Miljenko Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Hvala. Hvatao sam delove na HBO, no nikako da odgledam planski.
nisam ja Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Tela žena da gleda divljana. Nije bilo karata. Gledali eltondžona.
Giggsy Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 https://en.wikipedia.org/wiki/Possession_(1981_film) uvek mi je promicao ovaj film. na tragu Polanskog i neki elementi Bergmana i svega posle Persone. Ipak kvalitet za Ligu Evrope samo u odnosu na to, ali odlican
kipo Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 A dark place Osrednje odrađeno. Lomim se dal' je lik dobro složio ulogu ili je teška priroda životne određenosti oboljenjem uradila da ga ozbiljnije shvatim. Čak i ovako friško, vuče na ovo drugo..
maheem Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 12 hours ago, Giggsy said: https://en.wikipedia.org/wiki/Possession_(1981_film) uvek mi je promicao ovaj film. na tragu Polanskog i neki elementi Bergmana i svega posle Persone. Ipak kvalitet za Ligu Evrope samo u odnosu na to, ali odlican <3
Giggsy Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 7 hours ago, maheem said: <3 Opa nisam ocekivao da je neko gledao to jos a da bi komentarisao
I*m with the pilots Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Opa nisam ocekivao da je neko gledao to jos a da bi komentarisao[emoji4]? To je kultni film, svi su ga gledali ;DMeni su osećanja bila ipak pomešana, od onih je filmova koje ne bih gledala ponovo, iscrpeo me je.
Giggsy Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 (edited) 12 minutes ago, I*m with the pilots said: ? To je kultni film, svi su ga gledali ;D Meni su osećanja bila ipak pomešana, od onih je filmova koje ne bih gledala ponovo, iscrpeo me je. Pogresno sam se izrazio, poenta je da sam video da se uglavnom ovde prica o novijim filmovima a da ima ozbiljnih ludaka,kao sto sam ja, znam da ima, iako zalazim ovde redje Edited June 6, 2019 by Giggsy
Giggsy Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Btw. i meni su pomesana osecanja, posle njega gledao sam Les biches, drugi put. Prvi mozda gledam opet, drugi nikad vise Anyhow, ako si u tome preporuci
Jimmy Kowalski Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 6 hours ago, I*m with the pilots said: ? To je kultni film, svi su ga gledali ;D Meni su osećanja bila ipak pomešana, od onih je filmova koje ne bih gledala ponovo, iscrpeo me je. +1 tzv. misery filmovi..
Giggsy Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 (edited) On 6.6.2019. at 14:32, pariah said: Zar gola Isabelle Adjani nije dovoljna preporuka? A nema je bas toliko, nijedna scena sexa osim one groteske sa onim cudom U medjuvremenu obnovio gradivovaljda da se prebacim na nesto bajkovitije:https://en.wikipedia.org/wiki/Picnic_at_Hanging_Rock_(film)?fbclid=IwAR2bkCvjYdOwg6pVNfE3mPD207H8Dp6Nri1P91oguCoUwI5JIBfOJ-upYI0 Magija Edited June 8, 2019 by Giggsy
I*m with the pilots Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Izabel Adjani je uvek preporuka, tu nema spora. Kao i Sem Nil.
ultra plasticni Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Druga strana vetra navodno od Orson Velsa Nemam pojma sta da mislim, skroz zbrkan film
Recommended Posts