Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ništa bez šakom o sto uz: "idem odmah da operem sudove"

• Haha 1
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, omiljeni said:

nije loša fora ovo kaligulino. ja ću da navežbam dvostruki aksl, trostruki tulup combo sa patofnom, deluje da bi to moglo da nam unese živinu u brak 

chicken fail GIF

Posted

poslednji neka ugasi svetlo ili putuj evropo bi bilo umesnije.

Posted

Može li neko da objasni upotrebu navodnika u ovom tekstu?

"tiktokerka", "influenserka", "evakuisana"... kod prve dve reči mi je to podmuklo prozivanje neozbiljno i neprofesionalno, a kod ove treće mi zvuči kao kad ja ne mogu da se setim adekvatnog termina za nešto pa drugarima na četu stavim pod navodnike da bi shvatili da to nije baš reč koju tražim al dovoljno je blizu i na kraju dana nije važno jer je to samo neki čet. Ovo je ipak novinarstvo - ili "novinarstvo"?

Posted
9 minutes ago, precog said:

poslednji neka ugasi svetlo ili putuj evropo bi bilo umesnije.

kuda plovi ovaj brod :laugh:

Posted
3 minutes ago, Shitgenstein said:

Može li neko da objasni upotrebu navodnika u ovom tekstu?

"tiktokerka", "influenserka", "evakuisana"... kod prve dve reči mi je to podmuklo prozivanje neozbiljno i neprofesionalno, a kod ove treće mi zvuči kao kad ja ne mogu da se setim adekvatnog termina za nešto pa drugarima na četu stavim pod navodnike da bi shvatili da to nije baš reč koju tražim al dovoljno je blizu i na kraju dana nije važno jer je to samo neki čet. Ovo je ipak novinarstvo - ili "novinarstvo"?

Možda pisac jednostavno ne zna pravilnu upotrebu navodnika. Kod ovog evakuisana još i nekako jer je očigledno u pitanju šaljivo značenje, ali kod prva dva nema potrebe.

• +1 2
Posted
9 hours ago, Caligula said:

yeboje.

odoh na komentare. stvarno, šta je to influenser, tiktoker? neko napisa da je to drugo ime za besposličar. mislim, znam da sam mator, sa stopalima zacementiranim daleko u prošlom veku ali, ova dva "zanimanja" plus bloger i jutjuber mi zaista izazivaju podsmeh.

inače, devojka je nanjušila pravi put

činjenica da je 2018. bila na listi više od 1.000 javnih ličnosti koje podržavaju Aleksandra Vučića.

Posted (edited)

Ma raspad svega, kakav prosli vek, ovo Rim gori ali mi ne vidimo jer mislimo da nas je vreme pregazilo.

Ovo je pishanje po civilizaciji. Nije problem (samo) tiktoker nego goveda koja su je pozvala pred decu. Meni je ovo u videu slika pakla kroz koji cemo tek da prolazimo.

Edited by Caligula
Posted

O tempora, o mores 

:D

Posted

e da, na temu influenserke u Mladenovcu, jako sam iznenađen:

Posted
28 minutes ago, copkillah said:

sta je to lebe mekani?!

Posted

Gorivo u vodovodu

Pola Banata leži na zalihama zemnog gasa, a ovamo kukamo kako smo siromašni :fantom: