November 30, 2025Nov 30 2 hours ago, pt 2.0 said:Meni 2019. rekli da ne može kad sam htela da doniram gastro odeljenju Gradske bolnice (na kojem sam ležala) neku sitnu opremu koja bi ona kupatila učinila podnošljivim. Ne može i tačka.Ne bi ih ubilo da napišu @destiny rečenicu -dve "Hvala na ponudi, ali realizacija nije moguća zbog zakona tog i tog"...
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, Time Crisis said:Sprečio bi u normalnoj zemlji... ovde pripadnicima raznih klanova, vođama navijača i sličnim samo što još nije krenuo da se uplaćuje staž, legitimno zanimanjeKako misliš samo što nije krenuo da im se uplaćuje radni staž, ubeđen sam da se većini uplaćuje. I da plus dobijaju neke solidne plate na nekim izmišljenim radnim mestima na koja nikad nisu otišli.
November 30, 2025Nov 30 46 minutes ago, JozoMujica said:Kako misliš samo što nije krenuo da im se uplaćuje radni staž, ubeđen sam da se većini uplaćuje. I da plus dobijaju neke solidne plate na nekim izmišljenim radnim mestima na koja nikad nisu otišli.U fazonu da bukvalno u radnoj knjižici piše "pripadnik klana" ili "navijač" :D Mada i od tog nismo daleko
November 30, 2025Nov 30 2 minutes ago, Time Crisis said:U fazonu da bukvalno u radnoj knjižici piše "pripadnik klana" ili "navijač" :D Mada i od tog nismo dalekoMa može i to, sve može.
December 1, 2025Dec 1 12 hours ago, Time Crisis said:U fazonu da bukvalno u radnoj knjižici piše "pripadnik klana" ili "navijač" :D Mada i od tog nismo dalekoDva svedoka za boracku spomenicu nista?
December 1, 2025Dec 1 Kragujevčani, ne hvalite se da vam se izvrsnost do-obrušila N1 Info RS(VIDEO) Obrušio se još jedan deo saobraćajnice kod Centar...Građani Kragujevca koji žive u zgradi pored gradilišta, gde se u petak obrušio deo puta i zemlje, od jutros redakciji N1 šalju snimke, na kojima se vidi da se j
December 1, 2025Dec 1 I meni. Ovaj deo iz linkovane N1 vesti bi trebalo da nas uteši:Od građana koji žive u zgradi Tesla palace, a koji su želeli da ostanu anonimni, saznali smo da su juče razgovarali sa investitorom i odgovornim inženjerom zgrade koja se gradi pored i da su im oni rekli da je “kriva voda i onaj ko je put kod Centra izvrsnosti pravio bez tampona”.Na pitanje stanara da li je njihova zgrada ugrožena, dobili su odgovor da “ne bi trebalo”.edit: znam da se ne odnosi na tu zgradu, ali ono... Edited December 1, 2025Dec 1 by ragasto
December 1, 2025Dec 1 Znao sam da je problem u tome što je put bez tampona. Taj nedostatak ga emotivno optereti, on popusti pod pritiskom emocija i gurne nekoliko desetina tona zemlje ispod sebe.Zajebani su ti putevi bez tampona.
December 1, 2025Dec 1 1 hour ago, ragasto said:Na pitanje stanara da li je njihova zgrada ugrožena, dobili su odgovor da “ne bi trebalo”.Drugim rečima "neće valjda".
December 2, 2025Dec 2 021.rsVeliki saobraćajni udes u Jevrejskoj ulici: Petoro povređ...Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se večeras, oko 22 sata, dogodila u Jevrejskoj ulici.
December 2, 2025Dec 2 odvratna maglustina je bila sinoc, odnosno i dalje jenazalost, idealno vreme za saobracajne nesrece
December 2, 2025Dec 2 juče vidim neku suludu “statistiku” po kojoj je 11 ljudi poginulo u prethodnih 5 dana