December 3, 20168 yr Dozvoljavaju uparkiravanje u podzemnoj garaži na guz, sa auspuhom u zid? Varvari.
December 3, 20168 yr A dje nam je brat Bambula? Uzeo covek onu novu Fiestu, obecao slike i utiske i onda misteriozno nestao
December 7, 20168 yr Obozavam da vozim, pa sam nagovorio bolju polovinu da idemo na jedan poveci road-trip (oko 2100 km u jednom smjeru). Tako da sam malo produvao motor na otvorenom putu i postigao veoma dobro vrijeme. Doduse naustrb potrosnje, ali to je prihvatljiv kompromis. Na 95% dionice je ogranicenje 70 milja na sat, tako da sam ga konstatno lozio na 78-80 mph. Normalno, tamo gdje su saobracaj i uslovi dozvoljavali isao sam i brze. Za one koji su isli po I-24, hajlajt je bila voznja uz cuveni Monteagle prevoj (potovo kad se ide na sjeverozapad Chattanooga - Nashville). Idealni uslovi za voznju: usred bijelog dana, suvo, 20 C, rijedak saobracaj, odlican kolovoz. Idem sestom brzinom 80 mph uz nagib od 6%, i auto radi uz pola snage. Spustim u cetvrtu, dodam gas (ne i medjugas :P ) i preticem kamione koji mile pod teretom, a motor ne prelazi 4000 obrtaja. 4-Matic, odlicne gume i 300 konja - pure bliss! Malo je reci da sam zadovoljan ovim autom.
December 7, 20168 yr Nije. Ali kao kompromis sto se moraju toliko zlopatiti samnom u autu, zena i djeca me tjerali da stream-ujem jebeni Radio S. Tako da sam dobio lifetime sensory overload od onog julovca Zeljka Joksimovica
December 8, 20168 yr I ja sam se malo vozao juce i danas, uglavnom Ibarska magistrala i nesto malo gradske voznje. Zadovoljan i potrosnjom i kako auto ide, mada bolje da sam isao autoputem i platio tih par putarina jer je veliki smor ovamo, i zbog krivina a i zbog kolona koje su cesta pojava. Inace mi po gradu trosi izmedju 8.2 i 8.5, a na otvorenom 6.5 kad je ukljucen tempomat na 120. Sasvim korektan autic u svakom smislu.