Prokleto Djubre Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Nije mogao da se smiri dok me nije 1-upovao x(
Razzmatazz Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Dozvoljavaju uparkiravanje u podzemnoj garaži na guz, sa auspuhom u zid? Varvari.
Roger Sanchez Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kolindin službeni. Nije ona tako profinjena, a nije ni njezin ured
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 ja bio ubedjen da roger ima ukusa :(
Roger Sanchez Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 žao mi je, ali ja ne kupujem gej aute :(
Zli Gli Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 A dje nam je brat Bambula? Uzeo covek onu novu Fiestu, obecao slike i utiske i onda misteriozno nestao
Peter Fan Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Obozavam da vozim, pa sam nagovorio bolju polovinu da idemo na jedan poveci road-trip (oko 2100 km u jednom smjeru). Tako da sam malo produvao motor na otvorenom putu i postigao veoma dobro vrijeme. Doduse naustrb potrosnje, ali to je prihvatljiv kompromis. Na 95% dionice je ogranicenje 70 milja na sat, tako da sam ga konstatno lozio na 78-80 mph. Normalno, tamo gdje su saobracaj i uslovi dozvoljavali isao sam i brze. Za one koji su isli po I-24, hajlajt je bila voznja uz cuveni Monteagle prevoj (potovo kad se ide na sjeverozapad Chattanooga - Nashville). Idealni uslovi za voznju: usred bijelog dana, suvo, 20 C, rijedak saobracaj, odlican kolovoz. Idem sestom brzinom 80 mph uz nagib od 6%, i auto radi uz pola snage. Spustim u cetvrtu, dodam gas (ne i medjugas :P ) i preticem kamione koji mile pod teretom, a motor ne prelazi 4000 obrtaja. 4-Matic, odlicne gume i 300 konja - pure bliss! Malo je reci da sam zadovoljan ovim autom.
Peter Fan Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Nije. Ali kao kompromis sto se moraju toliko zlopatiti samnom u autu, zena i djeca me tjerali da stream-ujem jebeni Radio S. Tako da sam dobio lifetime sensory overload od onog julovca Zeljka Joksimovica
Razzmatazz Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Mogao si da ih ostaviš negde u pustinji, dešava se svaki dan.
Zli Gli Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 I ja sam se malo vozao juce i danas, uglavnom Ibarska magistrala i nesto malo gradske voznje. Zadovoljan i potrosnjom i kako auto ide, mada bolje da sam isao autoputem i platio tih par putarina jer je veliki smor ovamo, i zbog krivina a i zbog kolona koje su cesta pojava. Inace mi po gradu trosi izmedju 8.2 i 8.5, a na otvorenom 6.5 kad je ukljucen tempomat na 120. Sasvim korektan autic u svakom smislu.
Recommended Posts