May 27, 20195 yr the professor and the madman tja, šta ga znam. mel i šon odlični, sve ostalo zdudano. 6.63/10
May 28, 20195 yr Brimstone malo predugačak skoro dvaipo sata i kada se izdrži prva trećina i nekoliko apsurdnih scena mada ih je film pun postane neverovatno gledljiv. Fotografija, muzika, gluma režija vrhunski scenario ima uspone i padove, opšti dojam 7/10
May 28, 20195 yr 56 minutes ago, Host said: Kapetanka Marvel super. Feministkinje : inseli 1:0. jes. i meni se dopalo
May 30, 20195 yr rim od the world na netflix okej zezancija za decu i nas tinejdzere nelogicno mi u endgame da marbelka nije tanosa sredila...jedva pogledah film Edited May 30, 20195 yr by mustang
May 30, 20195 yr On 27.5.2019. at 13:40, kud u maglu Simoviću said: the professor and the madman tja, šta ga znam. mel i šon odlični, sve ostalo zdudano. 6.63/10 + 1 Bilo je oko ovog filma tumbanja i pretumbavanja od strane producenata do te mere da se čak i ne zna ime zvaničnog režisera filma. Ali to nije izgovor za užasno loš skript. Iako ima visoku ocenu na imdb-u jedino vredno pomena je Mel-ova prejebena brada i škotski akcenat. Strašno mi je žao što ja ne mogu da uzgojim onakvu bradu.
May 31, 20195 yr Nemojte zameriti ali pored topika za seriju, da se zapljunem i ovde jer je ipak film u pitanju. Ljudi, molim vas pomozite malo. Ako se ovo emituje večeras a nažalost sam privremeno bez HBO paketa kako onda da ga nadjem a da ne čekam sutrašnje torrente? Hvala unapred.
June 1, 20195 yr najzad pogledah burning. uh. odlican. mega preporuka. ko voli murakamija ne mislim da ce biti razocaran. bonus: Spoiler
June 2, 20195 yr 17 hours ago, Sludge Factory said: Recicu samo da je John Wick Reveal hidden contents skenjao Vucicevog dupelisca! +1000
June 2, 20195 yr Dobri ste. Kakav je serijal inace. Gledam ja sve zivo, no akcija dobro dodje kada je koncentracija na nuli. U zlatno doba video klubova, otac mog odlicnog prijatelja je po povratku sa posla imao obicaj da trazi da mu se pusti neko "ubijanje", da se opusti kao covek.
June 2, 20195 yr brexit: uncivil war format filma(tv) mu nije dao priliku da se razmaše, a tako je želeo od samog početka lepo može da se vidi kako sve to izgleda iznutra 7.08/10
June 3, 20195 yr 11 hours ago, Miljenko said: Dobri ste. Kakav je serijal inace. Gledam ja sve zivo, no akcija dobro dodje kada je koncentracija na nuli. U zlatno doba video klubova, otac mog odlicnog prijatelja je po povratku sa posla imao obicaj da trazi da mu se pusti neko "ubijanje", da se opusti kao covek. Kao akcija, John Wick je odlična franšiza. Ono no brainer, pustiš "ubijanje" i ne misliš. Non-stop akcija i razbijačina.