November 29, 2025Nov 29 8 minutes ago, pt 2.0 said:P.S. Sad mi je pala na pamet misao, imajući u vidu izabranu karijeru vozača, da li su mu kočnice radile?Ne kapiram, razmišljaš u pravcu da ovo nije nesrećan slučaj?
November 29, 2025Nov 29 39 minutes ago, pt 2.0 said:P.S. Sad mi je pala na pamet misao, imajući u vidu izabranu karijeru vozača, da li su mu kočnice radile?Sigurno nije ta krivina bilo prvo kočenje nakon što je seo u kola
November 29, 2025Nov 29 3 hours ago, Filozof manijak said:Ne kapiram, razmišljaš u pravcu da ovo nije nesrećan slučaj?Nemam dovoljno informacija, a to mi je samo došlo u pamet u nekom trenutku - da možda nije.Ali zaista ne mogu to da branim kao ozbiljnu tezu, samo mi je nešto u toj vožnji (dvoje stranaca) neprilagodjenom brzinom nekako off.
November 29, 2025Nov 29 Just now, pt 2.0 said:samo mi je nešto u toj vožnji (dvoje stranaca) neprilagodjenom brzinom nekako off.Čovek je bukvalno imao istoriju prekršaja/kazni zbog brze vožnje
November 29, 2025Nov 29 5 minutes ago, Time Crisis said:Čovek je bukvalno imao istoriju prekršaja/kazni zbog brze vožnjeCase closed.
November 30, 2025Nov 30 8 hours ago, pt 2.0 said:Videla sam posle na temi... objavila Klara ime i klan. Taj je bio u klanu nekog Stojketa ,kada se pogleda na gugl prvi info da je muž pevačice Katarine Živković,koja je i ranije povezivana sa kriminalcima ,zapamtio sam da je jedan imao nadimak Ajkula. Dokle će više da traje naša fasciniranost kriminalcima ,i to ne oni trange frange Kostići ,nego je ovo najgori ološ ,nema ispod njih. Pre par dana pročitam da je Edita Aradinović u vezi sa naravno krimosom ,prepun dosije ,sačekuše,dilovanje,reketiranje,jedna devojka je poginula dok je bila sa njim u autu ,ćaci glavudža... i ona izabere njega ,obe su realno poznate ,mogu da izaberu koga hoće,fudbalera,basketaša ,forumaša ... i na to se gleda kao nešto sasvim normalno
November 30, 2025Nov 30 Neki mediji pišu - poginula sa prijateljem koji je došao po nju na Zlatibor. Mislim da su bili posebni "prijatelji", ne vidim ništa čudno u tome, moć, novac i bad boyzizam privlači, mlade posebno. To što roditelji nisu, izgleda, znali, apsolutno ništa ne znači. Obdukcija, navodno, kaže da su na mestu poginuli, višestuki prelomi i slično. Ono što je horor, što je u celoj priči problem je - čak i da je vozio prebrzo i izleteo sa puta, tumbao se, obarao drveće, imali bi šanse neke da prežive, energija udesa bi se rasula na sve strane - ovaj death trap je uspeo da uhvati prve žrtve - ako su oni izgubili kontrolu, preleteli mizernu ogradu, ili je obišli nekako - taj deo mi nikako nikako nije jasan - i udarili u zid, sa onako smrskanim prednim delom audija mogu samo misliti, i sa airbags i pojasevima, kako su oni prošli.Priča da je tu bio spomenik pa da je nasuto okolo je već jedna "originalna" štednja... koliko ljudi godišnje gine zbog nemara i nepažnje i sličnih ušteda? I koliko će izginuti bez da iko bude pozvan na odgovornost - i i dalje neki ne mogu da dobace, ali kad nisu sa nastrešnicom neće nikad...
