Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 2 minutes ago, Moonwalker said: @Leia U kojoj je prici Ruzica Djindjic sada? Mali apdejt za neupucene. Nemam pojma, najiskrenije posle zurke kod AV nije me ni zanimalo. 1
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 minute ago, Leia said: Nemam pojma, najiskrenije posle zurke kod AV nije me ni zanimalo. apsolutno. a ni pre toga. a zivot nas posle uchi da su oni klasa za sebe, ruka ruku mije. to sa nama nema veze, nashe je da posluzimo.
Moonwalker Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 minute ago, gospa buba said: apsolutno. a ni pre toga. a zivot nas posle uchi da su oni klasa za sebe, ruka ruku mije. to sa nama nema veze, nashe je da posluzimo. Da, ovako nekako.
Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: a mogu biti i ful guske, zar ne? nego mi po difoltu podrazumevamo da je chovek od formata ozenio kandidatkinju za nobela, a to jedva da nekad biva projektujemo. mogu biti bilo shta, mogu biti i politichke protivnice. metodoloshki utemeljene protivnice nachina zivota, a onda se zivot zavrshio kojekako i usledilo snalazenje. Mislis da je na druzenje sa AV otisla jer je guska ili zato sto joj je blisko njegovo politicko delovanje? Totalno bizaran postupak ako je otisla onako tek tako bez razmisljanja, a tek ako je imala od toga neke koristi ne znam sta bih rekla
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 minute ago, Leia said: Mislis da je na druzenje sa AV otisla jer je guska ili zato sto joj je blisko njegovo politicko delovanje? Totalno bizaran postupak ako je otisla onako tek tako bez razmisljanja, a tek ako je imala od toga neke koristi ne znam sta bih rekla ne znam. ona nije bilo ko. ima decu, ima ziv finansijski interes, vishe nego sumnjivo okruzenje (i originalno i kasnije). ne znam, ako ce da bira, da li ce da joj budu drugari cane i beba ili aleksandar i sinisha? shto je sad praktichno isto. a nas dovodi do nesrazmerno nepopularne teme i mishjenja, kakvo je tachno bilo originalno (finansijsko) okruzenje pokojnika. di nisam htela da skrenem i sad ce da me strijeljaju znachi ne znam. 1 2
Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 3 minutes ago, gospa buba said: a zivot nas posle uchi da su oni klasa za sebe, ruka ruku mije. Pa upravo je Zoran Djindjic bukvalno svoj zivot dao pokusavajuci to da promeni I onda se njegova zena i deca slikaju sa ovim gnomom, pa nije bas da ti treba pamet Ajnstajna i moralni kompas Mahatme Gandija da uklaviris da je to gnusno i jadno 5
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) 4 minutes ago, Leia said: Pa upravo je Zoran Djindjic bukvalno svoj zivot dao pokusavajuci to da promeni I onda se njegova zena i deca slikaju sa ovim gnomom, pa nije bas da ti treba pamet Ajnstajna i moralni kompas Mahatme Gandija da uklaviris da je to gnusno i jadno u mom nekom lichnom misljenju trebalo je da se spakuje za njemachku i zaboravi da smo ikad postojali. mislim da je mogla. ali je generalno interesantna tema, shta radi legendina zena na kraju legende? bilo da je lehgenda pokojni predsednik nechega, supertirazni nacionalni pisac ili neka treca velichina, chijoj karijeri i slavi je zena realno posvetila zivot, a karjera i zivot joj na kraju ne pripadaju? s ljubavlju (mislim), ali da, posvetila. nikad neodgovarajuca dzeki o iz nasheg sokaka Edited December 23, 2021 by gospa buba 1
Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 minute ago, gospa buba said: u mom nekom lichnom misljenju trebalo je da se spakuje za njemachku i zaboravi da smo ikad postojali. mislim da je mogla. Ocigledno je ovako lakse. 1
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 zene! aj nauchimo neshto o nogometu, odemo tamo i postavimo sistem na zdrave noge, sa chajem u pet, eh moja ti?
Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) 6 minutes ago, gospa buba said: ali je generalno interesantna tema, shta radi legendina zena na kraju legende? Sto se mene tice ne mora nista specijalno, al ne mora bas ni da istovari kamion blata na njegovu senku kao ove nase pobrojane Covek pevao “Ne lomite mi bagrenje”, zena satire lokalni park da otvori muzej-trzni centar s njegovim imenom, misliiim Edited December 23, 2021 by Leia 6
đorđe geprat Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 15 minutes ago, gospa buba said: u mom nekom lichnom misljenju trebalo je da se spakuje za njemachku i zaboravi da smo ikad postojali. mislim da je mogla. ali je generalno interesantna tema, shta radi legendina zena na kraju legende? bilo da je lehgenda pokojni predsednik nechega, supertirazni nacionalni pisac ili neka treca velichina, chijoj karijeri i slavi je zena realno posvetila zivot, a karjera i zivot joj na kraju ne pripadaju? s ljubavlju (mislim), ali da, posvetila. nikad neodgovarajuca dzeki o iz nasheg sokaka zaista, kako se jackie dala u život. milina. što se ruške tiče, nekom prilikom sam napisao da je mogla da bira put: da bude sirimavo ili džeki. odabrala je zamašćeno. neka joj je 'alal.
pbg12345 Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 hour ago, gospa buba said: a mogu biti i ful guske, zar ne? nego mi po difoltu podrazumevamo da je chovek od formata ozenio kandidatkinju za nobela, a to jedva da nekad biva projektujemo. mogu biti bilo shta, mogu biti i politichke protivnice. metodoloshki utemeljene protivnice nachina zivota, a onda se zivot zavrshio kojekako i usledilo snalazenje. josh bolje pitanje: da li sa zivim muzevima imate identichne poglede na politiku zivot i svet? od kad i zashto? (pitanje pitanja radi, nishta vishe) ne mogu ovo smo obradili onomad kad je marinika bila zvezda u nastajanju zapravo u nekoj meri sigurno da i svakako da ne mislim da partneri moraju imati identicne poglede, ali jebemu neka osnova bi morala zajednicka 1
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 pa da. jeste malo neprijatna situacija kad taj muz mora da se ne chuje sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Popular Post morgana Posted December 23, 2021 Popular Post Posted December 23, 2021 (edited) 26 minutes ago, pbg12345 said: ne mogu ovo smo obradili onomad kad je marinika bila zvezda u nastajanju zapravo u nekoj meri sigurno da i svakako da ne mislim da partneri moraju imati identicne poglede, ali jebemu neka osnova bi morala zajednicka ja majkemi u ovim derivatima jugoslavije ne vidim kako moze da funkcionise veza sa sukobljenim temeljnim ideoloskim stavovima. to je valjda eliminatorno pitanje, ne ceka ni prvi dejt. Edited December 23, 2021 by morgana 9 1
đorđe geprat Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 beše devedesetih neki general čija je žena bila u SPO?
Recommended Posts