September 15, 2025Sep 15 1 minute ago, radnik said:Pa tog je ubio, namerno. A oca mu prebio pred kucom i zapalio je.Ovog biciklistu navodno snimao zadnje trenutke i seirio.Cisto zlo.I posle kao ne treba doživotna da postoji...
September 15, 2025Sep 15 46 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:jel ima nesto o ovome, jesu priveli psihipatu?Jesu
September 16, 2025Sep 16 Ali zasto nema ni na N1? Ja sam sinoc trazila, ne zeleci da gledam video, ne bi li shvatila sta se desilo, bila je jedna stura vest, sada ni to. Narocito ako je njihov… Vidim na Novoj da je osudjivan zbog nasilja ranije, bice da su opet institucije zakazale. Ako je tako, od opsteg je znacaja, ne samo da tabloidi razvlace…
September 16, 2025Sep 16 Sorry sakrio sam jer je bio bas "gore" style.Ovo ubistvo u Obrenovcu je tema.
September 16, 2025Sep 16 pitanje za ove sto su odgledali milanov video. jel coveku koji lezi fali jedan ekstremitet?
September 16, 2025Sep 16 Pročitah da je tip prvo izmlatio ćaleta i zapalio kuću a onda u odlasku spazio sina, pregazio ga autom i onda je nastao snimak iz spojlera. To što ne talambasaju po medijima je mnogo indikativnohttps://nova.rs/vesti/hronika/zapalio-kucu-coveku-i-pretukao-ga-pa-dok-je-bezao-njegovog-sina-usmrtio-automobilom-filmski-detalji-haosa-u-obrenovcu/ Edited September 16, 2025Sep 16 by Desmond Bojčinski
September 16, 2025Sep 16 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said:brt stavi jebeni spoilerZar nije stajalo sensitive content?
September 16, 2025Sep 16 1 hour ago, Mil@n said:Zar nije stajalo sensitive content?jesteali takav sadržaj treba da se stavi u spoiler bez obzira na sve
September 16, 2025Sep 16 gledam sad temu i ništa mi nije jasno zašto je KUMS toliko osetljiv na sudar kombija i voza do radnikovog odgovora sam pokušavao (neuspešno) da postove ukalupim u vest iz Smedereva,
September 16, 2025Sep 16 "Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić naveo je vidi da je nekima teško da most nazovu Novi srpski most, pa ga nazivaju Novi savski most. Šapić je na konferenciji za novinare poručio da će ga i dalje nazivati Novim srpskim mostom."