bradilko Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 bila je popularna i ana stanić ali ona se više ne seća te "epizode". ona mi je najjači lik preletačevića na estradi. mogu misliti kakav popizditis dobijekad joj neka omatorela dizelašica iz tog ledenog doba zatraži selfie,autogram i dobije pohvalu da je ova plakala uz neku baladu mobi dika ili odlučila da kruniše ljubav uz rodiću ti sina, kralja kokaina.. jedinstven slučaj mržnje prema svojim obožavateljima pre neki dan sam pročitao da je najzad lično upoznala sajmon le bona, idola iz mladosti.
omiljeni Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Dobro je sto ste pomenuli Obilic. I Obilic i Ceca su gurani od strane Arkana, ali Ceca je ostala. Znam da ne mogu da se porede FK i pevaljka, ali hocu da kazem - ima nesto i do nje, poklopile su se tu neke stvari, nije samo Arkan. Mozda gresim, ali tako mi se cini. To i nije baš neki argument jer ovde staying power ima i 1 Dara Bubamara. Zapravo, jedini koji su nekako uspeli da potonu u zaborav su Vuk Rosandić i Želimir i Višnja.
Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 To i nije baš neki argument jer ovde staying power ima i 1 Dara Bubamara. Zapravo, jedini koji su nekako uspeli da potonu u zaborav su Vuk Rosandić i Želimir i Višnja. Nije isto, ne zezaj. :D
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ana Stanić ima tu olakšavajuću okolnost što je karijeru u Mobi Diku započela sa 14 godina
precog Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 To i nije baš neki argument jer ovde staying power ima i 1 Dara Bubamara. Zapravo, jedini koji su nekako uspeli da potonu u zaborav su Vuk Rosandić i Želimir i Višnja. A bojan milanovic, on ide uvek u paketu sa zelimirom i visnjom?
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ana Stanić ima tu olakšavajuću okolnost što je karijeru u Mobi Diku započela sa 19 godina
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ana Stanić ima tu olakšavajuću okolnost što je karijeru u Mobi Diku započela sa 19 godina Ne, bre. Imao nesreću da pratim od početka, trust me, 14.
kurjak92 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Btw na stranu sve to u cemu je ceca, ne ucestvovala , nego bila u epicentru, kruze price da je itekako umela da se licno izivljava na random devojkama i ljudima, onako bas bahato siledzijski
precog Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 zar se on ne zove filip zmaher?E da i on, fala bucko.
bradilko Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ne, bre. Imao nesreću da pratim od početka, trust me, 14.nema šanse.kums u pravu.školska moje rođake.72. godište
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 1994. izdat prvi album mobi dika, ana stanić je po wiki ‘75 jbg. šta ga znam
pt 2.0 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ziveo sam ovde, imao sam 10 godina kad je snimila "Kukavicu". Ne secam se svega, naravno, ali taj kontekst "lepotica i zver" je bio relevantan samo posle 1995. Pretpostavljam da pre toga narod nije znao za Arkana. Ili jeste? nisi kvalifikovan da pričaš o ovome.
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 nema šanse.kums u pravu.školska moje rođake.72. godište 75. godište. A bend je postojao i pre kralja kokaina...
bradilko Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 e sad sam i ja zbunjen. a jaka je i bojana maljević, zvezda tvitera i ćerka spo tajkuna, valda filmskog.. svojevremeno njena maman je zvala svoju sestru i sestrinu decu da joj očiste kuću pred nekakav koktel.sve plaćeno po tarifi. i ova im bisera bahatosti..
Recommended Posts