Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

Maltene u poslednjem casu pogledah dva filma na ArteKinoFestivalu, koji traje do - sutra, tj. 31.12. te ako neko ima vremena, preporucujem grcki "Pity". Covek uziva u sazaljevanju komsija, prijatelja i ostalih dok mu zena lezi u komi, i prakticno je navucen na to; sve je super dok se zena ne probudi iz kome. Vickasti Grci. Scenario je radio Eftimis Filupu (Ocnjak i ostali filmovi Jorgosa Lantimosa)

https://www.artekinofestival.com/festival/artekino-festival/2018?now=1

Treba samo da se napravi nalog i to je to. Nisu svi filmovi dostupni u svim zemljama, no za "Pity" je potvrdio prijatelj da se moze gledati i iz Srbije.

Pogledala sam i "Mug" od ponudjenih, nije los ali nije nesto ni sta morate da pecate do sutra.

Edited by I*m with the pilots
Posted

Dakle novi Black Mirror je ili netflix ili chill,skidati sa torrenta nema smisla,tamo je sve nabacano tako da je kompletno gubljenje vremena

Posted
10 hours ago, I*m with the pilots said:

Maltene u poslednjem casu pogledah dva filma na ArteKinoFestivalu, koji traje do - sutra, tj. 31.12. te ako neko ima vremena, preporucujem grcki "Pity". Covek uziva u sazaljevanju komsija, prijatelja i ostalih dok mu zena lezi u komi, i prakticno je navucen na to; sve je super dok se zena ne probudi iz kome. Vickasti Grci. Scenario je radio Eftimis Filupu (Ocnjak i ostali filmovi Jorgosa Lantimosa)

https://www.artekinofestival.com/festival/artekino-festival/2018?now=1

Treba samo da se napravi nalog i to je to. Nisu svi filmovi dostupni u svim zemljama, no za "Pity" je potvrdio prijatelj da se moze gledati i iz Srbije.

Pogledala sam i "Mug" od ponudjenih, nije los ali nije nesto ni sta morate da pecate do sutra.

Imam to, ali nisam pogledao nijedan film, osim Lica koje sam pogledao na festu.  I sad ću morati da skinem taj grčki, koji deluje najzanimljivije od svih.

Posted
10 hours ago, kobni zelaya said:

Imam to, ali nisam pogledao nijedan film, osim Lica koje sam pogledao na festu.  I sad ću morati da skinem taj grčki, koji deluje najzanimljivije od svih.

Moj prijatelj NGbooArt je preporucio i "Pin Cushion", ali taj nisam mogla gledati, kao ni "24 nedelje" i onaj madjarski.

Hajde kada pogledas Grka, javi sta mislis o kraju.

Spoiler

Volela bih da me je iznenadio necim, ovako je ovo bilo ocekivano.

Posted

Odgledao Pity, meni odličan. Par epskih scena.

Spoiler

One dve sa sekretaricom su genijalne.

Posted
On 31.12.2018. at 1:55, Fakundo Sava said:

Dakle novi Black Mirror je ili netflix ili chill,skidati sa torrenta nema smisla,tamo je sve nabacano tako da je kompletno gubljenje vremena

Odgledao preko smart tv-a, meni se baš i ne sviđa...

Da li sam staromodan, da li je suviše neobično za matore ili jednostavno ne valja, nemam pojma...

Posted (edited)

searching (2018)

bas bas dobar :coffee:

Edited by Shaq
Posted

To onaj film iz pc point of view? Meni je bas gubljenje vremena od filma

Posted

juče i danas:

- jedna lepa prijatna laganica za nas penzose. engleski "Finding Your Feet" sa imeldom staunton i timoti spalom. baš mi je legao.

- danas na prvoj + praznik za oči "Cirque du Soleil". perfekcija od akrobatike, baleta, plesa.

Posted

gledao direktorski prvenac od paul dano-a, Wildfire. meni se svideo iako mogu da vidim da prica nekome ne bude dovoljno zanimljiva. za prvenac skroz ok.

Posted
12 minutes ago, djordje geprat said:

juče i danas:

- jedna lepa prijatna laganica za nas penzose. engleski "Finding Your Feet" sa imeldom staunton i timoti spalom. baš mi je legao.

- danas na prvoj + praznik za oči "Cirque du Soleil". perfekcija od akrobatike, baleta, plesa.

Nemoj Djordje da se krijes iza penzije, film je skroz  okej i za radnicku klasu :)

Posted

Pozdrav,zna li mozda neko,koji je ovo film?c10520a7ee73e0a1e7ef6e4610023b14.jpg

Posted

The Sunset Limited - Dva lika cavrljaju o zivotu, duhovnost, filozofija, kojesta. Semjuel L Dzekson i Tomi Li Dzons pa sam pogledao ali nisu odusevili, prije svega likovima koje igraju, narocito Tomi. Ili se ja nisam mogao otresti njegovih prethodnih likova. Gledljivo jeste i proletio je da nisam ustao s kreveta.

White boy Rick - Zapravo nelos film, raspali Detroit, true story,  klinac kog vrbuje fbi a kasnije zaglavi robiju zbog posla s gudrom. Bas nelos film, vjerno prikazane 80-te, klinac ima tu neku nevinu harizmu, moglo bi se jos cuti za njega. Metju standardno ok.