sam odmah i bez dzokera imala pik na njega, ne podnosim metod glumu. Steta... Treba da se opuste i prepuste.
January 30, 20214 yr https://www.imdb.com/title/tt3661210/?ref_=tt_mv_close Sinoc odgledao na Netflixu, nisam se nadao nicemu, na kraju prijatno iznenadjen.Vrlo simpatican film a Ralf F. odlican
February 2, 20214 yr Vau! Jako šarmantan film. Dijalozi, casting, emocije, dinamika. Sve je nekako stvarno.
February 2, 20214 yr Pogledao ovaj novi Netflixov Outside the wire i bzvz je. Sve klise do klisea.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 5, 20214 yr the swerve odlican. briljiranje glavne protagonistkinje zarobljene u bezizlazu porodicne idile™.
February 7, 20214 yr Ma zao mi je dva sata sto sam potrosio na glupost. Svi su ga svuda nahvalili i ocekivao sam nesto specijalno da ce film ponuditi. Mislim da bi bio efektniji da je nekih 80 minuta. Ne znam zasto je trend u zadnjih nekoliko godina da se snimaju jako dugi filmovi, gde je barem pola sata praznog hoda.
February 11, 20214 yr Zaboravio sam da se izjasnim o Švapsko/Norveškom 12th man. Priča koja je mogla zanimljivije da bude ispričana. Barem 30 minuta njegove patnje i čega sve ne viška. Predugačke scene u kojima se ništa ne dešava.
February 12, 20214 yr On 27.1.2021. at 23:54, kud u maglu Simoviću said: the white tiger vrlo dobro, preporuka 8.06/10 netflix Sinoć sam odgledao i nažalost, rasplet mi je krhk kao čačkalica. Ima lep flow, po neku inteligentnu duhovitost, ali poslednja trećina mi nije ispunila očekivanja, i nije mi se svidelo to što se desilo... Od mene 6.5/10.
February 12, 20214 yr sinoć na EON premiere odličan krimić "The Gentlemen". odlični hju grant i kolin farel. ko može, neka pogleda