omiljeni Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Na prvoj fotki...curi gas i stvara se oblak na benziskoj pumpi a ljudi stali da gledaju i prilaze. :s
villiem Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 au jbt, nije povukao rucnu? na vestima pise da je bilo istakanje necega i da se automobil zakucao
Desmond Bojčinski Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Svedok pričao burazu. Ako lažu mene lažem i ja vas
Time Crisis Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Prosto mi nadrealno da je to curilo pola sata i da ovi normalno rade, prolaze, sipaju, stoje i gledaju, dobro nije neko uzeo da zapali upaljač da bolje vidi, ali možda je samo Facebook patka.
slepa živana Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 On 23.12.2019. at 15:40, Time Crisis said: Prosto mi nadrealno da je to curilo pola sata i da ovi normalno rade, prolaze, sipaju, stoje i gledaju, dobro nije neko uzeo da zapali upaljač da bolje vidi, ali možda je samo Facebook patka. pakao srljamo u totalni idiotizam
Dankan Ajdaho Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Već smo u paklenom idiotizmu ili u idiotskom paklu, kako ko više voli.
Tsai Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Nedelju dana ne mogu da uhvate onog manijaka sa devojcicom, koji je btw visestruki povratnik silovatelj..
arheolog1981 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Još 1996. godine osuđen na 10 godina, odslužio i nakon dva meseca opet oteo i silovao 12-godišnju devojčicu. Osuđen na 15 godina, odlukom vrhovnog suda smanjena kazna na 12 jer je između dva dela prošlo više od 10 godina. Da, 10 godina u kojima je bio u zatvoru... Svaki put oteo dete, silovao nekoliko dana i krio se po šumama i ti mu smanjuješ kaznu...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
slepa živana Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 horor. kao u nekoj američkoj seriji. juče su u vestima rekli da ga je majka u detinjstvu zlostavljala i šišala. nije mi jasno kako 200 policajaca ne može da ga nađe u ovom dupetu od zemlje gde ne možeš da prdneš a da komšija ne sazna.
ToniAdams Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Meni je dosta jezivo da neko ko je toliko čuven da ima i nadimak biv pušten 3 god ranije. Nadam se samo da će pronaći dete živo. Ovog bi realno najbolje bilo likvidirati. A sudije koje su ga pustile bi valjda trebalo da odgovaraju.
Jumanji Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Nista me ne uzasava i izaziva osecaj gadjenja, besa, straha... kao pedofili, silovatelji i ubice dece. A narocito ovo nase kretensko sudstvo i zakonodavstvo.Secam se kada je Tijana nestala, i kasnije sve ono, nisam mogla nocima da spavam. Opsednuta sam bila samo jednim uzasom.... kako je svoje poslednje sate na ovoj jbnj zemlji provela jedna devojcica.Jedno dete koje treba da bude zasticeno i sigurno od svakog.A ti pustis bolesnika nenormalnog da se iznova i iznova izivljava nad decom. ....i oca i mater, imas li ti decu?
Recommended Posts