aram Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Moron je inače sin akademika, doktora slavistike Nikole Rodića, rodom iz Cavtata. U kome je, po sopstvenoj želji i sahranjen, na katoličkom groblju. Ocu na grob ne verujem da je otišao. 2
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Au! Pa onda je ova priča još odvratnija, nego što se na prvi pogled čini.
gospa buba Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 nije odvratna, samo je klasichno balkanska, gde god zagrebesh iskoche il neki katolici il neki arbanasi il shtogod. i shto se vishe busaju, to je vishe tih skeleta i teza je muka njihova kao sad kad mi je bila ta neka familija iz shvicarske, i sa njima neki klinac drugar, koji ih je godinama bash topio nekim ekstremnim rvatstvom, i onda jednog dana rekao moram didi na sprovod. a di je sprovod? u chachku. pa sine to nije dida i pa sine to nije sprovod, mislim da su ga doradjivali do dve godine oko toga sigurno [emoji38]ol:onda su mu ovi moji zlobnici meshanci, jugovici, samo da ga muche, kroz neke chachke, bihace i travnike nakupili jedno chetvrt krshtenog hrvata, nishta mu nije bilo jasno, kad je on to reshio nek budu ljudi shta hoce jebo ih sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Filozof manijak Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Ja hoću da budem član EU, ali cvrc, ne daju
morgana Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) i sad ce govnjivi govnar iz govnokluba da napravi problem ni krivim ni duznim srbima koji ljetuju u hrvatskoj. citiracu borisa dezulovica, jebem im mater svima. kraj citata. Edited August 8, 2022 by morgana 7
Popular Post Lancia Posted August 8, 2022 Popular Post Posted August 8, 2022 Opako seme primitivnog zla i gluposti se primilo u Srbiji zahvaljujuci Milosevicu i njegovim poganim sledbenicima. Tezak sam pesimista da cemo ikada biti normalna zemlja. 11
morgana Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 djuka bizon se pridruzuje danasnjim tvitom rekavsi da stranacke kolege koje ljetuju u hrvatskoj ne treba da mu se javljaju, ok, znaci divertuje se paznja hrvatskom pa sta kosta da kosta. jebo im pas mater, ne mogu dovoljno da naglasim. 8
Lancia Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 minutes ago, morgana said: djuka bizon se pridruzuje danasnjim tvitom rekavsi da stranacke kolege koje ljetuju u hrvatskoj ne treba da mu se javljaju, ok, znaci divertuje se paznja hrvatskom pa sta kosta da kosta. jebo im pas mater, ne mogu dovoljno da naglasim. U neka stara vremena oko ovog bi bio okupljen konzilijum psihajatara sa ufitiljenim brcicima i lulama, zabrinuto klimala glavama na odluku da se poveca snaga elektro-sokova i uz jedno huh prela na drugog pacijenta. A vremena idu takva, da ce ovakvi koji bi prirodno trebalo da nose mantile, koji se kopcaju pozadi, nositi one doktorske i leciti one koji se jos nisu razboleli. 2
Moonwalker Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) 13 minutes ago, morgana said: djuka bizon se pridruzuje danasnjim tvitom rekavsi da stranacke kolege koje ljetuju u hrvatskoj ne treba da mu se javljaju, ok, znaci divertuje se paznja hrvatskom pa sta kosta da kosta. jebo im pas mater, ne mogu dovoljno da naglasim. To odgovor na ovo? https://www.danas.rs/vesti/politika/hrvatske-marine-pune-su-jahti-vucicu-bliskih-tajkuna-dok-huskaju-protiv-srba-koji-letuju-u-hrvatskoj/ Edited August 8, 2022 by Moonwalker 1
morgana Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) moguce. s tim da je tekst odgovor na sns ludjenje od nekidan. Edited August 8, 2022 by morgana
Milošica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 minutes ago, morgana said: moguce. s tim da je tekst odgovor na sns ludjenje od nekidan. Odgovor na odgovor na odgovor na odgovor... 1
Filozof manijak Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 dal je moguće da nas i dalje rade na iste fore i to već godinama unazad? 1
gospa buba Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 shto da ne rade, ujeda zmija iz iste rupe kolko hocesh puta. znak vrhunske inteligencije [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Filozof manijak Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 ono na šta se čeloklepam nisu oni, već mi - konzumenti istog sranja već godinama
radisa Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Ne znam, ja sam morao mojoj mami jutros da objašnjavam da nisam izdajnik ako idem u Istru... Oni su jebeni bolesnici koliko truju... Pizde pogane... 4 1
Recommended Posts