November 17, 20168 yr Ni Corrole... Ali, ove što imaju Alfu, što su ocrnili :D Sad ce da dodje Renne ljut i da kaze da delovi nisu skupi.
November 17, 20168 yr Previše se trude, ali svejedno odličan tekst. Surovo realan. de si se naso? nema senik :(
November 17, 20168 yr Pa Fiesta Ne samo sebe iz raznih faza, mnoge iz okruženja Edited November 17, 20168 yr by levi
November 17, 20168 yr jel ima neki pikap u tom tekstu? nazivi mi ništa ne znače... jednom kada mi dopuste da vozim kola kupiću neki pikap pikap
November 17, 20168 yr sta voze taksisti, to vozi i ti. i eno je uzela novu skodu oktavio (meni to lici na pasata) obzirom da je moja mommon u pitanju, jos cuvam oziljke na braniku mom od njenog drveta/zbuna sto je nekim cudom nasadila na zadnji branik i vukla ga po las vegas autoputu...skoda ce sasvim leci za popravke i make ups. automatik naravno da moze da pije kafu na miru :) i dalje nije naucila da parkira al ko ima zivce za to anyway.... nekad mi je maki maki bas bila fandja vozac. cale precizniji ali ona brza. vozila je motorcic u ranim dvadesetim :) ako ima neko neki savet za ovu skodu.... slusam :) Edited November 17, 20168 yr by mustang