Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Lena said:

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/knezevic-narodne-patrole-krivicne-prijave-protiv-urednika-n1-i-nove-s/

Inače, ovi borci protiv režima su na nekim fotkama sa Danilom.

On tvrdi da je nakon privođenja bio u policijskoj stanici zajedno sa Aidom Ćorović i da je „kroz odškrinuta vrata“ video kako ona i pripadnici Odeljenja za javni red i mir „pričaju na prijateljskoj bazi“.

Član organizacije Narodne patrole Ilija Vuksanović rekao je da je novinar, ali da je napustio novinarstvo „jer neće da radi kako mu se kaže“ i istakao je da je on taj koji uvek ometa novinare N1 i Nove S.

Dodao je da bi ometao i novinare TV PinK i Radio-televizije Srbije, ali oni, ocenio je, „nikad nisu uživo u prenosu tako da njih ne vredi ometati“.

Odmah se vidi da ne rade za Vučića...

Posted
15 minutes ago, Tihajeza said:

Sa izdatom građevinskom dozvolom za novi objekat na parceli, ima pravo da ruši (naravno uz prijavu radova i projekat rušenja, taj projekat je onako pro forme ako objekat nije nešto specifičan, rušenje ugrožava suseda i sl).

Možda je predao projekat za dozvolu i očekuje je svaki dan, a žuri mu se.

Proverivo je, ali me mrzi da kopam po netu, znaće se ako uskoro osvane grqdilišna tabla.

Mada ne opravdavam nikakve radove bez papira, "biće to sve u redu", "lako ćemo". Nije investitorovo da procenjuje ishode i budućnost. Jer nek 99,9% njih bude u pravu, hiljaditi će napraviti neko nepopravljivo sranje.

Ja sam gledao u ponedeljak. Nije bilo dozvole

Posted

Član organizacije Narodne patrole Ilija Vuksanović rekao je da je novinar, ali da je napustio novinarstvo „jer neće da radi kako mu se kaže“ i istakao je da je on taj koji uvek ometa novinare N1 i Nove S.

Dodao je da bi ometao i novinare TV PinK i Radio-televizije Srbije, ali oni, ocenio je, „nikad nisu uživo u prenosu tako da njih ne vredi ometati“.

On je rekao da N1 i Nova S „nijednom nisu ispoštovali osnovne postulate novinarstva“, da kada o nekome nešto pišu i pričaju obavezno uzmu i njegovu izjavu“.

Reporter N1 je tražio izjavu i od Vuksanovića, dok je urlao preko kordona pre neko veče. Izjavio čovek da smo zahvaljujući heroju Mladiću imali kakvo takvo detinjstvo.

Posted
24 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam gledao u ponedeljak. Nije bilo dozvole

Naravno da nema dozvole, ne bi pravili buku po novinama da je ima.

Mislila sam da su u procesu izdavanja dozvole, predali projekat i sad čekaju obrađivača. 

Posted
40 minutes ago, Barti66 said:

A? :cry:

Zaklali bi te Naser i Alija da tenije sacuvao Ratko tako sto je pobio neke silne ljude po Srebrenici..tako nekako.

• Hvala 1
Posted

'Kakvo takvo detinjstvo' u devedesetim je mogao da ima samo neko kome nije bilo tako loše. Bukvalno polovina populacije ima razvijen PTSD i Štokholmski sindrom od preživljenih devedesetih, a da nije ni svesna toga. 

• +1 6
Posted

Mislim da ovaj tada nije ni bio rođen.

On će da mi kaže kakvo mi je bilo detinjstvo devedesetih :dry:

• +1 4
Posted

Potres glave, istegnuće mozga, kontuzija trepavice i okovratnik par meseci. Gad no™

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)
evo protresli su se neizmerno

Edited by slepa živana
  • Hvala 1