March 19, 20241 yr Da. Pakao. Sad razmišljam da mi je to hipotetički mama, izađe da prošeta i neko mi javi da je tako poginula
March 19, 20241 yr Popular Post Prijateljica moje mame je pre par godina poginula kad je neki majmun u dzipu izgubio kontrolu i pokupio je na trotoaru. Vise nisi bezbedan ni u setnji u Beogradu. Muka mi je vise od ove zemlje i kolicine govana u njoj koja nam se smeje u lice.
March 20, 20241 yr 11 hours ago, Shan Jan said: Prijateljica moje mame je pre par godina poginula kad je neki majmun u dzipu izgubio kontrolu i pokupio je na trotoaru. Vise nisi bezbedan ni u setnji u Beogradu. Muka mi je vise od ove zemlje i kolicine govana u njoj koja nam se smeje u lice. I u Nišu je bilo ono kad je džip pokupio neke ljude kod Elektrotehničkog faksa, od kojih je jedan preminuo. Neki dan je lik u Čačku uleteo u pekaru. Ima toga i po Srbiji svuda, nije Beograd izuzetak.
March 20, 20241 yr 13 hours ago, Shan Jan said: Prijateljica moje mame je pre par godina poginula kad je neki majmun u dzipu izgubio kontrolu i pokupio je na trotoaru. Vise nisi bezbedan ni u setnji u Beogradu. Muka mi je vise od ove zemlje i kolicine govana u njoj koja nam se smeje u lice. Pre mesec dana bio sam za vikend u Beograd ,prolazio sam preko puta doma Karaburma,a na onoj okretnici napravio se zastoj. I samo u trenutku meni iza leđa prolete motociklista,na pola metra metra od mene ,da sam zakoračio u stranu doviđenja, i odlete kao vetar pored ofkinog stadiona Lagano je mogao da me odbaci do Novog groblja
March 20, 20241 yr Da, ja uvek moram da odmerim kad prelazim pesacki bez semafora, cesto mi se desava da zakoracim i lik ubrzava da prodje dok jos nisam full ispred njega. Bas skoro sam zamalo izbegao da me pokupi. Obavezno i pogledam oprezno u sledecoj traci da li neko juri pre nego prodjem i nju, jer ljudi te ne vide od automobila u prvoj traci a vole da jure. No, najvise se brinem za kevu. Ti matorci, koliko god se trudili, nemaju dovoljno dobar pregled i njima je jedina zastita da neko nece da uleti kad je njima zeleno a to se nazalost cesto ne postuje, posebno u skretanjima na velikim raskrsnicama. Par kazni bi to resilo, kao sto je svojevremeno resilo vezivanje pojasa, ali iz nekog razloga ocigledno vlast zabole da se time bavi. A zapatilo se toliko da ja znam neke inace divne ljude koji isto tako voze. Postala je to norma.
March 20, 20241 yr 8 hours ago, vememah said: Ovo je da poludish od besa sa jedne strane, i sa druge da ne izlazish iz kuce ako i to chemu pomaze.
March 20, 20241 yr 6 hours ago, Shan Jan said: Da, ja uvek moram da odmerim kad prelazim pesacki bez semafora, cesto mi se desava da zakoracim i lik ubrzava da prodje dok jos nisam full ispred njega. Bas skoro sam zamalo izbegao da me pokupi. Meni se ovo desilo na pešačkom pre nedelju dana, s tim što je bilo semafora, zeleno za mene, crveno za magarca u kolima.
March 20, 20241 yr Popular Post 4 hours ago, Mel said: Ovo je da poludish od besa sa jedne strane, i sa druge da ne izlazish iz kuce ako i to chemu pomaze. Čitam da je pokojnik bio u zatvoru zbog bačene petarde sa terase, a da su ga prijavili neki roditelji koji su tu u blizini šetali bebu. Dalje piše da je sprovedena istraga kao da se radi i pljački Fort Noxa, da su saslušavani svedoci i tako dalje i tako redom i da je zbog lošeg materijalnog stanja pristao da ide u zatvor na 30 dana , da ne bi platio kaznu od 30.000 dinara. A tamo neki kum, koji vozi pijan i drogiran ispade da nije ni pio , niti je kokain nađen u urinu ozbiljan kokain, nego neki neozbiljan. Da li je sada svima jasno da živimo u Nemačkoj 1933.g ??? Šta još treba da se dogodi????? Edited March 20, 20241 yr by Arkadija
March 20, 20241 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Čitam da je pokojnik bio u zatvoru zbog bačene petarde sa terase, a da su ga prijavili neki roditelji koji su tu u blizini šetali bebu. Dalje piše da je sprovedena istraga kao da se radi i pljački Fort Noxa, da su saslušavani svedoci i tako dalje i tako redom i da je zbog lošeg materijalnog stanja pristao da ide u zatvor na 30 dana , da ne bi platio kaznu od 30.000 dinara. A tamo neki kum, koji vozi pijan i drogiran ispade da nije ni pio , niti je kokain nađen u urinu ozbiljan kokain, nego neki neozbiljan. Da li je sada svima jasno da živimo u Nemačkoj 1933.g ??? Šta još treba da se dogodi????? I ja sam se pitao prvo kako je u tim godinama završio u zatvoru za takvo delo pa onda još i da njega sa 74 godine stave u ćeliju sa trojicom psihopata od 21 godinom i da ga uredno prebijenog iz ambulante vraćaju u tu ćeliju...