Jump to content

Šta vozite?

Featured Replies

ako vozis takav auto, valjda imas pare za neki romanticni suite, sta ce ti c(j)ebence, crni Bghoste??

• Replies 1.9k
  • Views 188.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Svasta pitas, ko da nikad nisi vukao vunu u gepeku. Zna se zasto, da pregrnem dami ramena dok gledamo romanticni zalazak sunca preko sneznih vrhova Kilimandzara.Osim toga, povratak prirodi je u modi. Garant je i Boxster na elektricni pogon.
'u tvojim ocima sunce nikad ne zalazi' i netje joj trebati nikakvo cebe. nosio sam i ja cebe dok sam vozio bubu, nija imala grejanje.
Toliko razvijem kad pesacim laganim kasom.Lep auto (Boxster?), ali malo nepraktican. Sta ces kad padne kisa, a krov pocne da prokisnjava? Osim toga, cuo sam da je nepodesan za slusanje muzike zbog reverberacije platna.(aaaaaaa, daj jedan krug)
Boxter :o pogledaj malo bolje ....sifra :911 4Sedit 2 - zena seljanka :s_w:

Edited by msmodesty

• 2 weeks later...

Peugeot 308, tek napunio godinu dana :)

Boxter :o pogledaj malo bolje ....
carrera 4s? 2009? utisci? svaka cast cool.gif

Sveže tjunovan...

carrera 4s? 2009? utisci? svaka cast cool.gif
jeste da :)posle njega kazes - ja ne zelim ni jedan drugi.manuelni je menjac pa je zabava jos veca probacemo ga na Spa za par nedelja pa javljam utiskea kroz selo vozim 50
Sveže tjunovan...
idi bre, Bato :dzelouz:pricaj malo vise.
idi bre, Bato :dzelouz:pricaj malo vise.
Ma nije moj nego komšijin. <_< Jedino šta sam ja tu vozio je bio ključ po vratima i krilu :wicked::s_d:
Ma nije moj nego komšijin. <_< Jedino šta sam ja tu vozio je bio ključ po vratima i krilu :wicked::s_d:
xaxa, razumem te potpuno.

to uopste nije u redu!

Nije u redu to što on izaziva, provocira i mami. Parkiran na par metara od mog (oh tako tipično srpski) japanca.[off]Sećam se pre n meseci kad sam bio u radnji kupovao nove gume, staje (uz grmljavinu uz koju se skupljaju i jajca i pakšu) ispred radnje vrlo sličan mustang, izlazi neki douchebag potamneo u licu od one jebene kreme za ten, traži neke specijalne kočnice, jer su u tjunovanju malčice preterali, pa mu TUV ne odobrava dozvolu dok ne ugradi kočnice za kola od preko 600 KS. I ajde sad, kako da mu ne staviš bananu u auspuh?[/off]

može dosta toga da se nauči od Eddy-ja Murphy-ja

• 2 weeks later...

Moraću da se selim... sad su pored tog Mustanga, Audija RS6 Avanta i AMG-a S63 još jedne komšije uterale u našu podzemnu garažu i GranTurismo, divan beo sa crnim grilom, felnicama i staklom. Pa nemam ja toliko ključeva, majke im ga spalim!

Strucnjak fura Mazdu. 3! 2008. I mnogo je voooliiii...15114-2008-Mazda-3-1.jpg

Edited by nesha taxista
smanjena slika