Miralem Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 12 minutes ago, pt 2.0 said: Kakvu težinu u sudskom procesu imaju dokazi o tome da je neko dugogodišnja žrtvs nečijeg maltretrianja i zastrašivanja? Ne pitam tebe, nego pravnike ovdašnje. gde ces veceg pravnika od njega, ovdasnjeg i neovdasnjeg. btw radnice, meni brisaci na puntu cas rade, cas ne. sta je u pitanju i koliko bi izasla popravka?
namenski Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 16 hours ago, halloween said: Svašta umisle ljudi iz beogradskih čatmara i zajedničkih dvorišta. Jel ovo ironija ili u se u Beogradu racuna da moras da zivis najnize na prvom spratu da ne bi svasta umisljao?
Mil@n Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Sad video ovo na fb, ne mogu da verujem?! Kaže koridor 11 ispod slike, nadam se da nije neki fake i sl.
levi Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 google kaže ponti autostrada salerno reggio calabria
gospa buba Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 shto ja ja volim kad nije kod nas sent from bubamoto
Sara Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 i ja, a svaki put kad kazem (sto stalno i kazem) da nasilnici, neznalice i lopuze, nisu samo Srbi nego ih ima svuda, odmah me neko preslisava
gospa buba Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 ne, ja se iskreno radujem, do ushicenja, shto je veca brljotina, to meni lepshe, toliko ja to volim sent from bubamoto
Sara Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 i ja se iskreno radujem, ne moz iskrenije svaki put kad neko belosvetsko sranje nema ama bas nikake veze sa nama
gospa buba Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 ono kad pomislish ovo mora da je kod nas. a nije kolko smo mi pukli sent from bubamoto
Lancia Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 U odgovor ne veruju ni nadlezni, cuj, treca traka
Nesh Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) 6 minutes ago, Majo said: U odgovor ne veruju ni nadlezni, cuj, treca traka Bice sigurno, za dve, najvise tri godine... Jos nije proslo toliko od tvita... Edited September 5, 2018 by Nesh
Recommended Posts