Vapad Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 45 minutes ago, Host said: Shoplifters Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles?
Lancia Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 33 minutes ago, Vapad said: Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles? imas ovde
jms_uk Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 3 hours ago, Host said: Shoplifters Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. Gledao ga prosle godine na JAL-ovom letu; dobar je, i [po meni] ima neocekivan kraj...
jms_uk Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 2 minutes ago, Host said: Ti bese volis Murakamija? Aha. 2 minutes ago, Host said: Gledaj Burning kad budes leteo sledeci put (na interkontinentalnom, traje dvaipo sata). Vec kupljeno, ne mora da se ceka let U stvari pomenuh let [i Japan AirLines] jer se tada film nije jos davao van Japana.
jms_uk Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 2 minutes ago, Host said: Aha, nisam skapirao da li mislis na Shoplifters ili na Burning. Aj necu dalje da ne bih spojlovao. Predlazes da ostavim Burning za gledanje u avionu?
jms_uk Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 24 minutes ago, Host said: Gledam basket i pisem (nejasno) u pauzama. Gledaj Burning u avionu ili kod kuce. Super je.
I*m with the pilots Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 @Toni Ti idi gledaj Luz, igra kod tebe sutra i možda još koji dan, mislim da je bioskop Kvadrat
Haralampije Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 The Mule Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect
mustang Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 16 hours ago, Haralampije said: The Mule Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect odlican. bice mi zao kad ode. stvarno je ziva legenda. i dalje ga drzi non pc humor
mustang Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 (edited) the dirt motley crew...i dalje ne kapiram kako su zivi restoran gde su crvena sedista dok pusikaricka obavlja posao se zove rainbow. ako vas ikada zadesi put ka LA posetite to mesto i dalje se povremeno stara ekipa ekipa zajedno sa kiss i co skuplja, ron jeremy kad nije u bolnici redovno obitava. dobro je sto imaju i bastu gde jos moze da se pusi. tj. ja cigarete ostali uglavnom travu. old school...ali nece se rainbow jos dugo drzati, bice prodan, srusen i opet neki dosadan residential kompleks izgradjen. cim uhvatim vise vremena pocecu da pravim kratke video klipove o la i sire. greota da ode bez dokumentovanja Edited March 23, 2019 by mustang
Recommended Posts