Bujodrag Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Da, jbt. I moći ću legitimno da kukam na kloaku. Daj pet karti poslova!
Jeremija Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Quote Protest u Namenskoj: Nije protiv Tanje Vojtehovski, ali... Zaposleni u fabrici "Milan Blagojević" iz Lučana danas organizovali protest zbog Tatjane Vojtehovski i emisije čiji je ona autor “Život priča”. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=16&nav_category=12&nav_id=1456571 Ne volim Tanju, ali ovo je dno dna...
rooney Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 On 14.10.2018. at 20:11, svashtabezneshto said: ovaj u vojislava ilića radi do 22h, da li je to ovih prvih dana ili će to radno vreme biti stalno, ne znam. bili smo danas, bila je velika gužva, pa pola nisam mogla da vidim, mleko je jeftini, 54 rsd litar, njihov brend, i uzeli smo choco nussa, lidlov kakao krem, sa 13% lešnika, nije kao nutela do kraja, ali nije ni mnogo gori, košta 270 rsd, teglica od 750gr. uzimaćemo ga i ubuduće. od suhomesnatih proizvoda, samo sam nešto juhora videla, ostalo je njihovo, jeftino, ali ne znam kakvo je i šta je. ako im ovaj asortiman bude ostao, neće biti konkurencija nikome, malo artikala, baš malo, mi nismo našli ništa od onog što inače uzimamo za kuću (od vode, imaju samo njihov brend i rosu, mislim da čak nemaju ni kokakoline proizvode, od toalet papira samo njihov brend, od kafa ni jacobs ni nes, od domaćih samo c..) Bas me interesuje koliko kosta litar Moje Kravice u Srbiji (moj mladji, 12 godina, pije samo to mleko kad mo dodje na vikend), jer ovde u Bosnjackoj Mahalli, severna Mitrovica, placam litar za 1 EUR?s
Sara Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 18 hours ago, Bujodrag said: E bre, nemo' se zajebavate da mi stvarno nadjete posao! Kako ću s poslom onda da kukam po forumima? potrebno je da se nadje fiktivni posao, za dobru platu, i da odatle cim pre ideš u invalidsku kad samo pomislim koliko imamo lažnih invalidskih penzija tvoja bi bila čista kao rosa
svashtabezneshto Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 5 minutes ago, rooney said: Bas me interesuje koliko kosta litar Moje Kravice u Srbiji (moj mladji, 12 godina, pije samo to mleko kad mo dodje na vikend), jer ovde u Bosnjackoj Mahalli, severna Mitrovica, placam litar za 1 EUR?s malo više nego ovde, 99rsd, 2,8% mm https://www.maxi.rs/online/Mleko-2C-mlecni-proizvodi-i-jaja/Mleko/Sterilizovano-mleko/Mleko-ster-2-8mm-Moja-kravica-BPslim-1L/p/7176895
rooney Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 2 minutes ago, svashtabezneshto said: malo više nego ovde, 99rsd, 2,8% mm https://www.maxi.rs/online/Mleko-2C-mlecni-proizvodi-i-jaja/Mleko/Sterilizovano-mleko/Mleko-ster-2-8mm-Moja-kravica-BPslim-1L/p/7176895 Hvala, mada je to ispod 1 EUR. Negde 0,80 EUR. Imam komsinicu koja drzi neku firmu, valjda Kosvik koja se ne obazire mnogo. Sve blizu 1 EUR placa po 1 EUR !
vathra Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 To je regularna cena, ali je skoro uvek neko pakovanje sniženo na 90din.
Bujodrag Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 40 minutes ago, Sara said: potrebno je da se nadje fiktivni posao, za dobru platu, i da odatle cim pre ideš u invalidsku kad samo pomislim koliko imamo lažnih invalidskih penzija tvoja bi bila čista kao rosa Raspitivao sam se o tome i čuo da je nekoliko aplikanata sa MSom od komisije dobilo odgovor da ne mogu dobiti penziju jer je bolest u procesu lečenja!!! Mis'im, sitnica, zar ne, kad je neizlečiva bolest u pitanju
Krošek Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 1 hour ago, Jeremija said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=16&nav_category=12&nav_id=1456571 Ne volim Tanju, ali ovo je dno dna... zabraniti b92 linkove.
ljuttko Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 2 hours ago, Bujodrag said: Raspitivao sam se o tome i čuo da je nekoliko aplikanata sa MSom od komisije dobilo odgovor da ne mogu dobiti penziju jer je bolest u procesu lečenja!!! Mis'im, sitnica, zar ne, kad je neizlečiva bolest u pitanju E tek sam sad upratila ovo pisanije, dobro je da nisam bila prisutna apropo penzije, do pre koju godinu su žene posle operacije karcinoma na materici dobijale invalidsku penziju u roku od odmah. Sada , za sve karcinome kao i z a MS odgovor je , u procesu lečenja. Moj kolega kome se posle nekoliko godina vratio karcinom nije dočekao ni tu invalidsku ni kraj lečenja. Na drugoj strani , bar dvoje ljudi, advokati, mi je reklo , e aj nadji neki papir od tvog lekara pa da te pošaljemo gde treba i eto invalidske, kad sam prošle godine izgubila sluh na jedno uvo. Najozbiljniji bili da sve može da se sredi uz malo plaćanja.
Bujodrag Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Čuo sam i ja razne priče i planski negujem odredjena poznanstva e da bih imao vezu da država uradi ono na šta je obavezana sopstvenim zakonima. Jedna moja dobra drugariva ima MS već više od deset godina, dakle dobila je dijagnozu kad je imala malo više od dvadeset godina. I oporavila se. Dovoljno da zasnuje porodicu i rodi divnu devojčicu. Ali, pre dve tri godine je imala relapse, baš žestoke. I sad ne može da hoda bez hodalice. One je zove dečko. Mis'im, ne možete verovati kakve priče pričamo kad se mi takvi okupimo. Crni humor je isuviše slab pojam. Enivejz, odavno već izbegavamo ćaskanje o MSu ali mislim da je ona dobila nekakvu penzijicu ili barem neke benefite kad je išla na komisiju. Mis'im, ona je skoro pa u kolicima, ako to nije dovoljno komisiji, nek svi završe u kolicima, jebo im Bob mater i sestru.
Filozof manijak Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 ne znam gde ovo da postavim, reših da to bude ovde. Ako sam promašio topik, neka moderacija prebaci na odgovarajući... Vest Quote U Novom Sadu za vikend je rođena beba kojoj su roditelji dali ime Metohija! “Ne vidim ništa čudno u izboru imena, a nije potrebno pojašnjavati šta Metohija znači za naš narod i identitet. Naš narod je oduvek kroz imena isticao vrednosti ukorenjene u srpsku tradiciju”, kazala je Metohijina mama.
Duci Simonovic Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Cigansture matori, al lepo je ime, sigurno bolje no shirkan, esmeralda, filozofmanijak i sl.
Recommended Posts