November 30, 2025Nov 30 17 minutes ago, Vapad said:Neki mediji pišu - poginula sa prijateljem koji je došao po nju na Zlatibor. Mislim da su bili posebni "prijatelji", ne vidim ništa čudno u tome, moć, novac i bad boyzizam privlači, mlade posebno. To što roditelji nisu, izgleda, znali, apsolutno ništa ne znači.Ovo se i meni čini najverovatnije, i interesantno mi je kako se to odbija prihvatiti zato što je nesretna Ana bila dobar student.Još jedan nauk za devojke da izbegavaju vožnju audijem i bembarama Mnogo mi je žao što je stradala ovako
November 30, 2025Nov 30 Popular Post Ne znam šta je u ovom udesu toliko misteriozno. Na gotovo isti način i nedaleko odatle je poginuo moj brat, a za njega je još imalo osnova da se sumnja da mu je neko pokvario kočnice, ili već nešto, pa kao na kraju ništa. Krivina, frontalni udar u beton, upad u rupu. Isto nismo znali dan i po gde je. Čuli na vestima. Edited November 30, 2025Nov 30 by Svemir Zeka
November 30, 2025Nov 30 On 22. 11. 2025. at 11:26, Time Crisis said:https://radar.nova.rs/ekonomija/arheoloski-radovi-pruga-fabrika-namestaja/jupi.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, Vapad said:Neki mediji pišu - poginula sa prijateljem koji je došao po nju na Zlatibor. Mislim da su bili posebni "prijatelji", ne vidim ništa čudno u tome, moć, novac i bad boyzizam privlači, mlade posebno. To što roditelji nisu, izgleda, znali, apsolutno ništa ne znači.Ovo je krucijalno, pamtim gomilu ovakvih slucajeva, neke i visokog profila poput onoga kad je Karic pretvorio devojku u invalida, ono sto je zajednicko je da se nikakve pouke iz svega toga nisu izvukle, sto me navodi na pomisao da je ono boldovano ipak prejak afrodizijak.
November 30, 2025Nov 30 Ili je pohlepa (pohlepa bas a ne siromastvo) problem koji nas muci vec decenijama..Hocu sve i odmah i da se ne pomucim oko toga.
November 30, 2025Nov 30 7 minutes ago, SNARC said:Ili je pohlepa (pohlepa bas a ne siromastvo) problem koji nas muci vec decenijama..Hocu sve i odmah i da se ne pomucim oko toga.Sasvim je prirodno, momci snazni, sposobni.
November 30, 2025Nov 30 17 minutes ago, SNARC said:Ili je pohlepa (pohlepa bas a ne siromastvo) problem koji nas muci vec decenijama..Hocu sve i odmah i da se ne pomucim oko toga.Balkanski tangoOvaj život je sanMala kuća kraj rampe, snop žućkaste lampe i zalihe tugeNažalost, ružan sanĆale, notorni smuk, keva s' daskom za luk, manekeni za jadSve je morao samPrst na orozu lagan, u srcu uragan i skok preko dugeBrum šleperaI sa dvadeset dve, već je imao sve, nju je video tadLud sam za tobom, pače, ali lud sam ionakoTražim te otkako za sebe znamBudi moj ortak, mače, nije mi lakoDa svu tu silnu lovu razbucam samNešto sam načuo da sutra možda ne postoji?Pa bolje da odmah probamo sveZa sitan groš kupi me, razmaži te divlje kupineLud sam za tobom, ali ovo jeste vreme ludihI ja ću za nas osedlati strahA ti me ljubi do zla, dok ne izgubim dahA ona... Seoski krinNoćni bus iz provanse, Miss Nikakve ŠanseTek statista sreće, presečen filmĆale, prosvetni miš, keva, izlizan pliš, sestra, ružna ko vragOn je bio njen tipPrve noći u dvosed, pa druge na trosed, a treće, ih, trećeNek puknu sviKad je njen mladi Don spusti pravo na tronKao višnju na šlagLud sam za tobom, pače, ali lud sam ionakoTražim te otkako za sebe znamBudi moj ortak, mače, nije mi lakoDa svu tu silnu lovu razbucam samNešto sam načuo da sutra možda ne postoji?Pa bolje da odmah probamo sveZa sitan groš kupi me, razmaži te divlje kupineLud sam za tobom, ali ovo jeste vreme ludihI ja ću za nas osedlati strahA ti me ljubi do zla, dok ne izgubim dahOpet loš deja vuJutro mokro ko ribar i profi kalibarPočinilac neznan u čituljiPune stranice dve, mafija i DBSložno žale za njimBalkanski Tango uvek završi na trotoaruDavo je kredom upisao bod, a ona lagano niz ulicu staruTražeći sponzora punog ko brodDok klatno tašnice u ritmu hoda broji vremeI dok je merkaju ko sveži butU beli prah smrvi dan i mrmlja refren odnekud znanLud sam za tobom, ali ovo jeste vreme ludihI ja ću za nas osedlati strahA ti me ljubi do zla, dok ne izgubim dah