October 20, 20168 yr Odradio poliranje pa slikao iz skoro svih uglova i rakursa dam ti 2 soma, uzmi il ostavi
October 20, 20168 yr S obzirom da sad nemam za leba, mozda se i dogovorimo za dva soma uskoro :D Stvarno, gde je Bambula sa Fiestom? Mozda su ga kidnapovali i gepekovali klinci iz kraja, fazon Srbija brale a ti kupujes novo auto, nece da moze... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
October 22, 20168 yr 205/55/16, te cu da uzmem i letnje jer su mu nekako taman. Furaju ljudi na ovim Astrama i 15ice i 17ice ali ja cu da se drzim ovih. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
October 22, 20168 yr Izvinjavam se na oftopiku. Ali moja prva asocijacija na Lacarak je dečko koji se preziva Divljak iz Laćarka, bosanac, a miran i potom kao devojčica... Sent from my iPad using Tapatalk
October 22, 20168 yr Izvinjavam se na oftopiku. Ali moja prva asocijacija na Lacarak je dečko koji se preziva Divljak iz Laćarka, bosanac, a miran i potom kao devojčica... Sent from my iPad using Tapatalk gej. to je normalno za bosance.
November 17, 20168 yr http://www.tarzanija.com/sta-auto-koji-vozis-govori-o-tebi/ e nema pt kruzera :( Edited November 17, 20168 yr by kud u maglu Simoviću
November 17, 20168 yr aj to, al nema ni lancie. glupo skroz. Ni Corrole... Ali, ove što imaju Alfu, što su ocrnili :D