Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

the florida project

fenomenalan. jedan od dirljivijih filmova koje sam gledao u poslednje vreme. i prethodna dva (tangerine, starlet) koje je radio ovaj lik su odlicni, tako da velika preporuka za sva tri

Posted
13 hours ago, Host said:

Reveal hidden contents

Laura Harrier wub

4EB9D12700000578-0-image-a-42_1533104911

ova ribizla i kad se popne na prste izgleda ko hobit, taman ti ide uz frizuru.

Posted

Hell or High Water : dodje mi da odem u teksas !

Posted

border

totalni wtf. jedva sam nocas zaspao posto su mi se vrtele scene i likovi. preporuka za ljude cvrstih zivaca i volje da isprobaju malo drugacije filmsko iskustvo.

Posted
border

totalni wtf. jedva sam nocas zaspao posto su mi se vrtele scene i likovi. preporuka za ljude cvrstih zivaca i volje da isprobaju malo drugacije filmsko iskustvo.

Zašto čvrstih živaca? Videh da će biti na jednom festivalu ali kasno uveče, pa se premišljam da li da idem (najviše jer ću biti mrtva umorna)

Posted
Just now, I*m with the pilots said:

Zašto čvrstih živaca? Videh da će biti na jednom festivalu ali kasno uveče, pa se premišljam da li da idem (najviše jer ću biti mrtva umorna)

pa nije lak za gledanje, dosta toga se desava u mraku, vrlo je spor, likovi su neprijatni za gledanje, njihovo ponasanje takodje... nije za svakoga, ali ako si sklona necem neobicnom, svakako gledaj.

Posted

The Ballad of Buster Scruggs - prve dve priče vrhunska zabava, treća neopevani smor, 4 ok, 5 i 6 dosadne opet. 

Posted
3 hours ago, I*m with the pilots said:

ok je , gledaj, kakvi cvrsti zivci 

Posted

Priča o klincima delikventima može da bude i romantična i zabavna, a uvek će biti tragična:

Čarli Braun: mlad i zdrav kao ruža 

Zbog poplave filmova koji se jednako zovu umesto poetičnog španskog El Angel (2018. Argentina), evaluiralo u Dark Angel.

Vizualna raskoš, egzotična muzika (Moondog kombinovan sa argentinskim rokom sedamdesetih), dah bekstva u slobodu (priziva u sećanje Do poslednjeg daha i slično) i sve to u priči o krajnje neobičnom zlikovcu - Ortega je napravio jako dobar film.

Ako neko ima torent linkove za ostale njegove filmove, neka slobodno šalje u inboks.

Posted

šta je pppuk rekao koji je najbolji surf movie?

Posted

Nema boljih od Big Wednesday i The Endless Summer..