SNARC Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 4 minutes ago, Jumanji said: Ovo je verovatno vise za "verovali ili ne"... svaki drugi testirani vozac u Priboju, pajz sad... drogiran! http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest197841.html Ako test ne pokriva bromazepame i bensice (a izgleda da ne pokriva)..onda sam bas zatecen. Mozda u Priboju samo oni koji imaju za gram ili ket, imaju i za registraciju.
ultra plasticni Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 U kafetinu ima kodeina koji se nalazi u Pravilniku o psihoaktivnim supstancama. Drugaru pisali kaznu od 800€ u Nemackoj 1 1
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 9 minutes ago, Jumanji said: Ovo je verovatno vise za "verovali ili ne"... svaki drugi testirani vozac u Priboju, pajz sad... drogiran! http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest197841.html Pa, ne. Quote Резултати теста могу открити присуство лаких и тешких дрога у организму, чак и до 15 дана након узимања опијата.
SNARC Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Mene ne zaprepastava to sto su u poslednjih 15 dana sibnuli nesto..zaprepastava me koliko ima ljudi koji sibaju. I to u Priboju jbt.
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 2 minutes ago, Jumanji said: Procitala sam, ne znam sta to menja. Kako šta menja? Pa ako je neko duvao juče a danas ga nahvatali on nije vozio "drogiran".
Jumanji Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Moje cudjenjen nije usmereno da oni voze drogirani, nigde to nisam rekla (ok, pored mog bombasticnog uvoda) iako sigurno ima i takvih. Koliko znam testovi na drogu ne otkrivaju da je neposredno neko uzeo i da je ovog trenutka drogiran. Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju.
Filozof manijak Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 minute ago, Jumanji said: Moje cudjenjen nije usmereno da oni voze drogirani, nigde to nisam rekla, iako sigurno ima i takvih. Koliko znam testovi na drogu ne otkrivaju da je neposredno neko uzeo i da je ovog trenutka drogiran. Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju. Iznenađenje bi bilo ako ima više 10% onih koji ne konzumiraju drogu. A opijate u rangu alkohola, cigareta ili npr.lekova za smirene korisiti svih 99,99999% populacije
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 14 minutes ago, Jumanji said: Neverica je ka cinjenici da je svaki drugi konzumirao u Priboju. Obzirom da se ovde po "droga" verovatno misli uglavnom na travu, to je mnogo bolje nego da i svaki deseti konzumira alkohol, a mnogo je više takvih na žalost. Mene u principu ne čudi, imam ~ 50 godina i veći broj mojih vršnjaka koje poznajem dune ponekad nego što ih ima koji ne dunu nikad. A uglavnom svi piju.
nisam ja Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 zašto se od naroda uopšte očekuje da bude strejt. kao da nije dovoljno teško i ovako. ovo mi je više za bloom nego doom. 3
gospa buba Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 zašto se od naroda uopšte očekuje da bude strejt. kao da nije dovoljno teško i ovako. ovo mi je više za bloom nego doom. ochekuje se zato shto nacionalno gradimo i odrzavamo ideju da smo zdrava strejt nacija. naravno, ne na osnovu istrazivanja ili informacija, nego tako, jer je lepo. i superiorno. 30 godina ovoga mora da da neki rezultat, a to nam sad nije zgodno. a gde god chachnemo, iju iznenadjenje.sent from bubamoto 1
fillex Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Moja subjektivna impresija (uzeti s toga sa grumenom soli) je da od ljudi iz mog okruženja (osobe u ranim tridesetim, orijentacije radi), ugrubo bar cca 40% povremeno konzumira travu (a izvestan manji broj i štošta drugo). Uopšteno govoreći, percepcija mi je da se konzumiranje ilegalnih opojnih supstanci u poslednjih desetak godina dosta "normalizovalo", u smislu da stigma koja je za iste bila vezivana nekada sada dosta popustila. Da li je to dovelo do povećanja broja konzumenata, ili su konzumenti sada slobodniji da govore o svom konzumiranju, ne znam da ocenim, ali rekao bih da ima i jednog i drugog i da ovo prvo preteže. Pri tome, slažem se da je bolje da se puši lula mira nego pije vinjak. 1
yabadaba Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Nije random testiranje nego na osnovu "ponašanja" šalju na test. Verovatno je i do toga što je u pitanju relativno manje mesto pa i tako znaju koga da šalju na test.
Hermetico Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 hour ago, ultra plasticni said: U kafetinu ima kodeina koji se nalazi u Pravilniku o psihoaktivnim supstancama. Drugaru pisali kaznu od 800€ u Nemackoj A Kafetin piju svi, bukvalno. Što je takođe alarmantno, ima manje štetnih droga.
Recommended Posts