Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Mustanz, stavljaj kafu, eto me.

2ui8x9f.jpg

bravo lepi moj, kupio si bas sto sam ti reko :fantom:

Posted

2ui8x9f.jpg

hehe, s tim puna kapa ako i do sausalita stignes :)

Posted

A jel' ti propisno glasan Triumph? Moj kolega koji vozi motorciklo ima običaj da kaže "glasan motorciklista je živ motorciklista".  

Ovo je njegov motorić 

weedmaster.jpg

Posted

Opasne su pantalone, tetrebe, al' mora uz to seksi jakna. Jel bre, jel ti to ostajes da zivis preko bare?

Posted (edited)

Mora i seksi tijelo. :D

Motor je pravi a pantalone su odlicne.

Edited by borris_
Posted

2ui8x9f.jpg

bravo!

nikad bio al mi ca deluje kao pravo mesto za vožnju ovakvim motorom

Posted

Tetrebe, jel juris vise od 50?

Za tako nesto bi trebao cist benzin, a ne mjesavina za Trabanta koju to cudo troshi.  :fantom:

------

:thumbsup:  i za motor i za "value". Za te pare izgleda odlicno.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Greska

Edited by maheem
Posted

Da vas podsetim na mog lepotana.  :misko: 

Odradio prvi servis, sve perfeto. Za cca 8000 km nisam dinara potrošio na nj osim što sam kupio nov akumulator jer sam ga ispraznio dva puta. Nažalost, čeka me set kvačila u toku sledeće nedelje, mada, ovaj je dosta i izdržao, 170.000 fabrički set. Prvo sam se malo bio smorio kad mi je majstor rekao, ali em će mi vožnja biti lakša i udobnija, em kad ga budem prodavao, biće to dobar kec u rukavu. 

I da, skoro mi je drugar završio presvlake, nekim čudom mu se zalomilo da mu je u firmi gde radi ostalo Golf gti dezena koji sam JEDNOM video na nekoj slici i zapamtio koliko mi se svideo, tako da sam baš zadovoljan kako je ispalo. :)

p.s. najbolji auto ikad, ne mogu kez da zaustavim kad god prođem pored ili sednem u njega.  :heart: 

43f0f2a96a6208375730cfab97bb7b00.jpg

uZTXTiP.jpg

Posted

Ček presvlake su custom made, a ti si turio ovaj crveni logo? Jbg.

Posted

Da vas podsetim na mog lepotana. :misko:

Odradio prvi servis, sve perfeto. Za cca 8000 km nisam dinara potrošio na nj osim što sam kupio nov akumulator jer sam ga ispraznio dva puta. Nažalost, čeka me set kvačila u toku sledeće nedelje, mada, ovaj je dosta i izdržao, 170.000 fabrički set. Prvo sam se malo bio smorio kad mi je majstor rekao, ali em će mi vožnja biti lakša i udobnija, em kad ga budem prodavao, biće to dobar kec u rukavu.

I da, skoro mi je drugar završio presvlake, nekim čudom mu se zalomilo da mu je u firmi gde radi ostalo Golf gti dezena koji sam JEDNOM video na nekoj slici i zapamtio koliko mi se svideo, tako da sam baš zadovoljan kako je ispalo. :)

p.s. najbolji auto ikad, ne mogu kez da zaustavim kad god prođem pored ili sednem u njega. [emoji813]

43f0f2a96a6208375730cfab97bb7b00.jpg

uZTXTiP.jpg

Imas li milje na retrovizoru?
Posted

Imas li milje na retrovizoru?

Ne zajebavaj se sa mojim kolima ????

Sent from my Nexus 6P