Lancia Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ni Corrole... Ali, ove što imaju Alfu, što su ocrnili :D Sad ce da dodje Renne ljut i da kaze da delovi nisu skupi.
Razzmatazz Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Bio bi dobar tekst kad bi bio smešan. Ovako je meh.
levi Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Previše se trude, ali svejedno odličan tekst. Surovo realan.
Čutura Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Previše se trude, ali svejedno odličan tekst. Surovo realan. de si se naso? nema senik :(
levi Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) Pa Fiesta Ne samo sebe iz raznih faza, mnoge iz okruženja Edited November 17, 2016 by levi
Gospodin Slucaj Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 jel ima neki pikap u tom tekstu? nazivi mi ništa ne znače... jednom kada mi dopuste da vozim kola kupiću neki pikap pikap
mustang Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) sta voze taksisti, to vozi i ti. i eno je uzela novu skodu oktavio (meni to lici na pasata) obzirom da je moja mommon u pitanju, jos cuvam oziljke na braniku mom od njenog drveta/zbuna sto je nekim cudom nasadila na zadnji branik i vukla ga po las vegas autoputu...skoda ce sasvim leci za popravke i make ups. automatik naravno da moze da pije kafu na miru :) i dalje nije naucila da parkira al ko ima zivce za to anyway.... nekad mi je maki maki bas bila fandja vozac. cale precizniji ali ona brza. vozila je motorcic u ranim dvadesetim :) ako ima neko neki savet za ovu skodu.... slusam :) Edited November 17, 2016 by mustang
Čutura Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ja sam po njima Kosovar, do kurca. ti i ravaneli, autonomasi..
Recommended Posts