gospa buba Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 1 hour ago, Lena said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/knezevic-narodne-patrole-krivicne-prijave-protiv-urednika-n1-i-nove-s/ Inače, ovi borci protiv režima su na nekim fotkama sa Danilom. ono da li je moguce sve zamutiti od vrha do dna. pardon, od dna do vrha
Jeremija Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 1 hour ago, Lena said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/knezevic-narodne-patrole-krivicne-prijave-protiv-urednika-n1-i-nove-s/ Inače, ovi borci protiv režima su na nekim fotkama sa Danilom. Quote On tvrdi da je nakon privođenja bio u policijskoj stanici zajedno sa Aidom Ćorović i da je „kroz odškrinuta vrata“ video kako ona i pripadnici Odeljenja za javni red i mir „pričaju na prijateljskoj bazi“. Član organizacije Narodne patrole Ilija Vuksanović rekao je da je novinar, ali da je napustio novinarstvo „jer neće da radi kako mu se kaže“ i istakao je da je on taj koji uvek ometa novinare N1 i Nove S. Dodao je da bi ometao i novinare TV PinK i Radio-televizije Srbije, ali oni, ocenio je, „nikad nisu uživo u prenosu tako da njih ne vredi ometati“. Odmah se vidi da ne rade za Vučića...
Hamlet Strašni Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 15 minutes ago, Tihajeza said: Sa izdatom građevinskom dozvolom za novi objekat na parceli, ima pravo da ruši (naravno uz prijavu radova i projekat rušenja, taj projekat je onako pro forme ako objekat nije nešto specifičan, rušenje ugrožava suseda i sl). Možda je predao projekat za dozvolu i očekuje je svaki dan, a žuri mu se. Proverivo je, ali me mrzi da kopam po netu, znaće se ako uskoro osvane grqdilišna tabla. Mada ne opravdavam nikakve radove bez papira, "biće to sve u redu", "lako ćemo". Nije investitorovo da procenjuje ishode i budućnost. Jer nek 99,9% njih bude u pravu, hiljaditi će napraviti neko nepopravljivo sranje. Ja sam gledao u ponedeljak. Nije bilo dozvole
Lena Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Quote Član organizacije Narodne patrole Ilija Vuksanović rekao je da je novinar, ali da je napustio novinarstvo „jer neće da radi kako mu se kaže“ i istakao je da je on taj koji uvek ometa novinare N1 i Nove S. Dodao je da bi ometao i novinare TV PinK i Radio-televizije Srbije, ali oni, ocenio je, „nikad nisu uživo u prenosu tako da njih ne vredi ometati“. On je rekao da N1 i Nova S „nijednom nisu ispoštovali osnovne postulate novinarstva“, da kada o nekome nešto pišu i pričaju obavezno uzmu i njegovu izjavu“. Reporter N1 je tražio izjavu i od Vuksanovića, dok je urlao preko kordona pre neko veče. Izjavio čovek da smo zahvaljujući heroju Mladiću imali kakvo takvo detinjstvo.
Tihajeza Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 24 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja sam gledao u ponedeljak. Nije bilo dozvole Naravno da nema dozvole, ne bi pravili buku po novinama da je ima. Mislila sam da su u procesu izdavanja dozvole, predali projekat i sad čekaju obrađivača.
SNARC Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 40 minutes ago, Barti66 said: A? Zaklali bi te Naser i Alija da tenije sacuvao Ratko tako sto je pobio neke silne ljude po Srebrenici..tako nekako. 1
Amos Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 'Kakvo takvo detinjstvo' u devedesetim je mogao da ima samo neko kome nije bilo tako loše. Bukvalno polovina populacije ima razvijen PTSD i Štokholmski sindrom od preživljenih devedesetih, a da nije ni svesna toga. 6
Lena Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Mislim da ovaj tada nije ni bio rođen. On će da mi kaže kakvo mi je bilo detinjstvo devedesetih 4
JozoMujica Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Tamo se baš zaoštrilo. https://rs.n1info.com/vesti/carke-posle-protesta-balsa-bozovic-pogodjen-opuskom-u-glavu/
Frank Pembleton Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Tamo se baš zaoštrilo. https://rs.n1info.com/vesti/carke-posle-protesta-balsa-bozovic-pogodjen-opuskom-u-glavu/Opuškom?!? ... Shiit has hit the fan
mlatko Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Potres glave, istegnuće mozga, kontuzija trepavice i okovratnik par meseci. Gad noInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
slepa živana Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 (edited) evo protresli su se neizmerno Edited November 13, 2021 by slepa živana 1
Recommended Posts