Jimmy Kowalski Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 (edited) Paddy Considine je definitivno jedan od boljih britanskih glumaca/reditelja svoje generacije, a nazalost prilicno potcenjen. Posle odlicnog rediteljskog debija Tyrannosaur, u Journeymanu igra boksera kome posle povrede sledi borba za povratak u normalan zivot. Jedna od onih emotivnih, dirljivih prica, Considine je apsolutno briljantan, uz sjajnu podrsku Jodie Whittaker. Edited April 15, 2019 by Jimmy Kowalski
3opge Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 I AM LOVE (2009) ili sta najbolje moze da se uradi kada je skript slab a reditelj nema dovoljno razmaha i maste. imamo Viskontijevsku atmosferu, dobro uvedenu milansku familiju bogatog industrijalca i njegovu zenu is Rusije. imamo (pre)dugacku scenu seksa sa lepinjastim sisama Tilde Swinton pa i vise od toga. na kraju na zalost skoro pa jedno veliko nista, film previse brzo kolapsira u iznenadan rasplet posle slabe peripetije.
kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 the mule posle par minuta sam pomislio da se deda umorio, međutim, kad me je ritam ophrvaotm prepustio sam se majstorskoj vožnji. i uživao do kraja. 7.98/10
pariah Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Jel gledao neko The Professor and the Madman, čuči mi na kompu?
đorđe geprat Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 deluje zanimljivo. odgledaj pa ispljuni utisak.
kipo Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Mel Gibson sa britima. Stalno bih cekao da zaurla FREEEEDOOOM! The Attack nije loš. Taman kad se navikneš da živiš na ne baš prijatnom mjestu na planeti, ovo osvijesti. Glavni glumac, inače sasvim prijatan na ekranu, gledao sam ga u nekoj drla seriji, ovde nekako previše mrzovoljnu facu slaže (i pored svih okolnosti), nekako baš previše, prema prijateljima, ili vjerovatnije ja nisam nešto shvatio.
namenski Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Vise nego OK, odlicno snimljen, bolji od gomile Apolo filmova, glumci prva liga.
jms_uk Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 I, nezaobilazni Yugić Sent from my iTelephone using Tapatalk
Sludge Factory Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Obozavam taj film. Ok, nije dobar kao prvi, ali kakve veze ima.
jms_uk Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Obozavam taj film. Ok, nije dobar kao prvi, ali kakve veze ima. Nije dobar kao prvi, a ni kao drugi (sa avionima ), ali nije los. Samuel L. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Sludge Factory Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 4 minutes ago, jms_uk said: Nije dobar kao prvi, a ni kao drugi (sa avionima ), ali nije los. Samuel L. Sent from my iTelephone using Tapatalk Taj na aerodromu sa avionima ne priznajem™, nije ga radio Mektirnan. Mada gledam kad naletim
Ras Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Gledao The Mule i nakon dosta pozitivnih komentara blago sam razočaran. Mislim da se ipak radi o tek prosečnom filmu, koji sam sve vreme nenamerno poredio sa GT. GT je za čitav nivo detaljniji, studiozniji i kompleksniji film. Za razliku, The Ballad of Buster Scruggs me je skroz kupio - kakva plejada sjajno odglumljenih likova i vrhunska veština pripovedanja braće Koen!
Lancia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 The Highwaymen - Bonnie & Clyde s druge strane medalje, spolja gladac, unutra jadac. Do sa dno.
mustang Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 9 hours ago, Majo said: The Highwaymen - Bonnie & Clyde s druge strane medalje, spolja gladac, unutra jadac. Do sa dno. ja uzivala. mada sve gde je kevin costner volim. covek ima hipnoticku boju glasa
Recommended Posts