April 26, 20159 yr 2.0? Da. Gledao sam i 3.2 ali su svi primerci te varijante u oba lokalna dealershipa imali navigaciju i jos neke druge opcije za koje bas nisam bio voljan da platim dodatnih $5-6K.
April 26, 20159 yr Pretpostavljam da je quattro? Kako si zadovoljan ubrzavanjem, pogotovo kad je A/C ukljucen ( a u NC to je vjerovatno pola godine)?
April 26, 20159 yr Pretpostavljam da je quattro? Kako si zadovoljan ubrzavanjem, pogotovo kad je A/C ukljucen ( a u NC to je vjerovatno pola godine)? Jeste quattro, ako se ne varam, svi modeli Q5 su quattro. Probao ga malo na 6-7cm snega sto smo ovde imali zimus i bio je savim OK. Ubrzavanje je solidno, i zadovoljan sam njime, na probnoj voznji (a ni kasnije) nije bilo problema da dodje do 90 mph. A ono iz starta do recimo 30-45 (gradska i suburban voznja) je isto odlicno. Po nekom mom iskustvu, ubrzanje je radilo sasvim dobro na svim kolima koje sam imao kad su bila nova, a posle je vremenom oslabilo. Na Q5 koji sad ima 9 meseci i oko 10K milja radi jos uvek kao i kad je bio nov. Sa A/C se nisam mnogo zezao. Kad sam ga kupio pisala u manualu preporuka Audija da ga stavis na neki "optimal" setting (72F na obe klime, i"ON" dugme) i kao "Audijev superiorni klima sistem" ce da se pobrine za ostalo. I da vidis cuda, stvarno lepo radi, vise se ne svadjam sa zenom oko klime (sto je uvek bilo u starim kolima i jos uvek je kad se zajedno vozimo "rezervnim" kolima). Ako mi je nekad toplo, otvorim malo prozor, zimi ukljucim grejanje u sedistima koje radi neverovatno dobro.
April 26, 20159 yr Author Jednostavno on ima sve sto treba za normalnu upotrebu i jaci bi trebao samo izuzetno agresivnom vozacu.
April 26, 20159 yr WTF, hvala na odgovoru. Jedno vrijeme se Q5 prodavao u Americi i sa FWD opcijom, ne znam da li jos uvijek. A inace pitam jer moja supruga vozi Passat karavan sa tim 2.0 motorom i kad smo svi u autu, a klima radi, cini mi se da je malo kilav na ubrzavanju. Tvoj Q5 je onda vjerovatno od aluminija a sigurno ima i bolju transmisiju. Inace lijep auto, mislim da je moj sledeci auto Audi allroad, iako ima taj 2.0 motor.
April 27, 20159 yr Author Q ima kraci prenos sto je svakako pogodno za klimu. Inace svaki auto ce imati manji gubitak snage zbog klime ako povremeno isperete njen hladnjak od prasine i musica. A i hladice bolje. Ovo nikako nemojte ciniti jakim mlazom vode iz onih mitraljeza po perionicama jer mozete ostetiti hladnjak.
June 2, 20159 yr Od pre par dana i u narednih 10ak vozim ovo, opet: 2.4 benzinac automatik, uzivancija. Edited June 2, 20159 yr by Zli Gli
June 3, 20159 yr Pa i nije neko kurcenje, ovo vredi 10ak hiljada evra sa sve ovim felnama i gumama 265/30 R19, a po gradu ima mnogo skupljih kola. Olos si, Moco, izuzetno los covek.
June 3, 20159 yr to je tvoj fazon. mislim da ubuduce moras da gadjas samo nesto bolje, nikakve astrice i pizdarije
June 3, 20159 yr Kupujem ovako nesto cim padne na ~4000 ojra i kad registracija ne bude duplo skuplja nego u Svici, i kad ne bude trosilo 13-14 po gradu. U pravu si, bas moj fazon.
June 3, 20159 yr Kupujem ovako nesto cim padne na ~4000 ojra i kad registracija ne bude duplo skuplja nego u Svici, i kad ne bude trosilo 13-14 po gradu. U pravu si, bas moj fazon. odakle ti 300e po gumi, ajde Zli, objasni mi?