Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Bice ovoga sve vise i vise, previse je nelecenih i poremecenih, a dodatno osokoljenih katastrofalnim radom pravosudnih organa.

Slika i prilika naseg drustva.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

36 minutes ago, brusli said:

Jel ovo pokusaj ubistva, i koliko se dobija za to ?

Ja se nadam bar 10 godina.

Тешко да може да прође покушај убиства, осим ако нема још нешто на снимку што се не види. Ово је насилничко понашање рецимо, или тешка телесна повреда. Наравно, да ли је тешка зависиће од вештачења. Може да буде и неко злостављање и мучење и угрожавање сигурности ако му је и претио.

Da stvarno, zna li neko kako je coveku?

To se ne zna ali je ovaj manijak uhapsen. Prebijeni je valjda gradjevinski radnik tu, svadja je bila oko parking mesta. Stanari kazu da je ovaj pajser sa pajserom i ranije tukao i pretio ljudima.

I jeste velika verovatnoća da je neko s pajserom u kolima i ovakvim ponašanjem i ranije bio nasilnik.

1 hour ago, Shan Jan said:

To se ne zna ali je ovaj manijak uhapsen. Prebijeni je valjda gradjevinski radnik tu, svadja je bila oko parking mesta. Stanari kazu da je ovaj pajser sa pajserom i ranije tukao i pretio ljudima.

Pajser sa pajserom ce stati tek onda kad naleti na jos veceg pajsera koji ce mu izlomiti kicmu.

fantom

ili to ili da se adekvatno sudi za ovakva dela

postoje vrlo jasni razloi zasto je u nekom drustvu nesto ovako cesta pojava, a u nekim drugim ne

39 minutes ago, kronostime said:

Pajser sa pajserom ce stati tek onda kad naleti na jos veceg pajsera koji ce mu izlomiti kicmu.

fantom

Ili kad ga drzava strpa iza resetaka. A da, zivimo u Srbiji.

Just now, Shan Jan said:

Ili kad ga drzava strpa iza resetaka. A da, zivimo u Srbiji.

Drzava koja bi ga strpala iza resetaka se zvala SFRJ i odavno je pokojna.

U ovim torovima nastalim posle nje je takvo ponasanje, na zalost, dozvoljeno.

9 hours ago, Hamlet Strašni said:

Тешко да може да прође покушај убиства, осим ако нема још нешто на снимку што се не види. Ово је насилничко понашање рецимо, или тешка телесна повреда. Наравно, да ли је тешка зависиће од вештачења. Може да буде и неко злостављање и мучење и угрожавање сигурности ако му је и претио.

Kako nije pokusaj ubistva, hteo da mu rascopa lobanju, ovo je hladno oruzje.

Po tebi koliko ce da dobije ?

bukvalno je samo trebalo da ga pogodi gde ne treba sa onim i covek bi bio pokojni.

Jel se zna kako je siroti čovek?

Nakon bliskog susreta sa kretenom, više mi ne pada na pamet da u saobraćaju ukazujem bahatim krmcima na propise i pravila. Moje je brate da se bezbedno dovezem od tačke A do tačke B. Ustupiću rado kretenu prvenstvo prolaza, nije mi teško.

Imao sam incident dok su mi u kolima bili žena i deca. Nije bilo nikakvog obračuna, povreda ili tako nečega. Lik je hteo, ali ja sam nastavio svojim putem. Neko vreme nakon toga sam gledao Nocturnal Animals. Sve i nek je 0.0001% verovatnoća da ti se desi onako nešto, nikada ali nikada to sebi ne bih mogao oprostiti. Da sam ukazujući nekom kretenu na ponašanje u saobraćaju izložio riziku svoje najdraže.

Što je najjače nije teško...

1 hour ago, brusli said:

Kako nije pokusaj ubistva, hteo da mu rascopa lobanju, ovo je hladno oruzje.

Po tebi koliko ce da dobije ?

Долазим у прилику да испада да браним овог дрипца, али тешко да је један ударац у главу пајсером покушај убиства. Много има непознатих да бих прогнозирао казну, кад не знамо ни квалификацију, околности, повреде, ранију кажњаваност и слично.