I*m with the pilots Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 23 hours ago, Jumanji said: Prosirite malo poglede na svet (kinematografije), pa pogledajte recimo Bongov Memories of murder, a mozete i Mother. Meni je juznokorejska kin. jako zanimljiva. Sta znam, moj je utisak da onaj ko iole gleda filmove, zna za Juznu Koreju. Stalno cujem komentare kako je njihova kinematografija zapostavljena, ali se uvek pitam u odnosu na koju (pretpostavljam, na "holivudsku produckiju"), jer svaki mali Perica je gledao makar Memories of Murder a oni koji vole malo vise artsy stvari ili perverzije nesto od Kim Ki Duka. Uhvatili smo i mi Jojo-a sinoc, prijatelj koji je bio je istakao posle da mu dosta toga zalazi u kic, da ne zna kako bi sam on srecno pomirio nacizam i humor, i da mu je poslednja scena Spoiler sa igranjem bezveze ("kako neko moze posle svega da naprosto tek tako uziva")
ToniAdams Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 On 16.2.2020. at 22:18, Jumanji said: Prosirite malo poglede na svet (kinematografije), pa pogledajte recimo Bongov Memories of murder, a mozete i Mother. Meni je juznokorejska kin. jako zanimljiva. Ima tu svasta: The Handmaiden (postoje 2 verzije, odgledazi prvo theatrical, extended verziju posle), ali da ne redjam sada... treba se i prisetiti ostalih, tako da.. Maznula sam ovu listu sa dr.mesta, onako na blic odgledala sam ponesto i mogu reci da su za mene odlicni. https://letterboxd.com/s_hyperion/list/korea/ hvala ti, ni u snu ne bih znao da ti filmovi postoje. odlican parazit inace. kao i zec jojo, kao i svetionik.
Nikodije Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Ljudi konačno otkrili korejsku kinematografiju, a ista je već uveliko u padu, i ovaj oskar je stigao nepravedno kasno. Pre Parazita, posebno u periodu 2000-2010 tamo je snimljeno bar 50 boljih filmova od Parazita.
Ras Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dajte neke preporuke i za filmove iz Severne Koreje.
Nikodije Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 2 hours ago, ToniAdams said: Jesi gledo the wailing? Nisam još, a već dugo ga imam na lageru. Dobro si me podsetio.
Ravanelli Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 hour ago, Ras said: Dajte neke preporuke i za filmove iz Severne Koreje. Imaju odlican teve program
nezvanova Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 tako mu i treba kada ironise... a npr. can vuk parka i ki duk kima i njihove filmove, samo adjant moze da ne voli...
Jimmy Kowalski Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Na Pyongyang TV Planet. Malo secka strim nekad, ali uglavnom fercera..
Ras Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Konačno nešto konkretno, fala Kowalski! Večeras nameštam antenu.
Recommended Posts