gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 drugim rechima treba nam nov narod, samo da vidimo kako josh da ih privolimo da budu srbi [emoji38] ili ni to nije vazno, samo nek daju pare. u stvari bi bilo idealno da taj digitalni narod sedi kod svoje kuce i samo shalje te hiljadarke -_- ljubi ibi. kralj. sent from bubamoto
James Marshall Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Eto a ne valjaju nam Sandžaklije, Romi i Šiptari sa juga Srbije što imaju buljuke djece, a mi plaćamo treće i četvrto dijete... ne znam ko bi nam odgovarao za tu ulogu novih Srba, predsjednik bi volio neke Njemce ili Skandije sa njihovom protestantskom etikom ali oni nešto ne bi da dolaze...
ToniAdams Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 da ne trazim sad temu o letovanju, zapravo nisam siguran da je postojala, ali klincimatm sa zakintosa preti dozivotna. mislim da je to ok.
James Marshall Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Pa Grci hoće da im turisti budu zaštićeni kao beli medvjedi. Žive od turizma, hoće da se ljudi koji dolaze osjećaju sigurno. Tzv. slanje poruke.
SNARC Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Sve bih nesto da se rasplacem i tugujem..ali nekako me boli pimpekSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Sve bih nesto da se rasplacem i tugujem..ali nekako me boli pimpekSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk+1000Jel krenulo kalimerisanje po netu?
ToniAdams Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 ma to sve stoji sto pricate, ali me nekako boli sto su za isto nedelo ispred onog splava, kad su slomili vrat decku koji je pokusavao da smiri situaciju, pocinioci iz obezbedjenja dobili nanogice, il tako neki kurac.
gospa buba Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 pa moraju deca da obrate paznju gde ce da cipelare, terotorijalno sent from bubamoto
SNARC Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 ma to sve stoji sto pricate, ali me nekako boli sto su za isto nedelo ispred onog splava, kad su slomili vrat decku koji je pokusavao da smiri situaciju, pocinioci iz obezbedjenja dobili nanogice, il tako neki kurac.Izmedju zvanicno najboljeg grada za zivot i Srbije ima par sati voznje. Isto ima i izmedju mesta za koji se za slican zlocin ide na lajf ili dobija nanogica. Sve je ovde nekako tako blizu a tako daleko, zato i dodatno boli. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
ToniAdams Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 da, to je valjda dokaz te teorije strujna, jebemliga
Shan Jan Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Grci su poznati po tim ostrim kaznama za kriminalce. Podrzavam! Treba se seliti na grcka ostrva
Shan Jan Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 https://www.blic.rs/vesti/hronika/tuzilac-trazi-dozivotnu-kazna-za-srbe-sa-zakintosa-koji-su-prebili-amerikanca-nasmrt/kqyhv9w Istraga je ustanovila da je jedan od aktera imao i "bokser" na ruci i da je nesrećni mladić nastradao odmah, tačnije za 11 sekundi od jednog udarca u glavu, a u optužnici je podvučeno da su i tada, iako je mladić bio u nesvesti, nastavili da ga udaraju nesmanjenom žestinom.
Caligula Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 20 hours ago, Shan Jan said: https://www.blic.rs/vesti/hronika/tuzilac-trazi-dozivotnu-kazna-za-srbe-sa-zakintosa-koji-su-prebili-amerikanca-nasmrt/kqyhv9w Bili su ljuti jbg. Ne znam, trudim se da mi empatijski spotlajt bude na pravim mestima i gde mozda mogu da pomognem, tipa neko bolestan ili hendikepiran na ovaj ili onaj nacin, bespomocna zivotinja, bespomocno gladno dete, bez ogreva ili odece. Ovo divljanje pa jebi ga, moram bas da se debelo potrudim da bih empatisao sa mladost ludost opravdanjima za razne ubice Tatona.
ToniAdams Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 i moj utisak. ne kapiram u cemu je vic, mozda su dobili nalog da selektivno objavljuju, buduci da su cak i ovde pojedinci imali nemalo razumevanje i empatiju za klincetm
Recommended Posts