May 28, 20231 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vozio sam se u lexusu 250(valjda), limuzina. e to je prevoz u rangu ovih gore E jebg, to košta...
May 28, 20231 yr 18 minutes ago, napadaj said: Otkako sam se vozio u Eskalejdu, imam drugačiju percepciju udobnosti automobila. O da, sad me podseti da su me po Dubaiu vozali u tome, 2-3 nedelje, pre par godina... Fantazija, ali sam to nekako potisnuo...
May 29, 20231 yr Pa nije Toni Soprano bio budala. Apropo superba, obzirom da sedani u evropi polako ali sigurno nestaju ko dinosaurusi a ja volim sedane, to bi mi bio idealan izbor. Ali ne mogu skodu zbog svega sto je kums napisao, pokusao sam ali ne vredi
May 30, 20231 yr On 28.5.2023. at 18:27, napadaj said: Otkako sam se vozio u Eskalejdu, imam drugačiju percepciju udobnosti automobila. To je imala tetka mog supruga kad smo bili kod nje u USA, ko u sobi da se voziš. a tek prtljažnik... komotno je mogla da ima konja za kućnog ljubimca i da ga vozi u gepeku kad negde krene.
May 30, 20231 yr 10 minutes ago, Valkyrie said: To je imala tetka mog supruga kad smo bili kod nje u USA, ko u sobi da se voziš. a tek prtljažnik... komotno je mogla da ima konja za kućnog ljubimca i da ga vozi u gepeku kad negde krene. Jbt, samo ja nemam tetku u Americi, Australiji ili Novom Zelandu.
May 30, 20231 yr Just now, Lancia said: Jbt, samo ja nemam tetku u Americi, Australiji ili Novom Zelandu. Ni ja nemam tetku... Imam strica u Australiji...
May 30, 20231 yr 1 minute ago, radisa said: Ni ja nemam tetku... Imam strica u Australiji... Eto Sto ne ides, sta cekas?¿
May 30, 20231 yr Just now, Lancia said: Eto Sto ne ides, sta cekas?¿ Čitam šta noskich piše o Australiji i ne sviđa mi se... :(
May 30, 20231 yr 20 minutes ago, Valkyrie said: To je imala tetka mog supruga kad smo bili kod nje u USA, ko u sobi da se voziš. a tek prtljažnik... komotno je mogla da ima konja za kućnog ljubimca i da ga vozi u gepeku kad negde krene. fordara propo
May 30, 20231 yr 1 hour ago, Lancia said: Jbt, samo ja nemam tetku u Americi, Australiji ili Novom Zelandu. Pa nemam ni ja
May 31, 20231 yr 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fordara propo I Ford konja za utrku ima: The 2023 Lincoln Navigator® | Large Luxury SUV