Mel Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 55 minutes ago, djordje geprat said: ovo je za doomdoomdoom Indonezija novim zakonom zabranjuje seks van braka plus i ovo ašto bi moglo u ovom looodilu da se usvoji kod nas Ekstra. Ne zna se koja je bilja vest
Amos Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Pojavio se snimak vozila hitne pomoći koje ide u rikverc i ne vidi stariju ženu koja pada pod točkove. Ne bih ga kačio ovde jer je uznemirujući sadržaj, ali nisam skoro video nešto tragičnije i tužnije.
vememah Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 (edited) Juče je okačen na temi o stanju u zdravstvu. Na svu sreću žena izgleda nije teško povređena. Edited December 6, 2022 by vememah
Bambula Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 On 5.12.2022. at 19:59, kud u maglu Simoviću said: ne liberalne akademike, već decu. između osmog i prvog srednje, ono godinu dana(bez oružija da ne budem porešno shvačen ) pa da nauče da nameštaju krevet svako jutro kad muva sleti na ivicu čaršafa da se poseče, a uveče da slože garderobu i sve bude i bukvalno pod konac(cca20cm širine), da svi imaju identičnu garderobu i obuću koju će svako veče čistiti da mogu da se ogledaju u njima itede, itede Toga u vojsci nema odavno Još može da te tuži neko što si mu povredio tanana osećanja A i ne može više da ti zapadne za komandira prvoborac iz NOB-a koji će u 3 ujutru posle flaše vinjaka da svira uzbunu i cigarom proverava kvalitet tvog brijanja. 1
đorđe geprat Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 znači otpada prevaspitavanje maminih maza i tatinih derišta kao argument. jbg. šbo bi se onda išlo u vojsku.
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 On 5.12.2022. at 20:58, kud u maglu Simoviću said: ali ako se pišu penkalom što se uvek vraćamo u bumersku mladost, možda je klesanje u kamen još jače gradilo karakter
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 više ima veze sa sinapsama koje povezuju mozak, oči i šake. da ne izrastu u generaciju sa nervnim završecima u laktovima, nesposobnu da prikuca ekser/zašrafi šraf
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 meni sve to ide u prilog čekića i dleta ali oke
Bambula Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 20 minutes ago, djordje geprat said: znači otpada prevaspitavanje maminih maza i tatinih derišta kao argument. jbg. šbo bi se onda išlo u vojsku. To je mit koji vlada medju Srbima,bilo je tako 50tih i 60ih kad je starešina mogao da bije od 80ih pa do današnjih dana nema tu prevaspitavanja.Možeš da probaš nekome da usadiš naviku da namešta krevet i da uniformu nosi po PS ali retko ko će to da usvoji u civilstvu,jer kad mamin vojnik dodje kući samo što ga ne nose da ne zamara noge Ja sam se čudio koliki broj mladih ne ume da uvuče pertle u obuću kad ih zaduže npr. 1
Popular Post Delija67 Posted December 6, 2022 Popular Post Posted December 6, 2022 Meni je vojska bila tesko gubljenje vremena, ali mi je dala jednu korisnu stvar koju vidim kao prednost nad mladjim generacijama i zenama koji su to izbegli, a to je da se ne nerviram sto je neko ko je u nekoj hijerarhiji iznad mene totalni debil. Pored toga izasao sam iz svog babla i imam jasniju predstavu gde i sa kim zivim, mada sam mogao da zivim i bez tog saznanja i imam svoje price iz vojske, pa mogu i ja da smaram kad se o tome negde povede rec. 12 1
đorđe geprat Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 On 5.12.2022. at 17:08, pop-up said: A ne! Svojevremeno, dok sam bila prosvetar, u neznanju nazvah tako dete. Kaze pedagog nikako "hiparaktivno", to je dijagnoza. Kaze se "zivahno". Goofy - Teachers Are People 1
pop-up Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Otkad nisam videla ovaj crtac! Silja ❤️. Napravljen jos '52. Eto, ispada da se i tada svasta nosilo u skolu.
mackenzie Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 PRETICAO JE I UBIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM Novi detalji nesreće u kojoj je poginuo pešak: Vozaču određen pritvor Pešak M. L. (26) godina poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Vozač M. N. (23) je priveden i njemu je određeno zadržavanje do 48h po nalogu I OJT u Beogradu. 5
Shan Jan Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ako dobro razumem ovde je pred pesacki preticao. Video sam puno puta da nazalost se prestrojavaju u drugu traku i gledaju da prodju dok auto ispred njih staje da propusti pesake. Uzas. Ovo je cista bahata voznja, nije ni bio pod uticajem niceg drugog osim svog ludog mozga. Vreme je da se ozbiljnije kazne pisu za ovo. 2
gospa buba Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 9 hours ago, Shan Jan said: ...Video sam puno puta da nazalost se prestrojavaju u drugu traku i gledaju da prodju dok auto ispred njih staje da propusti pesake... videla sam uvek, u v e k ! stajanje samo jednog na pešachkom je bukvalno signal za sve ostale da jurnu kao da ce ulica da se zatvori ako ne projure istog časa. to prelaženje više traka je postalo kocka svaki put. još onda i ovi što su stali počinju da pizde jer ne smeš da nastaviš da prelaziš dok se degenerici zasigurno ne zaustave 5
Recommended Posts