Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Jumanji said:

Ovo je verovatno vise za "verovali ili ne"... svaki drugi testirani vozac u Priboju, pajz sad... drogiran!

http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest197841.html

Ako test ne pokriva bromazepame i bensice (a izgleda da ne pokriva)..onda sam bas zatecen.

Mozda u Priboju samo oni koji imaju za gram ili ket, imaju i za registraciju.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U kafetinu ima kodeina koji se nalazi u Pravilniku o psihoaktivnim supstancama. Drugaru pisali kaznu od 800€ u Nemackoj

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
9 minutes ago, Jumanji said:

Ovo je verovatno vise za "verovali ili ne"... svaki drugi testirani vozac u Priboju, pajz sad... drogiran!

http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest197841.html

Pa, ne.

Резултати теста могу открити присуство лаких и тешких дрога у организму, чак и до 15 дана након узимања опијата.

Posted

Procitala sam, ne znam sta to menja.

Posted

Mene ne zaprepastava to sto su u poslednjih 15 dana sibnuli nesto..zaprepastava me koliko ima ljudi koji sibaju. 

I to u Priboju jbt.

Posted
2 minutes ago, Jumanji said:

Procitala sam, ne znam sta to menja.

Kako šta menja?

Pa ako je neko duvao juče a danas ga nahvatali on nije vozio "drogiran".

Posted

Moje cudjenjen nije usmereno da oni voze drogirani, nigde to nisam rekla (ok, pored mog bombasticnog uvoda) iako sigurno ima i takvih. Koliko znam testovi na drogu ne otkrivaju da je neposredno neko uzeo i da je ovog trenutka drogiran. Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju.

Posted
1 minute ago, Jumanji said:

Moje cudjenjen nije usmereno da oni voze drogirani, nigde to nisam rekla, iako sigurno ima i takvih. Koliko znam testovi na drogu ne otkrivaju da je neposredno neko uzeo i da je ovog trenutka drogiran. Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju.

Iznenađenje bi bilo ako ima više 10% onih koji ne konzumiraju drogu.

A opijate u rangu alkohola, cigareta ili npr.lekova za smirene korisiti svih 99,99999% populacije

Posted

ja opet cenim da ih gro puši. 

Posted
14 minutes ago, Jumanji said:

Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju.

Obzirom da se ovde po "droga" verovatno misli uglavnom na travu, to je mnogo bolje nego da i svaki deseti konzumira alkohol, a mnogo je više takvih na žalost.

Mene u principu ne čudi, imam ~ 50 godina i veći broj mojih vršnjaka koje poznajem dune ponekad nego što ih  ima koji ne dunu nikad. A uglavnom svi piju.

Posted

zašto se od naroda uopšte očekuje da bude strejt. kao da nije dovoljno teško i ovako. ovo mi je više za bloom nego doom. 

• +1 3
Posted
zašto se od naroda uopšte očekuje da bude strejt. kao da nije dovoljno teško i ovako. ovo mi je više za bloom nego doom. 
ochekuje se zato shto nacionalno gradimo i odrzavamo ideju da smo zdrava strejt nacija. naravno, ne na osnovu istrazivanja ili informacija, nego tako, jer je lepo. i superiorno. 30 godina ovoga mora da da neki rezultat, a to nam sad nije zgodno. a gde god chachnemo, iju iznenadjenje.

sent from bubamoto

• +1 1
Posted

Moja subjektivna impresija (uzeti s toga sa grumenom soli) je da od ljudi iz mog okruženja (osobe u ranim tridesetim, orijentacije radi), ugrubo bar cca 40% povremeno konzumira travu (a izvestan manji broj i štošta drugo). Uopšteno govoreći, percepcija mi je da se konzumiranje ilegalnih opojnih supstanci u poslednjih desetak godina dosta "normalizovalo", u smislu da stigma koja je za iste bila vezivana nekada sada dosta popustila. Da li je to dovelo do povećanja broja konzumenata, ili su konzumenti sada slobodniji da govore o svom konzumiranju, ne znam da ocenim, ali rekao bih da ima i jednog i drugog i da ovo prvo preteže. Pri tome, slažem se da je bolje da se puši lula mira nego pije vinjak.

• +1 1
Posted

Nije random testiranje nego na osnovu "ponašanja" šalju na test. Verovatno je i do toga što je u pitanju relativno manje mesto pa i tako znaju koga da šalju na test.

Posted
1 hour ago, ultra plasticni said:

U kafetinu ima kodeina koji se nalazi u Pravilniku o psihoaktivnim supstancama. Drugaru pisali kaznu od 800€ u Nemackoj

A Kafetin piju svi, bukvalno. Što je takođe alarmantno, ima manje štetnih droga.