kipo Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 The Korean Film Archive Is Now Streaming Over 200 Movies for Free on YouTube
Bane_V Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 1 hour ago, kipo said: The Korean Film Archive Is Now Streaming Over 200 Movies for Free on YouTube
mustang Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: the mustang sranje ne zezaj! a ja ga pod obavezno da gledam btw ne radi ti link ali znam o kom filmu pricas Edited June 9, 2019 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 mene radi. glupost, film je trebao da bude o konju, a ne čoveku ko zimzelen npr
mustang Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 pa koliko sam iz trejlera ukapirala konj je bio taj koji je uticao na coveka da se promeni
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) konj, žena......kliše e mislim na promenu, dakako Edited June 9, 2019 by kud u maglu Simoviću
mustang Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: konj, žena......kliše e mislim na promenu, dakako komsija iz ulice radi kao horse shoemaster (aaaaa blokada za srpski prevod), anyway toliko mrzi konje posle 30godina rada sa njima da je to neverovatno. kaze da su glupi ko ona stvar, da ni za sta nisu osim za robove ljudima. ne znam da li da mu verujem, ocito je da mu je dosadio posao
Tresko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 8 hours ago, mustang said: komsija iz ulice radi kao horse shoemaster (aaaaa blokada za srpski prevod), anyway toliko mrzi konje posle 30godina rada sa njima da je to neverovatno. kaze da su glupi ko ona stvar, da ni za sta nisu osim za robove ljudima. ne znam da li da mu verujem, ocito je da mu je dosadio posao Potkivač
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 3 hours ago, MocaVukotic said: Bohemian rhapsody Slabo +1
pariah Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Smeće, smeće, smeće. Odavno gori, bezidejniji i gluplji film nisam gledao. Bezveze nabacani likovi da se ne zna ni ko šta radi, ni koja je priča, ni kako su povezani. Tema kao tema, vanzemaljci zauzeli Zemlju i crpe resurse, svetske vođe sarađuju sa njima, svi smo čipovani a samo mala grupica je kao nekakav pokret otpora... i to je otprilike to, nisu se ni scenaristi dalje trudili. Nemojte vi gledati ako sam ja već pojeo govno. 1/10
Aleksija Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 10 hours ago, MocaVukotic said: Bohemian rhapsody Slabo ja sam iznenadjena koliko je ovo lose. prosto ne mogu da zamislim taj splet nesrecnih okolnosti koji je doveo do ovakvog rezultata.
precog Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 bilo koji film gde igra bradley cooper je negledljiv
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 creed 2 slabiji od keca, ali je fajt vrhunski. franšiza rocky/creed je postavila standarde glede slikanja boksa 7.26/10
Recommended Posts