Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

koji su ovo bogovi, bogte:

Skoro svi lampioni na Trgu kralja Milana, bilbordi, pa čak i tek postavljeni semafor koji pokazuje vreme dolaska autobusa, posečeni su, a rupe zabetonirane. U "Gradskom zelenilu” i Gradskom veću kažu da je to učinjeno po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova, koje će u Nišu organizovati proslavu Dana policije.

https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Zbog-proslave-Dana-policije-po-nalogu-MUP-a-poseceni-lampioni-u-centru-Nisa.sr.html

Edited by barrcode
  • Replies 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

960

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jebote, stvarno da places

Posted

ima li neki gofundme page za njenu porodicu bas mi je tesko palo

Posted

Nema, naravno, to ovde ne postoji, sve se svodi na lične inicijative.

Posted

Frljaju se izrazima. Ovo nije otkaz. Zbog toga se i zaklljjučuju ovi ugovori na određeno vreme. Kada istekne niko ti ne može pomoći, nema dokazivanja.

Disklejmer: objašnjavam a ne opravdavam

Posted

Da, ugovori se potpisuju na određeni, često vrlo kratak, rok, u nekim firmama na dva meseca. 

Posted

Privremeno povremeni ugovori se cak mogu prekinuti u bilo kom trenutku, bez ikakvog razloga ili posledica po poslodavca. Kako nam rece pravnica kad smo potpisivali, sto se tice prava nemate ih. A da , dobro uplacujemo vam staz i socijalno, eto.

Posted

Šta znam jasno je ovde da oni zakon bisu prekršili.

Ali neka neka su oni stimulisani od strane države, sve je to ok...

....shit has hit the fan...

Posted

Немци траже да се у Шумарицама обележе гробови њихових војника.

http://www.politika.rs/scc/clanak/381885/Nemci-traze-da-se-u-Sumaricama-obeleze-grobovi-njihovih-vojnika

....shit has hit the fan...

Se neko seća one rasprave se CG topika?

Samo čekam da prijatelj Orban zatraži isto i za ove što su bacali pod led... Kad mogu nemci za svoje ubice, mogu i Mađari za svoje...

I čekam da mi se objasni da je to sve civilizacijska tekovina...

Posted

ja nemam nista protiv da se postavi vrednosno neutralna matter-of-fact spomen ploca "ovde su pokopani nemacki vojnici...", tako otprilike. 

Posted

ja nemam nista protiv da se postavi vrednosno neutralna matter-of-fact spomen ploca "ovde su pokopani nemacki vojnici...", tako otprilike. 

Samo sto bih ja imao nastavak "...koji su bili pripadnici zlocinacke organizacije..." ali zasto bi onda obelezavali?