James Marshall Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Danas imamo IDJ i ostale (naftne) derivate
roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kakav crni Arkakov roktm... Mislim na pojavu bendova kao što su Block Out, Bjesovi, KKN, Goblini, Ništa ali logopedi, Obojeni program, Disciplin A Kitchme i mnogih drugih koji su u vreme devedesetih izbacivali najkvalitetnije albume i pesme, mogli su se pratiti na trećem kanalu i generalno bili pristupačniji mainstream publici. Danas je situacija mnogo mnogo gora. filozofe.. okej, ajmo polako... ne kazem da je danas bolje, samo da nije realno govoriti o devedesitim u bilo kakvom superlativu za nase podneblje - ili barem tesko je to prodati nama koji smo to, svako na svoj nacin, morali da prebrodimo. i kakva bre disciplin a kitchme kao pojava devedesetih?! to je verovatno upucano kao sarkazam koji je meni sasvim promakao.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 filozofe.. okej, ajmo polako... ne kazem da je danas bolje, samo da nije realno govoriti o devedesitim u bilo kakvom superlativu za nase podneblje - ili barem tesko je to prodati nama koji smo to, svako na svoj nacin, morali da prebrodimo. i kakva bre disciplin a kitchme kao pojava devedesetih?! to je verovatno upucano kao sarkazam koji je meni sasvim promakao. Ne Disciplina kičme, nego Disciplin A Kitchme. Ne govorim o superlativu za naše podnevlje, nego o kvalitenoj muzici i grupama koje su nastajale u to vreme. Samo uporedi sa situacijom danas...
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kapiram da je njemu kao average Joeu bilo do jaja što ima rokenrol™ na televiziji pa može da prati, a sad nema. A ovo za Disciplinu je ludilo.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Zašto je ludilo? Dva različita benda su u pitanju
ToniAdams Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) pocelo je to malo pre rata, taj rokenro trend, recimo vec devedesete je svaki ulaz u bloku imo najmanje jedan pank il harko bend. uporedo sa scenom u svetu, sto je normalno. jedina pojava u slobizmu je sto se masa pankera i harkoovaca svicovala u sabanine (svejedno su picili ona njujorska nabod sranja). ok, milogled je bio krisna muzika je tada bila mnogo bolja svude u svetu nego sada, i opet mislim da je to bio logican put posle osamdesetih. Edited October 18, 2017 by ToniAdams
roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ne Disciplina kičme, nego Disciplin A Kitchme. Ne govorim o superlativu za naše podnevlje, nego o kvalitenoj muzici i grupama koje su nastajale u to vreme. Samo uporedi sa situacijom danas... kakvom situacijom danas..?! da li se uopste secas sta se desavalo devedesetih? cenim da ne.
roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kapiram da je njemu kao average Joeu bilo do jaja što ima rokenrol™ na televiziji pa može da prati, a sad nema. A ovo za Disciplinu je ludilo. mozda gresim ali mislim da je bio beba kada se sve ono desavalo.
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 pocelo je to malo pre rata, taj rokenro trend, recimo vec devedesete je svaki ulaz u bloku imo najmanje jedan pank il harko bend. uporedo sa scenom u svetu, sto je normalno. Muzike realno ima sve vreme, čoveku je očito problem to što mu se više ne servira na državnim medijima da bi mogao da je konzumira uz nešto. Ako nema na teveu, znači da ne postoji.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 kakvom situacijom danas..?! da li se uopste secas sta se desavalo devedesetih? cenim da ne. Situacijom na rok sceni Srbije danas. I ne pričam o ratovima, sankcijama kriminalu nego o rok muzici. Vrlo se dobro sećam Ali ti ne kontaš o čemu pišem
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ali ti ne kontaš o čemu pišem Kontam ja, ne vidiš je pošto je nema na državnim medijima, za razliku od osamdesetih i devedesetih.
giuseppe Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ok, imamo topic i za ovo: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19651 Da, gomiletina odličnih bendova u Srbiji devedesetih.
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Misliš da je samo to razlika? Ne mislim nego znam. Drugo, pola od onih bendova što si naveo sasvim regularno svira i dalje. To je kao da ja kažem da je sranje što više nema LŠ utorkom pošto nemam arenu na teveu.
Recommended Posts