Mil@n Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Ko zna šta je čovek preživeo za 70 godina i onda mu presudi grupa maloumnih debila tako što ga jebeno zapali. Horor. Hawaii Mate 9
ToniAdams Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 cekam formuske branioce. ili oni zastupaju samo dobrostojece klince koji iz dosade gaze ljude do smrti na zakintosu.
Dagmar Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Psihopate. Zaključavanje na doživotnu. Jedino ispravno.
morgana Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sta se odvija u mozgu covjeka koji ubija iz zabave? Jebo te bog. Ja tek sad vidim ovu vijest.
Weenie Pooh Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 IIRC ovo nije bilo striktno iz zabave nego su mučili čoveka u nadi da krije neke pare, pa se deca malo zanela. Nisu samo njega tretirali, ali su samo njega ubili.
Mil@n Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Opšte je poznato da prosjaci po Srbiji štekaju ogromne pare sa sobom... Regular target. Edited August 2, 2017 by Mil@n
pbg12345 Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 odakle ti da je ovaj covek bio prosjak? beskucnik nije nuzno prosjak obrnuto jos i manje
Mil@n Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 odakle ti da je ovaj covek bio prosjak? beskucnik nije nuzno prosjak obrnuto jos i manje My bad, ali nije da je neka razlika, svakako ćemo se složiti da nije bio u zavidnom položaju. I ne znam zašto sam povezao da je imao 70 godina, pročitah vest ponovo, 70% mu je telo bilo spaljeno, pardoniram i za to. U suštini to samo pogoršava situaciju, ko zna koliko je imao pred sobom.
Anonymous Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 cekam formuske branioce. ili oni zastupaju samo dobrostojece klince koji iz dosade gaze ljude do smrti na zakintosu. Šta i toga je bilo? Propustio sam zabavu.
gospa buba Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 znash da ja nikad ne umem nishta da nadjem, morace neka dobra dushica da nam izadje u 1 susret. ili mozda bolje ne, ce se poubivamo ^_^
ToniAdams Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Šta i toga je bilo? Propustio sam zabavu. ima na prethodnim stranama, al bolje nemoj, dosta sto sam ja ogorcen
Pontijak Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 to neki novi trendovi. prvo onaj mali rom psihopata zapalio beskucnika u novom sadu, sada ovi zapalili beskucnika i diskretno se cusnulo pod tepih da su psihopate nasilnici u ovom zlocinu romi, to da se ne izaziva rasna i nacionalna mrznja i tako dalje. izgleda da se nove generacije roma nece zadovoljiti rasistickim stereotipom dobrih siromasnih cigana koji sviraju trube, prose ili peru sofersajbne na semaforima. jedino sto to nisu u stanju da policitcki instrumentalizuju, ocito im fali neki romski malkolm x
Recommended Posts