Miralem Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 imam 2 dozvole, treba strah duplo da te bude.
precog Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Normalno, imas dve ruke, pa si morao po dozvolu za svaku.
Desmond Bojčinski Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 19 hours ago, Miralem said: tu moras odmah da udjes u prvu traku ako hoces da izadjes na trecem izlazu zato sto postoji ograda. ako se zajebes, vozi posle okolo Daj neku sliku, ne znam ni da guglam ovo
palikaris Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Pa imas ogradicu izmedju traka, nema prestrojavanja u samom kružnom toku, nemoguće da nisi to video već, evo ja naleteo na jedan takav u istri prosle nedelje. Ako uđeš u unutrašnju traku onda ne možeš da se isključiš na prvom izlazu, nego ili da produžiš pravo kroz kružni tok, ili ceo krug pa nazad. I sve je to ok kad bi ja znao 500m pre kružnog toka gde tačno treba da idem, a obično shvatih tek kad si već ušao pa vidiš putokaze. Smaranje najobicnije. Sent from my F8132 using Tapatalk
braca Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 To ko onaj vic o znaku ispred bosanskog kružnog toka : ne više od 10 minuta
palikaris Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Sa svakake sam obicaje cuo al za to bogami nijesamSent from my F8132 using Tapatalk
renne Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 (edited) može na mnogo tema Edited September 11, 2018 by renne
radisa Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Just now, namenski said: Jebote, jebote, jebote... Meni je najzanimljivija rečenica "iznet je strug od 30 tona"... Pa jebo te, kako to ukradeš, a da niko ne vidi?
namenski Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 1 minute ago, radisa said: Meni je najzanimljivija rečenica "iznet je strug od 30 tona"... Pa jebo te, kako to ukradeš, a da niko ne vidi? Ma sumnjam da je to iko ukrao: to je za njih bezvredna gvozdjurija koja je do sada zavrsila ko zna gde, neke sekundarne sirovine, taj rad. Ali srusiti lozionicu i deo muzejske postavke koji je tamo bio, za to nema imena, to je kriminal, deo kulturnog genocida bez trunke svesti o cemu se i o kakvim vrednostima radi. Po belom svetu se polomise od rekonstrukcije svakakvih, cak i poprilicno bezvrednih krseva, a ovde se ne da sacuvati i ovo malo sacuvane istorije. U pizdu materinu sve.
Radoye Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Ma jebes ti muzeje i istoriju, sagradice nam oni to jos lepse i jos starije, proslost je mrtva, gradi se vrli novi svet, buducnost pripada njima...
Recommended Posts