Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

ako vozis takav auto, valjda imas pare za neki romanticni suite, sta ce ti c(j)ebence, crni Bghoste??

Posted
Svasta pitas, ko da nikad nisi vukao vunu u gepeku. Zna se zasto, da pregrnem dami ramena dok gledamo romanticni zalazak sunca preko sneznih vrhova Kilimandzara.Osim toga, povratak prirodi je u modi. Garant je i Boxster na elektricni pogon.
'u tvojim ocima sunce nikad ne zalazi' i netje joj trebati nikakvo cebe. nosio sam i ja cebe dok sam vozio bubu, nija imala grejanje.
Posted (edited)
Toliko razvijem kad pesacim laganim kasom.Lep auto (Boxster?), ali malo nepraktican. Sta ces kad padne kisa, a krov pocne da prokisnjava? Osim toga, cuo sam da je nepodesan za slusanje muzike zbog reverberacije platna.(aaaaaaa, daj jedan krug)
Boxter :o pogledaj malo bolje ....sifra :911 4Sedit 2 - zena seljanka :s_w: Edited by msmodesty
  • 2 weeks later...
Posted

Peugeot 308, tek napunio godinu dana :)

Posted
Boxter :o pogledaj malo bolje ....
carrera 4s? 2009? utisci? svaka cast cool.gif
Posted
carrera 4s? 2009? utisci? svaka cast cool.gif
jeste da :)posle njega kazes - ja ne zelim ni jedan drugi.manuelni je menjac pa je zabava jos veca probacemo ga na Spa za par nedelja pa javljam utiskea kroz selo vozim 50
Posted
Sveže tjunovan...
idi bre, Bato :dzelouz:pricaj malo vise.
Posted
idi bre, Bato :dzelouz:pricaj malo vise.
Ma nije moj nego komšijin. <_< Jedino šta sam ja tu vozio je bio ključ po vratima i krilu :wicked::s_d:
Posted
Ma nije moj nego komšijin. <_< Jedino šta sam ja tu vozio je bio ključ po vratima i krilu :wicked::s_d:
xaxa, razumem te potpuno.
Posted

Nije u redu to što on izaziva, provocira i mami. Parkiran na par metara od mog (oh tako tipično srpski) japanca.[off]Sećam se pre n meseci kad sam bio u radnji kupovao nove gume, staje (uz grmljavinu uz koju se skupljaju i jajca i pakšu) ispred radnje vrlo sličan mustang, izlazi neki douchebag potamneo u licu od one jebene kreme za ten, traži neke specijalne kočnice, jer su u tjunovanju malčice preterali, pa mu TUV ne odobrava dozvolu dok ne ugradi kočnice za kola od preko 600 KS. I ajde sad, kako da mu ne staviš bananu u auspuh?[/off]

Posted

može dosta toga da se nauči od Eddy-ja Murphy-ja

• 2 weeks later...
Posted

Moraću da se selim... sad su pored tog Mustanga, Audija RS6 Avanta i AMG-a S63 još jedne komšije uterale u našu podzemnu garažu i GranTurismo, divan beo sa crnim grilom, felnicama i staklom. Pa nemam ja toliko ključeva, majke im ga spalim!

Posted (edited)

Strucnjak fura Mazdu. 3! 2008. I mnogo je voooliiii...15114-2008-Mazda-3-1.jpg

Edited by nesha taxista
smanjena slika