Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Maltene u poslednjem casu pogledah dva filma na ArteKinoFestivalu, koji traje do - sutra, tj. 31.12. te ako neko ima vremena, preporucujem grcki "Pity". Covek uziva u sazaljevanju komsija, prijatelja i ostalih dok mu zena lezi u komi, i prakticno je navucen na to; sve je super dok se zena ne probudi iz kome. Vickasti Grci. Scenario je radio Eftimis Filupu (Ocnjak i ostali filmovi Jorgosa Lantimosa)

https://www.artekinofestival.com/festival/artekino-festival/2018?now=1

Treba samo da se napravi nalog i to je to. Nisu svi filmovi dostupni u svim zemljama, no za "Pity" je potvrdio prijatelj da se moze gledati i iz Srbije.

Pogledala sam i "Mug" od ponudjenih, nije los ali nije nesto ni sta morate da pecate do sutra.

Edited by I*m with the pilots

Dakle novi Black Mirror je ili netflix ili chill,skidati sa torrenta nema smisla,tamo je sve nabacano tako da je kompletno gubljenje vremena

10 hours ago, I*m with the pilots said:

Maltene u poslednjem casu pogledah dva filma na ArteKinoFestivalu, koji traje do - sutra, tj. 31.12. te ako neko ima vremena, preporucujem grcki "Pity". Covek uziva u sazaljevanju komsija, prijatelja i ostalih dok mu zena lezi u komi, i prakticno je navucen na to; sve je super dok se zena ne probudi iz kome. Vickasti Grci. Scenario je radio Eftimis Filupu (Ocnjak i ostali filmovi Jorgosa Lantimosa)

https://www.artekinofestival.com/festival/artekino-festival/2018?now=1

Treba samo da se napravi nalog i to je to. Nisu svi filmovi dostupni u svim zemljama, no za "Pity" je potvrdio prijatelj da se moze gledati i iz Srbije.

Pogledala sam i "Mug" od ponudjenih, nije los ali nije nesto ni sta morate da pecate do sutra.

Imam to, ali nisam pogledao nijedan film, osim Lica koje sam pogledao na festu.  I sad ću morati da skinem taj grčki, koji deluje najzanimljivije od svih.

10 hours ago, kobni zelaya said:

Imam to, ali nisam pogledao nijedan film, osim Lica koje sam pogledao na festu.  I sad ću morati da skinem taj grčki, koji deluje najzanimljivije od svih.

Moj prijatelj NGbooArt je preporucio i "Pin Cushion", ali taj nisam mogla gledati, kao ni "24 nedelje" i onaj madjarski.

Hajde kada pogledas Grka, javi sta mislis o kraju.

Spoiler

Volela bih da me je iznenadio necim, ovako je ovo bilo ocekivano.

Odgledao Pity, meni odličan. Par epskih scena.

Spoiler

One dve sa sekretaricom su genijalne.

On 31.12.2018. at 1:55, Fakundo Sava said:

Dakle novi Black Mirror je ili netflix ili chill,skidati sa torrenta nema smisla,tamo je sve nabacano tako da je kompletno gubljenje vremena

Odgledao preko smart tv-a, meni se baš i ne sviđa...

Da li sam staromodan, da li je suviše neobično za matore ili jednostavno ne valja, nemam pojma...

searching (2018)

bas bas dobar :coffee:

Edited by Shaq

To onaj film iz pc point of view? Meni je bas gubljenje vremena od filma

juče i danas:

- jedna lepa prijatna laganica za nas penzose. engleski "Finding Your Feet" sa imeldom staunton i timoti spalom. baš mi je legao.

- danas na prvoj + praznik za oči "Cirque du Soleil". perfekcija od akrobatike, baleta, plesa.

gledao direktorski prvenac od paul dano-a, Wildfire. meni se svideo iako mogu da vidim da prica nekome ne bude dovoljno zanimljiva. za prvenac skroz ok.

12 minutes ago, djordje geprat said:

juče i danas:

- jedna lepa prijatna laganica za nas penzose. engleski "Finding Your Feet" sa imeldom staunton i timoti spalom. baš mi je legao.

- danas na prvoj + praznik za oči "Cirque du Soleil". perfekcija od akrobatike, baleta, plesa.

Nemoj Djordje da se krijes iza penzije, film je skroz  okej i za radnicku klasu :)

Pozdrav,zna li mozda neko,koji je ovo film?c10520a7ee73e0a1e7ef6e4610023b14.jpg

Hvala.

The Sunset Limited - Dva lika cavrljaju o zivotu, duhovnost, filozofija, kojesta. Semjuel L Dzekson i Tomi Li Dzons pa sam pogledao ali nisu odusevili, prije svega likovima koje igraju, narocito Tomi. Ili se ja nisam mogao otresti njegovih prethodnih likova. Gledljivo jeste i proletio je da nisam ustao s kreveta.

White boy Rick - Zapravo nelos film, raspali Detroit, true story,  klinac kog vrbuje fbi a kasnije zaglavi robiju zbog posla s gudrom. Bas nelos film, vjerno prikazane 80-te, klinac ima tu neku nevinu harizmu, moglo bi se jos cuti za njega. Metju standardno ok.