November 28, 2025Nov 28 3 hours ago, Arkadija said:Zamislite situaciju kad navijači počnu da skaču na budućem nacionalnom stadionu, posle nekog datog gola. Mene je strah unapred.Mene nije.
November 28, 2025Nov 28 Pa rekonstrukcija Narodnog pozorista u Subotici traje od 2007.!!18 godina im treba (jos nije zavrseno), da rekonstruisu vec postojece pozoriste i dozidaju jedan deo. Koliko li se tu para nakralo??50 metara odatle je Gradska kuca, i to kakva!"Gradska kuća, centar i simbol Subotice, sagrađena je u periodu između 1908. i 1912. godine. Visoka je 76m i zauzima površinu od 5838m². Projektovali su je Marcel Komor (Marcell Komor) i Deže Jakab (Dezső Jakab), poznati budimpeštanski arhitekti."U ono vreme, kad nije bilo masinerije kao sad, uspeli su da je izgrade za 4 godine.Ne, u ovoj Srbiji, ko god dodje na vlast, samo gleda neku svoju kratkotrajnu korist i dobit, nikakve moralne skrupule, nikakav osecaj pripadnosti, duznosti prema genaracijama koje ostaju i dolaze iza nas 😔
November 28, 2025Nov 28 On 11/27/2025 at 11:57 AM, Time Crisis said:I još jednaTaj parkirani valjak pored puta verov je stajao na putu.
November 28, 2025Nov 28 3 hours ago, Time Crisis said:U okolini tog gradilišta se gradi još nekoliko velikih lamela zgrada. Nadam se da nije isti izvođač.
November 29, 2025Nov 29 Ono što je meni dodatno za Doom je taj sneak peak kako budućnost može da izgleda ukoliko SNS posle narednih izbora bude na vlasti. Svaki medij koji je za mm bliži vlasti od Blica potpuno ignoriše vest. Nena čak ni Spinova. Jednostavno, što se njih tiče u KG se juče ništa nije desilo što je vredno pomena.
November 29, 2025Nov 29 On 26. 11. 2025. at 16:34, vememah said:Kako kaže, Ana Radović je tog dana krenula put fakulteta. Porodici je rekla da ima prevoz sa Zlatibora gde je živela sa njima.možda se i nisu poznavali... ima onih bla bla car i sličnih aplikacija za prevoz ljudi, to mnogi koriste (nisam fan upravo zato što mi je važno da iole znam ko me vozi, ako već nije profesionalni vozač (autobusa, minibusa).videla sam podeljenu njenu sliku na tw, odnosno da je traže.jezivo, jezivo, jezivo.
November 29, 2025Nov 29 1 minute ago, pt 2.0 said:možda se i nisu poznavali... ima onih bla bla car i sličnih aplikacija za prevoz ljudi, to mnogi koriste (nisam fan upravo zato što mi je važno da iole znam ko me vozi, ako već nije profesionalni vozač (autobusa, minibusa).videla sam podeljenu njenu sliku na tw, odnosno da je traže.jezivo, jezivo, jezivo.Vozač je kriminalac (zna mu se i klan), baš će da dopunjava kućni budžet tako što vozi nepoznate ljude.
November 29, 2025Nov 29 Moguće da je preko bla bla čisto da ima društvo dok vozi… koliko shvatam ona nije iz te priče, studentkinja, iz normalne porodice, ma užas
November 29, 2025Nov 29 STOJKETOV TELOHRANITELJ PREŽIVEO SAČEKUŠU [U DECEMBRU 2023. GODINE] U BEOGRADU! Aleksandar primio metak, pa se SAM ODVEZAO do Urgentnog: Sa Anom (20) stradao u "audiju" smrti kod Čačkakurir.rs/crna-hronika/9843176/aleksandar-masalusic-preziveo-pokusaj-ubistva-pre-dve-godine-u-zelezniku-poginuo-sa-anom-radovicU članku objavljena fotka tog lika za koju su napisali da je preuzeta sa nekog njegovog naloga na društvenim mrežamaALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U KOLIMA SA ANOM RADOVIĆ BIO PRIJATELJ PAVLA BIHALIJA Lider desničarske organizacije se oglasio: "Neću mu biti advokat" (...)- Moj prijatelj Aleksandar ili Sale, kako smo ga zvali, bio je takav da žalim ljude koji ga nisu lično poznavali. U životu su propustili veliku priliku da u jednom čoveku pronađu objedinjenu hrabrost, snagu, odanost, bratsku ljubav, neustrašivost i neverovatno čistu, gotovo dečiju dušu - rekao je Pavle Bihali za Informer.- Neću mu biti advokat, jer Saletu to nije potrebno. Svako ko ga je poznavao, zna pravu istinu, a to je sve ovo što sam naveo. Ne sudite i neće vam biti suđeno. Poslednji pozdrav mom i našem bratu po srcu, Saletu. Voli te Paki. Bol je neizreciv i neopisiv.blic.rs/vesti/hronika/aleksandar-koji-je-poginuo-kod-cacka-sa-anom-radovic-bio-prijatelj-pavla-bihalija/wm6kgppNegde sam mislim pročitao (ne nalazim sada) da joj je neki rođak ili prijatelj nabacio vožnju s tim likom, naravno uzeti sa povelikim grumenom soli pošto je svakako izvor tabloid. Edited November 29, 2025Nov 29 by vememah
November 29, 2025Nov 29 19 minutes ago, Tihajeza said:Vozač je kriminalac (zna mu se i klan), baš će da dopunjava kućni budžet tako što vozi nepoznate ljude.Videla sam posle na temi... objavila Klara ime i klan.
November 29, 2025Nov 29 P.S. Sad mi je pala na pamet misao, imajući u vidu izabranu karijeru vozača, da li su mu kočnice radile?