Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Ta scena jeste lose ispala, tu se Scorsese zeznuo kako ju je snimio, ali na podmladjivanje vrlo brzo zaboravis kako se film razvija.

Meni Valja i da das izlizanu vhs traku gde glumca ni ne gidis ostro al prica dobra

Edited by mustang

The Witch. 

Vizuelno lep al zamoran folklor

sinoć na nekom pinku teško sranje u gradskom vozu u njujorku kroz koji lajam nison stalno šparta tražeći nekog. sačekah do kraja da konstatujem da je glupost nedostižna.

16 hours ago, maheem said:

The Witch. 

Vizuelno lep al zamoran folklor

Meni fenomenomenalan.

Koza pogotovo. Najgadniji lik.

23 hours ago, copkillah said:
On 14.1.2020. at 17:59, Milošica said:
Gledati Knives Out?

Apsolutno

23 hours ago, Ajant23 said:

Da. Prilično zabavan film...

Super film.

Prelepa Ana.

Lighthouse (2019) - kakav bljesak svetlosti u galaksiji izmrcvarenog lesa holivudske filmske industrije, takoreci lotosov cvet u septickoj jami. 

Je l' neko gledao i koja je vasa interpretacija ovog viseslojnog, simbolima premrezenog filma?

Odličan je Lighthouse, pravi muški film, uz parazita ostavio najbolji utisak od prošlogodišnjih

Posle sam ponovio VVitch i više mi se svideo nego pre par godina i definitivno zaslužuje listu najboljih horora dekade

23 minutes ago, Kršćan Bejl said:

... u galaksiji izmrcvarenog lesa holivudske filmske industrije ... septickoj jami. 

Koliko je ovo tačno za 2019, uključujući tu sve "hitove" (osim Parazita).

Odoh da tražim Lighthouse.

ja sam skinuo lighthouse, format slike je 4:3, jel i vama tako?

5 hours ago, Mil@n said:

ja sam skinuo lighthouse, format slike je 4:3, jel i vama tako?

Treba da je 1.19:1

Skoro pa 6:5. 😁

Na samom početku filma format je 4:3 (ili slično). Bar tako je bilo na snimku koji sam gledao.

Vrlo brzo je prešao na standardni bioskopski format.

Doduše, meni se ni tada nije pojavila boja :)

Moguće je da se reditelj namjerno poigravao sa promjenom formata slike u toku filma. Nešto slično je radio i Anderson u Grand Budapest Hotelu.

mommy_web500.jpg

Ja nisam imao nikakvu promenu formata. U grand budapestu se pripoveda iz različitih vremena hens d formats.