pacey defender Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ne znam šta mi je trebalo da čitam komentare na vesti o prijavi Milice Dabović da ju je dečko tukao. Sve nešto tipa "ma starleta traži medijsku pažnju", "brat joj je diler, nije ta familija čista", i sl.
Time Crisis Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ne znam šta mi je trebalo da čitam komentare na vesti o prijavi Milice Dabović da ju je dečko tukao. Sve nešto tipa "ma starleta traži medijsku pažnju", "brat joj je diler, nije ta familija čista", i sl. Jbg bila je pre nekoliko meseci vest kako je njen sad već bivši pretukao neke čuvare na parkingu i tada je ona izjavila nešto u fazonu "uvredili ga, morao je da se brani", maltene jadan on. Naravno to ne opravdava komentare, ali ono, schadenfreude.
vathra Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ne znam šta mi je trebalo da čitam komentare na vesti o prijavi Milice Dabović da ju je dečko tukao. Sve nešto tipa "ma starleta traži medijsku pažnju", "brat joj je diler, nije ta familija čista", i sl. Па ни саме вести нису пуно боље.
Hella Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 brt, nekidan sam o tome bas razmisljao razmisljao, pre pocetka ove teme, i od svih ljudi koje sam u celom svom zivotu upoznao, postoji mozda 1 dovoljno inteligentna, obrazovana, racionalna i smirena osoba kojoj bih dao bez problema to pravo, da uzima zakon u svoje ruke i prosudjuje ko je kriv. mene sad malo stid ali fala
Leia Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 ma gledao sam stranice, zato i kazem kao sto rekoh, braca bojovic su mu idoli (i drugari), rakonjac ucitelj ulicne skole zivota i nosi pistolj sa sobom jbg, meni su to dovoljne indicije da ovaj covek (dakle samo o njemu pricam, ne o ostatku ekipe, jer nisam proucavao njihov lik & delo) zivi i postuje neke druge zakone a i da su bas i uradili nesto ilegalno to bi sigurno stavili u svoj fejsbuk cv, jel tako tako je
Hella Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 prekinimo dosadna nagvaždanja najavom zanimljivog kulturnog iventa
Leia Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 prekinimo dosadna nagvaždanja najavom zanimljivog kulturnog iventa ah pa sa ovoliko akcionih junaka po forumu tesko da je ikad dosadno :)
ToniAdams Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 ma gledao sam stranice, zato i kazem kao sto rekoh, braca bojovic su mu idoli (i drugari), rakonjac ucitelj ulicne skole zivota i nosi pistolj sa sobom jbg, meni su to dovoljne indicije da ovaj covek (dakle samo o njemu pricam, ne o ostatku ekipe, jer nisam proucavao njihov lik & delo) zivi i postuje neke druge zakone ok, a sta mislis o strani udruzenja ili ti to nije bitno?
ToniAdams Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 a i da su bas i uradili nesto ilegalno to bi sigurno stavili u svoj fejsbuk cv, jel tako tako jepa stavili bi ali kriju svoj identitet
Leia Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 pa stavili bi ali kriju svoj identitet pa fakat, mogli su bas da stave neke titlove sa imenima svakom iznad fantomizirane glave, sa linkom na pripadajuca dobra dela izvedena po zakonu, a ne da se mi tu raspravljamo i natezemo bezveze
Sara Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 sad u posti, ispred saltera su stavili kartonsku kutiju za onu debilnu nagradnu igru, neka baba ubacila par koverata i prekrsti se pred kutijom kao da je u crkvi, sve sa klanjanjem , jos ne mogu da odlucim da li je tragicno ili komicno
Frank Pembleton Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 sad u posti, ispred saltera su stavili kartonsku kutiju za onu debilnu nagradnu igru, neka baba ubacila par koverata i prekrsti se pred kutijom kao da je u crkvi, sve sa klanjanjem , jos ne mogu da odlucim da li je tragicno ili komicno Uzmi račun i... osvoji stan u zgradi koja puca i tone
Frank Pembleton Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 dakle tragicno Ali onom bilmezu je novinarka ispričala šta je videla po stanovima, i ne on tera priču dalje...
Recommended Posts