đorđe geprat Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 ništa bez šakom o sto uz: "idem odmah da operem sudove" 1
aram Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, omiljeni said: nije loša fora ovo kaligulino. ja ću da navežbam dvostruki aksl, trostruki tulup combo sa patofnom, deluje da bi to moglo da nam unese živinu u brak
Caligula Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a657440/Sara-Damnjanovic-tiktokerka-i-influenserka-Mladenovac-skola.html Neka padne kometa nek nas satre. Jebote.
precog Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 poslednji neka ugasi svetlo ili putuj evropo bi bilo umesnije.
Shitgenstein Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Može li neko da objasni upotrebu navodnika u ovom tekstu? "tiktokerka", "influenserka", "evakuisana"... kod prve dve reči mi je to podmuklo prozivanje neozbiljno i neprofesionalno, a kod ove treće mi zvuči kao kad ja ne mogu da se setim adekvatnog termina za nešto pa drugarima na četu stavim pod navodnike da bi shvatili da to nije baš reč koju tražim al dovoljno je blizu i na kraju dana nije važno jer je to samo neki čet. Ovo je ipak novinarstvo - ili "novinarstvo"?
Shitgenstein Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 9 minutes ago, precog said: poslednji neka ugasi svetlo ili putuj evropo bi bilo umesnije. kuda plovi ovaj brod
Time Crisis Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 3 minutes ago, Shitgenstein said: Može li neko da objasni upotrebu navodnika u ovom tekstu? "tiktokerka", "influenserka", "evakuisana"... kod prve dve reči mi je to podmuklo prozivanje neozbiljno i neprofesionalno, a kod ove treće mi zvuči kao kad ja ne mogu da se setim adekvatnog termina za nešto pa drugarima na četu stavim pod navodnike da bi shvatili da to nije baš reč koju tražim al dovoljno je blizu i na kraju dana nije važno jer je to samo neki čet. Ovo je ipak novinarstvo - ili "novinarstvo"? Možda pisac jednostavno ne zna pravilnu upotrebu navodnika. Kod ovog evakuisana još i nekako jer je očigledno u pitanju šaljivo značenje, ali kod prva dva nema potrebe. 2
papapavle Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 On 2.10.2020. at 11:41, mustang said: pa da su dvojica krenula na skin kurccica vec bi bila drugacija atmosfera To nije baš uvek i svugde najbolja strategija... https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Portland_train_attack
đorđe geprat Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 9 hours ago, Caligula said: http://rs.n1info.com/Vesti/a657440/Sara-Damnjanovic-tiktokerka-i-influenserka-Mladenovac-skola.html Neka padne kometa nek nas satre. Jebote. yeboje. odoh na komentare. stvarno, šta je to influenser, tiktoker? neko napisa da je to drugo ime za besposličar. mislim, znam da sam mator, sa stopalima zacementiranim daleko u prošlom veku ali, ova dva "zanimanja" plus bloger i jutjuber mi zaista izazivaju podsmeh. inače, devojka je nanjušila pravi put Quote činjenica da je 2018. bila na listi više od 1.000 javnih ličnosti koje podržavaju Aleksandra Vučića.
Caligula Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) Ma raspad svega, kakav prosli vek, ovo Rim gori ali mi ne vidimo jer mislimo da nas je vreme pregazilo. Ovo je pishanje po civilizaciji. Nije problem (samo) tiktoker nego goveda koja su je pozvala pred decu. Meni je ovo u videu slika pakla kroz koji cemo tek da prolazimo. Edited October 6, 2020 by Caligula
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 e da, na temu influenserke u Mladenovcu, jako sam iznenađen:
Ros Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 28 minutes ago, copkillah said: sta je to lebe mekani?!
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Gorivo u vodovodu Pola Banata leži na zalihama zemnog gasa, a ovamo kukamo kako smo siromašni
Recommended Posts