Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

utøya (utøya 22. juli)

:ohmy:

skandinavski bez patetike. utoya iz sekunda u seknd. ima i napad na policijsku stanicu 13 i viktorija, a nije c/p

da je drugačije ne bi valjalo

8.07/10

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Da, dobar.

Btw, danas se na istu temu pojavio i Gringrasov 22 July na netflixu (a samim tim i na trafikama). Trebalo bi da je i on ok.

Happy as Lazzaro (2018) u pocetku sam mislio da je dosadan posle mi se dopao bas 9/10

20 minutes ago, herzika said:

Happy as Lazzaro (2018) u pocetku sam mislio da je dosadan posle mi se dopao bas 9/10

Jel' ga ima na kioscima?

24 minutes ago, kobni zelaya said:

Jel' ga ima na kioscima?

ne znam

Gde si ga gledao?

pa skinuo preko torenta

56 minutes ago, herzika said:

pa skinuo preko torenta

Pa to te pitam. :)

:laugh:

1 hour ago, herzika said:

pa skinuo preko torenta

luka i kiosk su forumski žargon za torent

:)

:laugh:

bilo mi cudno, kakav kiosk..sad kapiram

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

luka i kiosk su forumski žargon za torent

Zaliv! :mad:

2 hours ago, herzika said:

bilo mi cudno, kakav kiosk..sad kapiram

Šibni i meni link pliz

MV5BMjUyOTE1NjI0OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM4

BlacKkKlansman - Posle duzeg vremena Spike snimio film koji mi se svidja. Istinitu pricu koja je sama po sebi prilicno neverovatna, dodatno je zacinio u svom stilu. Iako ima humora, nije u pitanju krimi pandurska komedija u Starsky&Hutch stilu, kako bi se iz trejlera mogao steci utisak. Pogotovo je druga polovina filma i narocito kraj u ozbiljnom tonu, a paralela sa Trumpovom Amerikom je neizbezna.

Denzelovog "malog" nisam dosad gledao, dobro se snasao. A nisam verovao da ce doci taj dan, ali Topher Grace ipak pokazao glumacke sposobnosti. Uloga KKK vodje mu bas legla..