Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Host said:

Shoplifters

Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. 

Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles?

Posted
33 minutes ago, Vapad said:

Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles?

imas ovde

Posted
3 hours ago, Host said:

Shoplifters

Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. 

Gledao ga prosle godine na JAL-ovom letu; dobar je, i [po meni] ima neocekivan kraj...

Posted
2 minutes ago, Host said:

Ti bese volis Murakamija? 

Aha.

Gledaj Burning kad budes leteo sledeci put (na interkontinentalnom, traje dvaipo sata).

Vec kupljeno, ne mora da se ceka let ;)

U stvari pomenuh let [i Japan AirLines] jer se tada film nije jos davao van Japana.

Posted

Aha, nisam skapirao da li mislis na Shoplifters ili na Burning. Aj necu dalje da ne bih spojlovao.

Predlazes da ostavim Burning za gledanje u avionu?

Posted
24 minutes ago, Host said:

:lolol:

Gledam basket i pisem (nejasno) u pauzama. Gledaj Burning u avionu ili kod kuce. Super je. 

:thumbsup:

Posted

@Toni

Ti idi gledaj Luz, igra kod tebe sutra i možda još koji dan, mislim da je bioskop Kvadrat

Posted

hvala ti, stvarno bih mogao.

Posted

The Mule

Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect

Posted
16 hours ago, Haralampije said:

The Mule

Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect

odlican. bice mi zao kad ode. stvarno je ziva legenda. i dalje ga drzi non pc humor :D

Posted (edited)

the dirt motley crew...i dalje ne kapiram kako su zivi :D 

restoran gde su crvena sedista dok pusikaricka obavlja posao se zove rainbow. ako vas ikada zadesi put ka LA posetite to mesto i dalje se povremeno stara ekipa ekipa zajedno sa kiss i co skuplja, ron jeremy kad nije u bolnici redovno obitava. dobro je sto imaju i bastu gde jos moze da se pusi. tj. ja cigarete ostali uglavnom travu. old school...ali nece se rainbow jos dugo drzati, bice prodan, srusen i opet neki dosadan residential kompleks izgradjen.  

cim uhvatim vise vremena pocecu da pravim kratke video klipove o la i sire. greota da ode bez dokumentovanja

Edited by mustang