October 15, 20177 yr ona se finansijski pitala u obiliću za nijansu više od mene Jel to dobro ili lose¿
October 15, 20177 yr Ma jok, ne volite je zato sto ste snobovi .a zašto bi je neko voleo? voleti, teška reč Edited October 15, 20177 yr by rođeni
October 15, 20177 yr ovom dinamikom stizemo do da je najebala zatoshto je zenska za kojih 10-15 minuta ^_^ mozda i krace. ja sam tu da podrzim, naravno -_- Edited October 15, 20177 yr by gospa buba
October 15, 20177 yr meni je taj muzicki deo problematican, mada muzikalni verovatno misle drugacije sto se tice kriminala, to je privatna stvar dok te ne uhvate, a ako te uhvate i nikom nista onda nije kriminal nego politika
October 15, 20177 yr Cece je prokleta žena, nešto kao Crna Zorica. Vidite šta se dešavalo njenim muškarcima....
October 15, 20177 yr sta ne u vezi nje? cela njena pojava mi je ogroman podsetnik svega negativnog sto se desilo ovde sunovrat mozga, morala, ukusa, standarda, muzike.... Trendovi su takvi da će uskoro ako već i nije ona podsećati na neka bolja vremena ako ne standarda onda bar pameti, morala, ukusa i muzike. E to je doom.
October 15, 20177 yr Verovatno si u pravu sto se ovih novih naraštaja tiče, kad sam ja u pitanju nema šanse njen lik će mene uvek podsećati na koji način se raspala zemlja u kojoj sam se rodila
October 15, 20177 yr simbol, ne bukvalno, mada ako cemo pravo i to je neki domet, izdigla se do simbola ta je žena procvetala u sveopštem truležu Edited October 15, 20177 yr by Sara