Prokleto Djubre Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 posebno interesantno istraživanje koje je otprilike iznašlo da žene vole muškarce koji su 1) tradicionalni 2) nelepog lika 3) kratkog penisa :D :D :D Nauka je rekla svoje, ribo! Da nisi toliko poremecena i da ti se kao normalnim zenama svidja moja faca ugojenog dikobraza, imala bi priliku i da vidis uzivo ovaj impresivni cevap!
Kreuz Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Sačuvah kao PDF. Политика Online - Против насиља, не против мушкараца или жена.pdf
teacher Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Nema više dr Petra Veličkovića na sajtu pravda za dr petra! ne daju da se čuje Istina!
Bujodrag Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 A jeste li provalili da sad svi koriste reč "paradigma" s lakoćom (ili olako)? Nije tako bilo pre par godina. Ako doguraju do reči "proliferacija", najebali smo :O
slepa živana Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 A jeste li provalili da sad svi koriste reč "paradigma" s lakoćom (ili olako)? Nije tako bilo pre par godina. Ako doguraju do reči "proliferacija", najebali smo :o nušić se kikoće u grobu
James Marshall Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Ima dodatni momenat, " U SRBIJI X.X PUTA VIŠE ČEDOMORSTAVA NEGO U X DRŽAVI"
Bujodrag Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 "Životi će se spasiti samo ako...." Ma. zašto spašavati živote? ima ih sedam i po milijardi, sada, na planeti. Neće se ni primetiti ako par miliona nestane. Ali, tendenciozno plasirati ogavne stavove, to je već nešto drugo.
darling Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Ima dodatni momenat, " U SRBIJI X.X PUTA VIŠE ČEDOMORSTAVA NEGO U X DRŽAVI" da, i sve cedmorostva i kod nas i u svetu cine iskljucivo zene https://www.google.rs/search?q=otac+ubio+bebu&rlz=1C1TEUA_enRS552RS552&oq=otac+ubio+bebu&aqs=chrome..69i57j0l5.2282j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=otac+ubio+bebu&start=10
gospa buba Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Hoćemo da budemo jeftina radna snaga!!! ja ne razumem shta to znachi, nije funkcionalna pismenost, nego neshto drugo. mora biti neshto drugo
James Marshall Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Imam jedno pitanje logičko-pravno - Ako mi sad ovdje udarimo na život i tijelo dotičnog doktora, da li može da nas Tužilaštvo goni ako prijetimo izmišljenom liku :D Ili će Politika naći nekog hoboa kojeg će našminkati kao ovog dr-a samo da bi nam napakostili, kad su ga već izmislili jednom, samo da nastave da igraju igru
gospa buba Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 hocesh da kazesh da je dobri forenzichar izmishljen?
James Marshall Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Deder da ga iščačkamo iz jazbine, kako bolje nego mogućnošću da nas tuži :D
Recommended Posts