shamotnapec Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 hour ago, Hermetico said: A Kafetin piju svi, bukvalno. Što je takođe alarmantno, ima manje štetnih droga. Što je kafetin štetniji od nekih droga? Ozbiljno pitam.
pbg12345 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 5 minutes ago, shamotnapec said: Što je kafetin štetniji od nekih droga? Ozbiljno pitam. kolko se secam vrlo stetan za bubrege,a sa druge strane ovisnost se brzo razvija mene aposlutno ne cudi sto je svaka druga testirana osoba pozitivna u priboju zasto vas cudi takva situacija u priboju pa ljudi u tim manjim mestima su ocajni ili na alkoholu ili na drogama ili na lekovima dodatno, ovo sto je neko napisao, verovatno su vec napravili odredjenu selekciju pre testiranja, odnosno odvojili onu drugu polovinu koja je na alkoholu 2
shamotnapec Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 20 minutes ago, pbg12345 said: kolko se secam vrlo stetan za bubrege,a sa druge strane ovisnost se brzo razvija Pa prema ovome, ne baš tako brzo: https://www.rxlist.com/codeine-phosphate-drug.htm#side_effects Quote Patients given 60 mg codeine every 6 hours for 2 months usually show some tolerance and mild withdrawal symptoms. 60mg kodeina je 6 tableta kafetina. Znači treba da piješ dve kutije (24 tablete) kafetina dnevno, bez prestanka dva meseca, da bi se navukao na kodein. Mnogo pre toga ćeš se otrovati od paracetamola.
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 slušam ovu vest iz barajeva kakav poraz države i društva u jednom činu 2 1
pbg12345 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: slušam ovu vest iz barajeva kakav poraz države i društva u jednom činu tuga jebena
pbg12345 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 (edited) 3 minutes ago, aram said: ? otac ubio najpre bolesnog sina pa sebe kao razlog se navodi to sto vise nije mogao voditi brigu o njima, pre svega ekonomski Spoiler https://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/zena-ga-ostavila-imali-su-probleme-sa-bolesnim-detetom-detalji-tragedije-u-barajevu-2021-03-22 Edited March 22, 2021 by pbg12345 1
Hermetico Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Narkoman ne razmišlja da li će se otrovati. Proguglajte malo o stranim ekvivalentima ovoga, kod nas se taj problem jedva pominje, Ali i nenarkomani ga gutaju ko bombonice, svuda po gradu su bačene kutije. Što neko reče, to znači samo da neko zguta uglavnom sve odjednom i baci. https://mondo.rs/Info/Drustvo/a905167/Kafetin-kodein-lekovi-protiv-bolova.html
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 hour ago, Hermetico said: Narkoman ne razmišlja da li će se otrovati. Proguglajte malo o stranim ekvivalentima ovoga, kod nas se taj problem jedva pominje, Ali i nenarkomani ga gutaju ko bombonice, svuda po gradu su bačene kutije. Što neko reče, to znači samo da neko zguta uglavnom sve odjednom i baci. https://mondo.rs/Info/Drustvo/a905167/Kafetin-kodein-lekovi-protiv-bolova.html Ceo život progutam kafetin kad me boli glava (1-2 puta mesečno, sad i ređe), al nikad nisam uspeo da se uradim. 3
Skyhighatrist Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ja ako popijem 2 komada odjednom, bude mi muka, 'oću da rigam. 1
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 38 minutes ago, Skyhighatrist said: Ja ako popijem 2 komada odjednom, bude mi muka, 'oću da rigam. Pa što dva odjednom? Imao sam glavobolja (posle teških pijanstava posebno) kad se dešavalo da za dan popijem 2 - 3 komada, ali nikad odjednom. Ali tad mi je ionako bilo muka. Sad me (kuc kuc) retko boli glava, posebno od kada sam se odselio iz centra i batalio kancelarijski posao, a i retko se dešava da popijem više od par piva.
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 13 minutes ago, Skyhighatrist said: Neka zubobolja ako se dobro sećam Uh, kapiram. Ne volim ni ja osećaj kad ga popijem na prazan stomak, uvek to "osetim".
duda Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ja kafetin pijem zbog migrene. Ako uhvatim pravi momenat, a uglavnom da, jer već jako dobro prepoznajem simptome, super mi pomogne. A uzimam ga na tzv kineski način, dakle sažvačem ga "na suvo" i to polako, pa tek posle toga popijem samo malo vode, da progutam i ono što ostane. Jeste gorko ali tako mi manje smeta a i brže deluje. 2 1
Recommended Posts