pariah Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Odgledao Manka. Bolje da nisam. Finčeru, jebo te mrtvi otac.
Jimmy Kowalski Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 On 29.11.2020. at 11:36, Lancia said: Let Him Go, iznenadjujuce dobar sa pogodjenom atmosferom americke vukojebine i opipljivom hemijom izmdju Dajan Lejn i Kevina Kostnera. Dzefri Donovan pokidao koliko je ogavan u par svojih pojavljivanja. Mali antiklimaks na kraju za diznijevce, sve u svemu, moze da se gleda jednom. +1 Dobar materijal privukao Lane i Costnera (njega ovih dana ocigledno dodatno privlaci i western setting, nije morao ni da se presvlaci izmedju dve sezone Yellowstona ), uzivanje ih je gledati zajedno. Lane bi vrlo lako mogla i da dobije brojne nagrade, verovatno i Oskar nominaciju. Lesley Manville me prijatno iznenadila kao redneck mob mama.. 1
Ajant23 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 On 29.11.2020. at 11:36, Lancia said: Let Him Go, iznenadjujuce dobar sa pogodjenom atmosferom americke vukojebine i opipljivom hemijom izmdju Dajan Lejn i Kevina Kostnera. Au, jebote. Malo mi je neprijatno zbog ovoga...
Mil@n Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 44 minutes ago, Ajant23 said: Au, jebote. Malo mi je neprijatno zbog ovoga... A kad je tebi prijatno druže Ajante? Nisam gledao film koji je kolega Lancia prokomentarisao, pitam ovako. 1
Ajant23 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Između neprijatnosti i njene negacije, mnoge su adrese... Ali, u pravu si da mi je mahom neprijatno što živim iznajmljeno vreme na njima 1
Indy Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 30 minutes ago, Ajant23 said: Između neprijatnosti i njene negacije, mnoge su adrese.. Pa to te čovek i pita, kad si poslednji put viđen na ovoj adresi desno?
mustang Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) @ToniAdams cudi me da nisi gledao made in britain do sada.... jedna od njegovih najboljih uloga....u kupatilu kad pocrveni...svaka mu cast na kontroli. gledam ga na svakih 10godina otprilike. Edited December 5, 2020 by mustang
ToniAdams Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 2 hours ago, mustang said: @ToniAdams cudi me da nisi gledao made in britain do sada.... jedna od njegovih najboljih uloga....u kupatilu kad pocrveni...svaka mu cast na kontroli. gledam ga na svakih 10godina otprilike. da jebote, kako je to izveo kad pocrveni?
Lancia Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 5 hours ago, Indy said: Pa to te čovek i pita, kad si poslednji put viđen na ovoj adresi desno? Osmog novembra 2
kipo Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Western Sjajan, sjajan film. Cijelo vrijeme me podsjeca u Igra sa vukovima, pa kad Kostner kaze "Zelim da vidim granicu prije nego nestane". Gradjevinci njemacke firme dosli u bugarsku vukojebinu da zavrse neki posao, pa dodiri sa lokalcima, Bugarima. Prvi kontakti toliko razlicitih svjetova i mostovi koji nas spajaju. Ako zanemarimo geografsku i vremensku distancu, film jeste vestern u svakom pogledu, zato mi se i jesu vrzmale po glavi scene iz Dances with wolves. Povrh svega, neminovno je da se dozivi iz pozicije balkanskog stvora, pa se gleda bez treptanja.
Lancia Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 On 28.11.2020. at 11:26, Indy said: The Nest (2020), u bioskopu. Može da prođe, mogao da bude i bolji... Jude Law odličan. Meni se dopao film, dotakao je mnoge stvari na direktan i indirektan nacin. Jude Law bas dobar, odavno ga nisam gledao. ··· Inace, L'adieu à la nuit je samo Catherine Deneuve, sve ostalo je banalizovan i plitak pokusaj da se nesto kaze o vrbovanju dzihadista. Preskociti.
Ajant23 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 15 hours ago, Lancia said: Osmog novembra Serija je odlična, a svakako ti je jasno da bih mogao da pišem tepihe zašto sve počev od Velaskeza (da munem baš Španiju pod recimo) i izuzetno originalnog uvođenja lika u radnju, pa nadalje, ali baš me nešto briga... 1
Recommended Posts